Friday, 15 December 2017

FOREVER LIVING POMESTEEN


POMESTEEN FOREVER LIVING UNTUK AWET MUDA & KULIT SIHAT


Bila menyebut POMESTEEN FOREVER LIVING, perkara pertama yang terlintas di fikiran saya ialah KULIT CANTIK! Ya. Kulit cantik memang menjadi idaman dan dambaan, terutamanya wanita. 

Kulit mulus, halus, gebu, cerah memang meningkatkan keyakinan diri kita. Tapi masih ramai di luar sana yang masih mencari-cari produk dan supplemen untuk mendapat kulit yang cantik dan awet muda. Tak kurang juga yang dah give up dan malas nak fikir tentang kulit cantik dan gebus gebas ni. 





POMESTEEN POWER yang terdiri daripada pelbagai buah antioksidan yang sangat tinggi untuk menentang radikal bebas, punca penuaan

Sebenarnya kita semua berhak mendapat kulit yang cantik. Tiada istilah hanya artis dan model je yang kulit cantik tau. Allah memang menganugerahkan kecantikan pada setiap orang. Untung jika orang tidak alami masalah kulit sangat, tidak perlu jaga sangat, tidak perlu pakai skincare sangat. Tapi bagi yang mempunyai kulit sensitif, memang perlukan extra care. Perlu tau punca dan sebab kenapa kulit kita bermasalah. Satu fakta yang SANGAT TEPAT ialah faktor pemakanan. Garbage in, garbage out!

Saya sangat bersyukur kerana sebelum terlambat, saya dah jumpa supplemen yang sangat2 best untuk kulit saya. Asalnya hanya rakan pejabat, lelaki berusia awal 40an yang consume. Saya hanya lihat perubahan pada kulit dia.Kalau lelaki 40an pun boleh nampak perubahan, apatah lagi kalau lebih muda kan? Tak buang masa, saya terus belikan untuk saya. Dannnnn.... memang tak sangka sangat kulit jadi moist, kurang kedutan, jerawat cepat surut, dan kulit makin berseri dan awet muda. 

Wohoooo!!!! Memang rasa nak melompat double triple..hihihi. 




Kenapa POMESTEEN? Apa yang hebat sangat tentang POMESTEEN ni?

Kandungan Bahan dalam POMESTEEN POWER

Kajian di Jepun pada tahun 2004 menunjukkan buah delima mengandungi Phyto-estrogens yang boleh mengurangkan simptoms menopaus dan senggugut.

Oleh sebab itu, FOREVER POMESTEEN POWER terdiri daripada 7 jenis buah-buahan dari seluruh dunia dan ianya dicampurkan dalam 1 botol. 

World Health Organization (WHO) menyatakan, untuk mendapatkan semua zat yang diperlukan oleh tubuh, kita disarankan mengambil 5 jenis buah-buahan pelbagai warna dalam hidangan kita setiap hari. Banyak kan? Adakah kita mampu konsisten dengan jadual aktiviti yang padat. 





Disebabkan itu, FOREVER LIVING telah mengeluarkan produk POMESTEEN POWER yang memang sangat sangat sangat tinggi kadar antioksidannya. 

Kesemua bahan dalam produk ini terdiri daripada buah manggis, buah delima, buah pear, beri hitam, beri biru, beri merah dan ekstrak biji anggur adalah antara BUAH YANG TERTINGGI DALAM NILAI ANTIOKSIDAN. Kesemua bahan ini adalah antara yang tertinggi dalam nilai ORAC, iaitu petunjuk yang digunakan untuk mengukur keupayaan antioksidan menyekat kerosakan radikal bebas.

Nilai ORAC dalam POMESTEEN POWER menunjukkan yang paling tinggi berbanding produk lain yang mengandungi antioksidan

Kebaikan dan Khasiat POMESTEEN POWER

✿ Mencantik dan merawat kulit dengan kepelbagaian vitamin. 
✿ Melambatkan proses penuaan. Antioksidan yang terkandung di dalamnya membaiki sel2 yang rosak di dalam badan supaya proses penuaan dapat dilambatkan.

✿ Kulit kelihatan muda remaja

✿ Untuk ibu hamil. Ia mengandungi potassium yang tinggi selain dari mineral-mineral lain seperti fosforus, kalsium, besi dan sodium, vitamin A, B1, B2, B3 dan C. Tindakbalas yang terhasil mengatur ekuilibrium air tubuh dan menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu hamil dan fetusnya). Kandungan potassium dan sodium yang bertindakbalas menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi dengan teratur. Kadar gula di dalam darah ibu hamil juga dapat dikurangkan. Ia juga amat baik untuk menghilangkan rasa letih otot dan serta menguatkan jantung.

✿ Melambatkan proses menopaus

✿ Mengurangkan senggugut semasa haid

✿ Kandungan antioksidan yang tinggi dapat mengelakkan terjadinya pelbagai jenis kanser seperti kanser payudara, kanser rahim, kanser kelenjar prostat, dan sebagainya. Kajian di Wisconsin mendapati bahawa jus delima dapat menghindari terjadinya pembesaran sel kanser kulit. Kajian lain di university Chicago pula menemui jus delima yang ditapai dan minyak bijian delima dapat membantu mengelakkan kanser payudara.

✿ Menyembuhkan penyakit buasir

✿ Merawat keputihan kaum wanita

✿ Jus delima yang terkandung di dalamnya sangat baik untuk jantung dan salur darah yang sempurna. Ia dapat merendahkan paras kolestrol dalam badan serta merendahkan tekanan darah punca darah tinggi.

✿ Dengan ketinggian antioksidan di dalamnya, ia membantu menurunkan pembentukan lemak pada dinding arteri. Delima mengandungi flavonoids dan polyphenols yang tinggi antioksidan untuk melawan penyakit jantung dan kanser.

✿ Mengurangkan risiko penyakit kencing manis. Kajian terbaru yang utama mendapati pesakit kencing manis yang meminum jus delima selama 3 bulan berterusan dapat merendahkan kebarangkalian pengerasan pada arteri. Menurut pakar, dalam jus delima, gula bercantum kepada antioksida yang unik, di mana sebenarnya menjadikan gula ini sebagai pelindung melawan pengerasan pada arteri.

✿ Mencegah Alzheimer / Nyanyuk. University Vanderbilt telah mengenalpasti sesiapa meminum jus delima 3x atau lebih setiap minggu dapat menurunkan 76% pertumbuhan tanda penyakit Alzheimer daripada mereka yang meminum kurang drp satu sajian setiap minggu.

✿ Melindungi otak bayi. Dalam kajian pediatric mendapati meminum jus delima semasa mengandung dapat melindungi otak bayi semasa kelahiran. Kekurangan asid folic boleh menyebabkan tiub saraf yang cacat seperti kerosakan pada tulang belakang dan sumbing pada lelangit bibir bayi. Itulah sebabnya kenapa ibu hamil disarankan agar mengambil asid folik setiap hari. Jus delima memenuhi bekalan asid folik sebaik vitamin dan mineral yang penting untuk perkembangan bayi. Sebagai tambahan, jus delima mengandungi potassium yang dpt mengelakkan kekejangan kaki waktu hamil.

✿ Mengelakkan alahan ibu hamil dan baik untuk selepas bersalin. Kandungan bahan di dalam POMESTEEN POWER sangat baik untuk melegakan alahan ibu hamil. Bagi ibu2 dalam pantang, ia bagus untuk membersihkan kotoran darah nifas serta mempercepatkan penyembuhan luka dalaman dan membekalkan tenaga sepanjang hari.

Untuk entry berikutnya, Insyallah saya akan share kan kebaikan dan khasiat buah-buahan yang terkandung dalam POMESTEEN POWER ni ye. 

Cara Pengambilan


Ambil satu atau lebih auns jus ( 1 auns jus = 30ml ) setiap hari untuk menambah pengambilan antioksidan daripada diet biasa anda.


Best kan khasiat POMESTEEN POWER ni? Saya memang syorkan sangat2 bagi mereka yang nak kulit cantik dan sihat dan juga nak elakkan pelbagai penyakit. Insyallah dengan minuman harian, saya doakan anda sihat dan dimakbulkan apa yang diimpikan.



Harga Pasaran
sebotol RM95.40

Promosi Kami 
-15% sebotol RM81.00


Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :



PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 


Terima kasih kerana memilih berurusan dengan kami!!

FOREVER LIVING ALOE-EVER SHIELD DEODORANT


FOREVER LIVING ALOE-EVER SHIELD DEODORANT 

KEKAL SEGAR SEPANJANG HARI,  DEODORANT FOREVER TERBAIK !!!!!

ALOE-EVER SHIELD DEODORANT FOREVER KEKAL SEGAR SEPANJANG HARI



#Deodorant Boleh Sebabkan #KANSER PAYUDARA!!!

😔😔

Ya....kebanyakkan deodorant di pasaran ada bahan aktif anti-peluh iaitu #GARAM ALUMINUM(aluminum klorohidrat)

Apa itu GARAM ALUMINIUM?
Garam Aluminium berfungsi merangsang sel2 kilang peluh untuk tutup pori supaya peluh tak keluar ,bila peluh tak keluar ketiak bebas bau badan akan terjadi........

😞Toksik tak dapat keluar dari badan
😞Kulit ketiak kasar dan sebabkan 
😞KETIAK HITAM
😞KULIT KETIAK KASAR & BERBIJI-BIJI
😞KEJADIAN BISUL KETIAK YANG BERULANG
😞KANSER PAYUDARA

☝Fungsi utama Forever Aloe Evershield Deodorant :
👉Tanpa bahan kimia yang bahaya dan mudarat
👉Tanpa ALKOHOL & GARAM ALUMINIUM yang menyebabkan KANSER
👉Tahan Lama ( 4 - 6 bulan)
👉Mencerahkan bawah lengan
👉Menghilangkan bau badan dengan berkesan
👉Tidak meninggalkan kesan pada pakaian

Fungsi tambahan:
👉Merawat tumit pecah
👉Menghalaukan serangga dalam almari pakaian
👉Dapat menyerap bau busuk dalam almari kasut






kenapa anda harus menggunakan deodorant forever ???
- bau wangi dan segar
- tahan lebih 8 jam
- tiada bahan kimia etc:alcohol, ethanol, parabens, garam aluminum
- stick yg panjang tahan sehingga 12 bulan
- tidak melekit
- tidak mengotorkan baju seperti deodorant biasa yang meninggalkan kesan kuning terutamnya baju putih
- tidak menutup liang kulit anda
- memutihkan ketiak

anda taw tak apa bahayanya garam aluminum???

garam aluminium yang ada dalam deodorant yang dijual di pasaran tu boleh menyumbatkan liang pori dan menyebabkan kanser payudara..takut taw!! so, jangan ambil mudah,..jom tukar pakai deodorant forever




jom kita tengok bahan kimia lain yang biasa ada dalam deodorant 
di pasaran




kalau siapa yg masih pakai deodoran biasa yg ada di pasaran tu..SILA JANGAN MALAS BACA!!

jgn ckp deodoran biasa di pasaran tu tak bahaya taw!!

bahaya sgt2 sebab ade bhn kimia... ni sy nak bgtaw apa bahayanya deodoran di pasaran dan apa bahan kimia yg ada dlm deodoran yg anda pakai sekarang : -

1) ALUMINIUM - kanser payudara, prostat dan alzheimer

2) PARABENS - ganggu keseimbangan hormon cth : menyebabkan kanak2 akil baligh sblm waktunya

3) PROPYLENE GLYCOL - kerosakan pd sistem saraf pusat, hati n jantung
4) PHTHALATES - risiko tinggi utk alamai kecacatan smsa kelahiran bayi, merosakkan reseptor hormon dan tingkatkan mutasi sel
5) ATRICLOSAN - racun perosak oleh FDA. diklasifikasikan sbgai bhn karsinogen yg boleh menyebabkan kanser

TUNGGU APA LAGI??? STILL NAK PAKAI DEODORAN SEKARANG?? JOM UBAH KEPADA DEODORAN FOREVER,.BEBAS BAHAN KIMIA DAN SELAMAT DIGUNAKAN

BONUS BILA ANDA GUNAKAN DEODORANT FOREVER NIH!!!!!

- deodorant forever boleh dipotong dan diletakkan dalam almari untuk menggantikan ubat gegat bagi menghalau lipas segala.....

- deodorant forever BOLEH DIGOSOK pada tumit kaki untuk merawat masalah tumit merekahhh,...wow!!!!! tunggu apa lagi???

masih nak pakai deodorant anda sekarang?? tak takut ke dengan macam2 bahan kimia yang terkandung dalam deodorant anda tu???


JOM TUKARRRR!!!


TESTIMONI DEODORANT FOREVER





HARGA : 
RM42
POSTAGE : RM7.00 SEMENANJUNG

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :
www.wasap.my/60196592887


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 


Terima kasih kerana memilih berurusan dengan kami!!

                WOMEN LOBATA PLUS

Keputihan dan Period tidak teratur?
Miss V Longgar, gatal-gatal & berbau?
Kurang Keinginan Seksual?
Badan Letih & Lesu???


W.O.M.E.N L.O.B.A.T.A



I rapat u dekat... I rawat u lekat..


Inilah yang terjadi bila start mengamalkan women lobata
RAPAT, SENDAT, KETAT, PADAT


Hari-hari terasa bagaikan malam pertama!!!



Berkesan seawal 7hari!! 
Pengambilan secara teratur menjadikan anda isteri ingauan sang suami


✔100% dijamin Original. 
✔Produk adalah HALAL dan GMP certified. 
✔KKM NO: MAL20020339TC


15 FAKTA PENTING YANG ANDA HARUS TAHU MANFAAT WOMEN LOBATA PLUS :-

----------------------------------------------------------------------------
1- Meningkatkan kadar Vitamin C secara semulajadi dengan sumber alami
2- Detox usus secara lembut membuang segala toksin yang berkumpul sepanjang jangka umur anda ...(jangan merungut kalau anda kena ke tandas)
3- Berperanan membaik pulih sistem piriod anda & HOrmon (saranan bagi wanita ingi zuriat)
4- Membantu memelihara Sistem Reproduktif iaitu rahim, kedatangan haid, kesuburan 
dan peranakan wanita
5- Membantu mengatasi masalah keradangan (sakit sendi/lutut/pinggang/sengal tapak kaki/tumit sakit)
6- Membantu menegangkan adan melambatkan pengenduran serta pengecutan payudara
7-Membantu menambah syahwat dan keinginan seks wanita
8-Membantu menyumbang homon alternative kepada wanita
9-Membantu membentuk kontur badan menarik dan lekuk penuh femenine
10-Membantu menghitamkan rambut beruban & menggalakan pertumbuhan rambut
11 -Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
12-Mengatasi masalah sukar tidur
13-Menganjalkan kulit yang melendut.
14-Melambatkan proses penuaan.
15-Menambah tenaga dan kecergasan


WOMEN LOBATA PLUS Produk BUMIPUTERA MALAYSIA yg HOT untuk mengatasi SEMUA masalah wanita. 100% dijamin Original.




KHASIAT WOMEN LOBATA PLUS:- 

★ Tonik wanita selepas bersalin
★ Melancarkan perjalanan haid
★ Membantu meningkatkan kadar Vitamin C dalam tubuh yang melindungi kerosakan akibat radikal bebas dan menguatkan sendi
★ Mengurangkan keputihan
★ Mencantikkan kulit
★ Melambatkan proses penuaan
★ Anti inflamasi yang fungsinya meredakan radang
★ Anti radang
★ Penurun tekanan rendah
★ Meningkatkan pertahanan alami tubuh
★ Menyediakan nutrisi untuk mata dan otak
★ Meningkatkan metabolisme tubuh dengan kandungan badan alaminya
★ Mendorong perbaikan struktur sel dalam tubuh
★ Meningkatkan serum alami kolestrol
★ Menghilangkan munculnya garis-garis halus di wajah
★ Meningkatkan dan menormalisasi fungsi hati dan ginjal
★ Mengembalikan keremajaan kulit
★ Meningkatkan energi non gula
★ Meningkatkan pencernaan
★ Bertindak sebagai antioksidan
★ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
★ Meningkatkan sistem peredaran darah yang sihat
★ Anti inflamasi alami
★ Melebatkan rambut
★ Cirit birit


FUNGSI WOMEN LOBATA PLUS:- : WOWW!!! WOWW!!

✔ Membesarkan & menegangkan payudara yang kendur. 
✔ Menaikkan punggung 
✔ Menghilangkan jerawat & jeragat 
✔ Menghilangkan kedutan 
✔ Melembutkan kulit 
✔ Mencerahkan kulit (termasuk ketiak dan celah kangkang) 
✔ Menstabilkan hormon **Tidak mengemukkan 
✔ Mengetatkan miss V 
✔ Menghilangkan keputihan dan bau Miss V yang tidak selesa
✔ Menghilangkan lemak di lengan, perut, pinggul peha 
✔ Melegakan sengugut 
✔Menghilangkan bisa ditapak kaki
✔Melawas pembuangan
✔Bertenaga Sepanjang hari
✔Mengembalikan rasa ingin Bersama




KANDUNGAN WOMEN LOBATA PLUS:-



CARA MAKAN WOMEN LOBATA PLUS:-

★ 2biji sehari selepas sarapan. Ambil 2 biji sehingga keadaan anda kembali sihat dan normal, kemudian maintain dengan makan 1 biji sehari sahaja. 

★ Satu botol 30 kapsul so stok tahan 15hari...(botol pertama)

★ Boleh amik 1 biji sehari, jika ada penyakit kronik 

★ Wajib minum air kosong 2 ke 3 liter sehari untuk cuci kotoran dalam badan anda.

★Time period boleh ambil.

✔ Dilarang untuk wanita hamil & menyusu

✔ Ini produk yang lengkap untuk bantu anda
hilangkan keputihan, produk besarkan breast, produk bentukkan badan, produk naikkan bontot, produk yg menjaga berat badan, produk yang cantikkan kulit. rugi sangat-sangat kalau tak cuba.

✔ Suntik keanggunan anda bersama dengan amalan jamu turun menurun 10 herba terpiawai.



TESTIMONI WOMEN LOBATA PLUS:-











BERMINAT:


HARGA :-
RM65 SM RM75 SS
RM35 SM RM40 SS
Free Postage


Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!


wasap terus ke :
www.wasap.my/60196592887



PENGHANTARAN:-



KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Terima kasih kerana memilih berurusan dengan kami!!


Friday, 8 December 2017


DIANZ VITAMIN C & E PLUS  


DIANZ VITAMIN C & E PLUS 

Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!! 
Kesan penyerapan 5 kali lebih cepat!! 
Tablet lebih padat dan lebih halus dengan rasa beri!! 
Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E PLUS EDISI 2017 extra ascorbic acid 
dan glutathione jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!!  


Image result for dianz vitamin


HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!! . 

KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS 

✔ Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat 

✔ Vitamin E berasaskan MAQUIBERRY untuk melembapkan kulit 

✔ Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu 

✔ Extra GLUTATHIONE sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan 

✔ Extra ASCORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh . 


Related image


KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS 

✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE 
dan ASCORBIC ACID 

✔ Berperisa BERRY (masam masam manis) 

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas 

✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi 

✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif 

✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang 

✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku 

✔ Selamat dan berkesan 

✔ Tiada gelatin dan 100% halal 

✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP . 


Image result for dianz vitamin


CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C 

✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) 

✔ Sebotol 30 biji 

✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster 

✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari .

NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak, minuman berkafein dan bergas untuk kesan lebih berganda


TESTIMONI





Image result for dianz vitamin


Image result for dianz vitamin


Image result for dianz vitamin


Image result for dianz vitamin


Image result for dianz vitamin


Image result for dianz vitamin



BERMINAT UNTUK ORDER?

WHATSAPP YANA 0196592887





STOCK

STOCK