Saturday, 25 October 2014

SELFIE SKINCARE WITH ALPHA ARBUTIN

SELFIE SKINCARE BY PERLA

Produk pertama di Malaysia yang menggunakan Alpha Arbutin (agen pencerahan unggul yg memberi efek tona kulit yg lebih cerah dan sekata)



U olls Dah cuba mcm2 skincare untuk hilangkn parut dan jerawat tapi masih tiada perubahan ?

Malah u olls dah cuba mcm2 cream parut dari yg murah hinggalah cecah ratusan ringgit tp parut masih menempel ?

Supplement ? Jangan cakap la... Dah cuba macam2 supplement untuk kulit cerah berseri tetapi masalah tetap sama ?


Kini masanya U olls bertukar tau....
Product Pertama di Malaysia yang Menggunakan Alpha Arbutin...
Let's Change to SELFIE SKINCARE with ALPHA ARBUTIN

SELFIE SKINCARE tidak mengandungi bahan-bahan yang tidak diluluskan dan merbahaya seperti mercury dan hidroquinon yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kecacatan kulit wajah jika penggunaan berpanjangan.

SELFIE SKINCARE merupakan Skincare Pertama di Malaysia yang menggunakan & mengdungi Alpha Arbutin.... 

Kalau u olls nak tahu, Alpha Arbutin merupakan aagen pencerahan unggul yang memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata. 

SELFIE SKINCARE juga mengandungi kompleks peptide yang memberikan kesan anti penuaan serta menjadikan kulit lebih anjal, lebih tegang dan lembut selepas penggunaan. 
Malah ia turut menggunakan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun, ekstrak licorice serta vitamin e dalam rangkaian selfie skincare pula membantu merawat kulit wajah serta sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

3 manfaat utama dalam satu formula:
  • Bertindak sebagai agen pencerahan
  • Bertindak sebagai anti penuaan 
  • Membantu memelihara dan memulihkan kulit secara semulajadi

Fungsi Selfie Skincare : 
  • Bertindak sebagai "Moisturizer" (Pelembab)
  • Menghilangkan Jeragat / Jerawat / Blach & White Head di wajah
  • Bertindak sebagai Agen Pencerahan kulit
  • Akan melicinkan & menegangkan kulit Tanpa Pengelupasan
  • Tanpa Kesan Sampingan 
  • Akan menghilangkan Parut Jerawat & Sel Kulit Mati
  • Sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit Termasuk Kulit Sensitif / Resedung
  • Menegang & Menghilangkan garis halus di wajah
  • Membantu menghilangkan Mata Panda (Lebam Bawah Mata)
  • Meningkatkan kandungan air di dalam kulit supaya kulit tidak kering
  • Membuatkan kulit nampak berseri
  • Merawat kulit ketika seharian anda di luar rumah
  • Sebagai perisai sinar UV
  • Menghalang infeksi kuman pada permukaan kulit (mengelakkan jangkitan kulit)
  • Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit (keanjalan dan melembutkan kulit)
  • Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut
  • Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrincle)

SELFIE SKINCARE dihasilkan di kilang yang 100% Keluaran Biuputera & Muslim
Malah ia juga bertaraf GMP. 
SELFIE SKINCARE juga diformula bebas dari bahan merbahaya dan hydraquinone free dan yang penting ada KKM ok...
Malah the best of SELFIE SKINCARE, produk ini disediakan melalui nasihat saintifik dari pakar-pakar yang bertauliah.


SELFIE SKINCARE terdiri daripada 4 rangkaian produk yang Superb !!

Dalam 1 Set Selfie Skincare :
1. Selfie Brightening Beauty Soap
2. Selfie Smoothing Toner
3. Selfie Alpha White Day Cream
4. Selfie Alpha Bright Night Cream

Bahan Utama Selfie Skincare :
-ALPHA ARBUTIN
-ekstrak tumbuhan : ekstrak mentimun, ekstrak
licorice
-vitamin E
-kompleks peptide untuk anti penuaan
Diperbuat di kilang bertaraf GMP
Selamat digunakan dan ada kelulusan KKM.


1. SELFIE BRIGHTENING BEAUTY SOAP :

Fungsi Utama : 
  • Membantu menghilangkan kesan kotoran, sel kulit mati serta sisa solekan. 
  • Sabun nih Tidak Akan mengeringkan kulit, tetapi akan menjadikan kulit lebih cerah dan segar selepas pembersihan.


2. SELFIE SMOOTHING TONER : 

Fungsi Utama : 
  • Toner penyegar yang akan membantu menanggalkan sisa kotoran, mengecilkan pori-pori kulit serta mengekalkan kelembapan kulit. 
  • Toner ini juga mampu mengembalikan PH kulit. 
  • Jangan risau... Toner nih doiformulasikan untuk TIDAK mengeringkan atau menyebabkan iritasi pada kulit... Malah ia juga TIDAK akan menyebabkan Pengelupasan.

Cara Guna : 
  1. U olls gunakan Toner nih LEPAS cuci muka dengan Selfie Brightening Beauty Soap...
  2. Pakai 2 kali sehari iaitu Pagi & Malam....
  3. Lepas aje cuci muka, u olls oleskan Selfie Smoothing Toner ...
  4. Letak aje Toner atas Tapak tangan, Terus aje sapu di wajah...

NOTED : UOLLS TIDAK DI GALAKKAN UNTUK MENGGUNAKAN KAPAS... LETAK ATAS TAPAK TANGAN AJE & TERUS SAPU KE WAJAH !!


3. SELFIE ALPHA WHITE DAY CREAM :

Fungsi Utama : 
  • Ia dirumus secara intensif untuk memberikan kesan pencerahan, mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada kesan sinar UV
  • Mengandungi alpha arbutin yang terbukti mampu mencerahkan kulit dan menghilangkan bintik-bintik hitam akibat pigmentasi . 
  • Ianya tidak berminyak malah membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
  • Dapat melingungi kulit daripada pancaran Sinar UVA dan UVB yang merbahaya.


Cara Guna : 
  1. Harus digunakan Setiap hari untuk EFFECT yang di inginkan....
  2. Guna lepas cuci muka dengan Selfie Brighteining Soap & juga Selfie Smoothing Toner...
  3. Tak perlu banyak... Ala kadar aje dah memadai 


4. SELFIE ALPHA BRIGHT NIGHT CREAM : 

Fungsi Utama : 
  • Khas untuk Kembalikan Struktur Kulit,  Membaiki sel-sel kulit serta membekalkan nutrient semasa menjanaan sel kulit baru pada waktu malam. 
  • Tindakan anti penuaan yang diberikan oleh kompleks peptide membantu mengurangkan garis-garis halus serta tanda-tanda awal penuaan...
  • Mejadikan kulit lebih anjal dan tegang.


Cara Guna : 
  1. HARUS digunakan setiap Malam
  2. Digunakan Selepas Mencuci muka dengan Selfie Brightening Soap , Oles Toner then last baru pakai Selfie Alpha Bright Night Cream ye...
  3. Selfie Alpha Bright Night Cream nih tak perlu pakai banyak-banyak or tebal tau... Pakai nipis-nipis aje dah memadai.... 


Mengapa menggunakan ARBUTIN sebagai bahan utama Selfie Skincare?

Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit, merawat kulit, tidak berbahaya, tidak mengandungi merkuri, selamat digunakan dan tiada kesan sampingan. 

Testimoni dari Adik kepada Pengasas sendiri ..
My lil brother @azzraljames starts using selfie skincare from today. We will see the result in 1 weeks. Tak sabar, tak sabar!! Susah nak pujuk dia pakai skincare, maklumlah budak lelaki. Siap minta advance lagi sebab nak guna muka dia. kau ingat kau artis? hahaha. #selfieskincare "

 
Testimoni Terawal Selfie Skincare from @myabani. 
2 minggu penggunaan alhamdulillah kulit beransur pulih. #selfieskincare

Testimoni dari Pengasas Sendiri iaitu Yusmaliza, Owner Product Perla Coffee , Perla Chocolate , Perla Juice serta terbaru Selfie Skincare ... 
Dah berkurun muka tak naik jerawat tapi sejak mengandungkan anak kedua ni datang pula jerawat alahan kat bawah pipi. 
Alhamdulillah seminggu penggunaan jerawat beransur hilang... Dan yang paling penting selamat digunakan untuk ibu mengandung kerana selfie skincare tidak mengandungi hydroquinone. 
Sesuai untuk semua jenis kulit. #selfieskincare  








 
100%ORIGINAL
KAMI ANTARA AGEN YANG SAH
FREE POSTAGE 

 RM65(SM)  RM70(SS




WAKILALA SKIN LIGHTENING CREAM : PUTIHKAN KETIAK HITAM

Wakilala Cover Cream
Menghilangkan Tanda Hitam Di Ketiak
http://alpha-lipid.com/banner/wakilala/070-1.jpg
Terbukti Berkesan ! Result Dalam Masa 1 – 2 Minggu !

KESAN DIJAMIN !!! PUTIH DALAM 2 MINGGU!!



## LIMITED TIME OFFER ##
RM30 ONLY!!!
..FREE POSLAJU..

* READY STOCK *




 ~ Memutihkan ketiak
~ Memutihkan siku
~ Menghilangkan kehitaman di leher
~ Memutihkan celah kelangkang

 100% ORIGINAL !!




Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun.


 Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .

 
Keterangan Produk :

- Produk buatan Jepun

- Berupaya meresap rembesan lebihan minyak  dan dapat mengelakkan ketiak berpeluh 

- Menyembunyikan pori  hitam & dalam masa yang sama dapat mencerahkan ketiak

- Digalakkan menggunakan setiap hari

- Ini adalah formula terbaru daripada JENAMA Wakilala. Produk ini lebih berkesan daripada "Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash" dan "Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence"

- Best Seller more than Millions per year all over Asia.


Cara Penggunaan :

**pastikan ketiak anda kering sebelum mengunakan krim ini.

1. Cuci ketiak anda daripada sebarang kesan deodoran dan kotoran kemudian keringkan.

2. Sapukan krim ini dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut ke seluruh kawasan ketiak anda.

3. Anda boleh lihat kesannya dalam tempoh 1 – 2 minggu!!!


BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..


Harga  :
RM30 (SM) / RM35 (SS)
* free pos

MIYAMI 2 Way Cake

MIYAMI 2 Way Cake



Kejelitaan Semulajadi

Setiap wanita ingin menjadi lebih cantik. Miyami, satu rangkaian alat solek bermutu dicipta khas untuk menyerlahkan kejelitaan wanita asia. Dihasilkan oleh pakar persolekan Jepun yang terkemuka, Miyami diperbuat sepenuhnya daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi sebarang alkohol ataupun ekstrak binatang.
Miyami Two-way Foundation
* Kombinasi krim asas dan bedak yang licin bak sutera
* Memberi kemasan yang berkekalan dan sempurna
* SPF 15 melindungi kulit daripada bahang matahari

Colour Available : Light And Medium
Price : RM28
Rm5 Poslaju (Semenanjung)Rm8 Poslaju (Sabah/Sarawak)

ETUDE HOUSE MINI CLASS EYE BROW

Mini Brow Class





Nak mekap bahagian kening tapi tak pandai? 

nak mekap kening tanpa perlu cukur/cabut??

Pakai jer Brow Class ni, senang jer guna!

Especially kpd mak andam sekalian, senang nak mekap kening pengantin yang memilih untuk tidak mencukur atau mencabut kening. Guna Brow Class ni mesti senang bentuk! Tak payah nak tertilik2 kening tu dah sama ke belum kannnn.. Tak payah nak susah payah berimaginasi kat mana nak letak line untuk kening dah. Kalau tak mak andam pun boleh beli jugak kaayyyy...

NAK UKIRAN KENING YG CANTIK DAN TERATUR ????

TADAA NI ADA UKIRAN NYA


1SET ADA 3BENTUK KENING!



Product Specs: 
• Comes complete with three different easy to use eyebrow stencils
• The soft plastic material is comfortable when pressed against skin and wont smear existing makeup
• Choose the eyebrow style that suits you most or matches the occasion best
• A great way to achieve two perfectly matching eyebrows!
• Materials: EVA
• Size: 8.5cm x 3cm
• Content: Three Stencils





 So that's how to use the brow guide. At least just draw the outline first, and then you can fill the inner part easily. :)


1
"comb eyebrow and then choose one of ur style"
2
"set the hollow part of nose to the dotted line straight and fix to the heart shape with the thumb and index finger"
3
"draw from the front to the middle and draw the rest before checking the end of brow"

Easy, right? You don't have to waste a lot of time just to achieve a clean and perfectly looking brows.

http://prumseima.blogspot.com/2014/04/etude-house-mini-brow-class-drawing.html
here is the three different looks with three different brow shapes



How To Use ??

 

BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..

Harga  : 1 set

RM15 (SM) / RM19 (SS)
* free pos

STOCK

STOCK