Monday, 7 November 2016


DH MILLO FOUNDATION FRESHY FACE SPF 25 
TEPUK-TEPUK TERUS CANTIK


Imej yang berkaitan

DH Foundation Millo ialah produk yang dirumus khas untuk memutih atau
mencerahkan kulit.Semua nak cantik kan..semua nak jaga kulit..Semua nak kulit
putih. DH Foundation Millo.TEPUK TEPUK TERUS LAWA ...TEPUK TEPUK
TERUS CANTIK....NAK CANTIK...NAK LAWA ...KENA TEPUK TEPUK JER...
 DH Foundation Millo menjadikan kulit anda akan lebih lembut,cerah,lembap,
bersinar serta segar semulajadi seawal sapuan pertama.


Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.


Hasil carian imej untuk dh milo foundation


Perlu diingatkan pada bakal pengguna foundation Millo...bahawa foundation ini tiada persamaan dgn mana2  foundation yg  ada dipasaran.kelihatan sama tapi  sangat jauh berbeza dari segi tekstur, rumusan serta ramuan yg digunakan dalam pembuatan DH foundation Millo Freshy Face SPF25.
Hasil carian imej untuk dh milo foundation

Kaedah pakai pun cukup menarik.Tak perlu guna Span atau Berus cukup dengan tangan sahaja.tepuk tepuk gerenti puashati.

Dengan tepukan saja kulit jadi gebu licin cerah sekata lembap anjal halus mulus dan awet muda.. Untuk kesan lebih cantik lagi menawan hendaklah ditepuk bersama AIR. Kemasannya  akan menjadi lebih padat dan rapi tanpa kesan serabai kelabu seperti muka pelakun opera.


Tidak berminyak,comot,sememeh,bercapuk,
berbelak atau berpeta.. Semakin ditepuk semakin cantik walaupun kulit berpeluh ,usah risau tepuk saja kulit seolah  seperti baru lepas berbedak...pelik kan..?? Ini antara kelainan yang tidak terdapat pada foundation lain...so  uollls tak teringin ke  nak mencuba produk cantik segera tepuk tepuk terus lawa ini sekarang?



Hasil carian imej untuk dh milo foundation


KEISTIMEWAAN FOUNDATION MILLO.


● Texture lembut , halus. dan ringan.

● Kemasan yang padat dan rapi.

● Menutup liang pori.

● Sekatakan keseragaman warna kulit.

● Tidak berminyak atau terlalu kering.

● Tidak berketul atau bertompok.

● Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (JERAWAT,KERING,BERMINYAK,JERAGAT DAN KEMERAHAN SENSITIF

● Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.

● Kulit lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi.Kulit lebih moist & foundation tidak pudar ataucomot walaupun berpeluh

● Kulit lebih glowing dan flawless selepas sapuan pertama.

● Mengurangi kedalaman kedutan.

● Anti-aging + Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.

● Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata

● Mengembalikan keremajaan kulit.

● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.

● Tidak berminyak dan tahan lebih lama dari pagi hingga ke malam.

● Hanya satu tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit.

● Millo foundation menyerap dengan pantas mengikut warna kulit si pemakai.

● Senang dicuci dan mesra solat. 

● Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.

●Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.

● Millo Foundation produk tutup cela no 1 abad ini.

● Millo Foundation adalah foundation pertama dalam pasaran sebagai 
foundation ikut darah.

●Tiada pilihan,hanya satu warna..walaupun kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap,PELIK TAPI BENAR....

● Serasi dengan sebarang warna,jenis dan masalah kulit,semua bangsa boleh pakai...Cubalah...anda takkan menyesal memilikinya...


Tepuk tepuk terus lawa....Tepuk tepuk mesti cantik.Tepuk tepuk pasti puas hati.,,Tepuk tepuk jer dah siap...Tepuk tepuk terus flawless....Cepat ,mudah,ringkas,jimat dan selamat...


Hasil carian imej untuk dh milo foundation


Cara Penggunaan Millo Foundation Freshy SPF 25


- WAJIB ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit,

- TIDAK BOLEH ATAU JANGAN disapu atau dipakai dengan span.

- Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata..glow dan shining.

- Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak,bercapuk,
comot atau sememeh.

- Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit .

- Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat


Testimoni Millo Foundation Freshy SPF 25


Imej yang berkaitan


Imej yang berkaitan


Imej yang berkaitan


Imej yang berkaitan


Hasil carian imej untuk dh milo foundation


Hasil carian imej untuk dh milo foundation


Imej yang berkaitan


Imej yang berkaitan


Imej yang berkaitan


Hasil carian imej untuk dh milo foundation

DH Foundation Millo produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.

DH MILLO FOUNDATION FRESHY FACE SPF 25

terdapat dalam dua saiz iaitu 

15 Gram 
30 Gram


WHATSAPP / SMS YANA 0196592887 
UNTUK HARGA PROMOSI ANDA



PENGHANTARAN:- 

KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK