Friday, 19 December 2014

NIKKO PLACENTA WHITE MURAH

NIKKO PLACENTA WHITE 4 IN 1 60 TABLET


- fair skin
- whitening
- anti aging
- anti acne

➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! 
➳ terbukti berkesan utk jerawat, kulit berminyak, kulit kusam, gelap
➳ Halal & ada KKM 
➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! 
➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. 

 Boleh hisap atau telan dengan air 




Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ 

7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. 

PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 

1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . 

Biar Gambar Berbicara

testimoni produk placenta white

Cuba bandingkan pula gambar 1, 2 dan 3 adik cantik manis bawah ini yang juga merupakanpengguna Placenta White dan telah berjaya mengatasi masalah kulit muka. =D


Gambar 1 : Beliau mengalami masalah kulit wajah seperti masalah jerawat, parut jerawat dan bintik-bintik hitam di muka. 

Gambar 2 : Mula menggunakan Placenta White dan terus mengalami perubahan positif pada kulit.

Gambar 3 : Kulit wajah menjadi lebih cerah, parut jerawat dan bintik-bintik hitam juga sudah tidak kelihatan lagi setelah menggunakan produk Placenta White. Ternyata Placenta White memang berkesan untuk menangani kulit bermasalah dengan pantas.




Nikko Placenta White diformulakan dengan :

☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih 

 Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut 

☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus



Setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-


✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mengecilkan ruang pori
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus



Frequently Asked Question [ soalan lazim ]

1) Berapa harga produk ?
- Recommended Retail Price RM90 including postage

2) Halal dan lulus KKM ?
- Produk ini dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan juga bertaraf halal. Maka automatik apa apa produk yang dikeluarkan oleh kilang tersebut adalah halal. Sbg contoh kedai makanan, hanya kedai sahaja dapat halal, semua makanan yang dihasilkan turut dicop sebagai halal. Ini kerana setiap proses pensijilan halal sgt memakan masa paling kurang 2 tahun

- Lab test sudah lulus. Menunggu certificate sahaja dari KKM. Biasanya 1 ke 2 bulan



3) Apa kandungan produk ?
- Berasaskan glutathione,collagen,mixberries,vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.

4) 1 botol untuk berapa lama ? Cara makan ?
- Ada 60 tablet. Untuk pengambilan pertama. Makan 2x biji sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1x sehari saja.
Makan 1x pagi dan 1x malam. Selepas makan.

5) Ada pantang apa apa tak ?
- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh

6) Kesan boleh tengok bila ?
- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dlm 10 hari.

7) Fungi utama produk ?
- Memutihkan muka dan badan
- Menghapuskan jerawat
- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )
- Menghilangkan kulit berminyak
- melambatkan monopaus
- melambatkan proses penuaan
- mengecilkan liang pori

8) Salmon placenta tu apa ?

Ekstrak protein placenta ikan salmon.



CARA PENGAMBILAN :

- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam
- Boleh kunyah, hisap atau telan. Berperisa strawberry
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari



TESTIMONI NIKKO PLACENTA WHITE
 



















harga :

RM90 (SM) / RM95 (SS)
* free pos




Thursday, 11 December 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH


Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM66 (sm)
rm72 (ss)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

 
Berminyak dan tak berseri?
 


Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif

Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 


sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare




pengasas syma beauty 

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi

Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe




Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


| Syma Beauty Soap |


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.


| Syma Day Cream |



Syma Day Cream mengandungi 

~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 

Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


| Syma Night Cream |




Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 


bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.



Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..




Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^


Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^



Kita belanja awak semua testimoni dulu ye...


cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P


semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..


" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^

" jeragat pudar "

kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty




" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"
dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare
" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"



Hanya Dalam 3 Hari

Wajah dah tak kusam lagi



" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk



" serius terkejut gila"

" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"



Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..


Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.


Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.


Harga : 



RM66 (semenanjung) 

RM72 (sabah&sarawak)



* free pos



BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB - SCRUB UNTUK MUKA DAN BIBIR

BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB - SCRUB UNTUK MUKA DAN BIBIR


Nak kulit muka fresh, pinkish dan smooth? 
Jom try guna BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB.
Scrub untuk muka dan bibir.
Seminggu hanya guna 2 atau 3 kali je, bukan susah pun..
Sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja.





KELEBIHAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

✔ Melembapkan bibir/kulit muka pipi
✔ Menjadikan bibir/kulit wajah merah jambu (pinkish) dan kemerahan semulajadi
✔ Mengurangkan kedutan pada bibir/wajah/pipi
✔ Bagus utk merawat bibir kering dan mengelupas
✔ Sesuai utk bibir yang gelap supaya kembali pinkish 
✔ Menjadikan pipi pink kemerahan semulajadi


KANDUNGAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

✔ Isi Strawberry
✔ Isi Delima
✔ Susu Segar
✔ Collagen Soya


CARA MENGGUNAKAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

UNTUK PAKAI PADA BIBIR

✔ Basahkan muka terlebih dahulu
✔ Ambil sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB 
✔ Sapu pada bibir dan urut perlahan
✔ Bilas dengan air bersih
✔ Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit

UNTUK PAKAI PADA PIPI

✔ Basahkan pipi terlebih dahulu
✔ Sapu sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB pada pipi
✔ Urut perlahan dalam 3- 5 minit
✔ Bilas dengan air bersih
✔ Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit




HARGA BVR LOLLY PINK SCRUB !!

RM 56.00 SM/RM 60.00 SS

FREE POSTAG


SET COMBO SUPER JIMAT !!!!



BVRC + BVR SCRUB
RM100 SM RM105 SS





BVRC + BVR SCRUB + LOLLY PINK SWEET SCRUB
RM130 SM RM135 SS


READY STOCK....!!!

STOCK

STOCK