Friday, 19 August 2016

BLV PINKY GLOW FOUNDATION: WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA SEPANTAS 5 MINIT


BLV PINKY GLOW FOUNDATION: WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA 
SEPANTAS 5 MINIT

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

" NAK KULIT WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA SEPANTAS 5 MINIT ? "

TERBUKTI BERKESAN!!


Banyak sekarang foundation yang hebat-hebat. Kan? Mana satu tak tahu nak pilih. Lagi banyak warna lagi pening nak pilih. Hmmm. Tapi selalunya urgent betul nak guna nak tutup segala onar yang ada di muka. Rimas betul muka comot sana sini bekas jerawat. Nak cover segala untuk nampak flawless. 

BLV PINKY GLOW FOUNDATION KINI BERWAJAH BARU




Mudah! Pantas! dan Ringkas!
sangat mudah untuk gaya hidup masa kini


hanya 5 minit diperlukan untuk kelihatan glowing & flawless
dengan satu aplikasi anda tak perlu pakai lagi 

SUNBLOCK
MOISTURIZER
TONER
VITAMIN E


malah dapat merawat wajah kulit uols. Sesuai untuk semua jenis kulit normal , kering ,berminyak berjerawat berjeragat.Hanya satu kod warna sesuai untuk semua jenis kulit. Tidak melekit dan long lasting..


Jom tengok review.

Lihat bagaimana kesan pemakaian BLV PINKY GLOW FOUNDATION. 


Cantik, cepat dan mudah. Tengok dulu baru berkenan kan. Dari mata turun ke hati. Ouchhh!! 


Kelebihan BLV PINKY GLOW FOUNDATION :
Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit
Mengikut Aliran Darah
Mempunyai KKM
Ada SPF50 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya
Mempunyai Vitamin E yang mampu Merawat , Melembab serta Memudarkan Parut pada wajah.
Tidak berminyak , Tidak Bertompok walaupun Berpeluh
Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
Hasil solekan gebu,flawless dan glowing
Tahan sehingga 16 Jam



CARA PENGGUNAAN PINKY GLOW FOUNDATION :-


1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.

2) Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung

3) Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah

4) Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. )

5) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


KKM APPROVED


TESTIMONI BLV PINKY GLOW FOUNDATION :-

 






BERMINAT:-


HARGA SEBENAR:-
RM80/SS RM85
RM66/SS RM70

(10GM) - Packaging terbaru ni tahan sehingga 3-4 bulan tau
FREE POSTAGE


SMS/WASSUP KE 019-6592887

JUS CALIPH & CALIPH CEREAL: SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS


JUS CALIPH & CALIPH CEREAL: SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS

JUS CALIPH & CALIPH CEREAL

BUAT IBU BAPA YANG CEMERLANG!!!


JUS CALIPH
===========
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.


Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..


Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.
Cubalah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.


KANDUNGAN YANG TERDAPAT DI DALAM JUS CALIPH :-
Mengandungi 'GRED TERBAIK' :
Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6







SOALAN LAZIM CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS:

Q: Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
A: Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Q: Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
A: YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai ‘PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan (food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik

Q: Produk ini sesuai untuk siapa?
A:Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

Q: Adakah produk ini berkesan?
A: Dengan izin Allah, produk ini baru beberapa minggu dipasaran dan kami telah menerima banyak testimoni yang baik dari pengguna.



TESTIMONI JUS CALIPH :-






CALIPH CEREAL
===========
Anak anda ada masalah Penglihatan ?
Caliph Cereal makanan nutrisi untuk mata anak anda..


▶ 100% ORIGINAL
▶ 100% HALAL DAN SELAMAT
▶ 500gram.
▶ Kandungan utama: Beta karotene, susu kambing, maltodekstrin.


KELEBIHAN CALIPH CEREAL:
-Membantu penjagaan mata.
-Rasa yang melazatkan.
-Membantu tumbesaran anak anda.
-Mencergaskan rohani dan jasmani.
-Menajamkan penglihatan anak anda.
-Meningkatkan imunisasi badan anak anda.
-Menghindar daripada penyakit cirit birit, asma dan demam.
-Membantu menguatkan tulang.
-Memberi tenaga untuk anak anda.



CARA PENGAMBILAN CALIPH CEREAL :-
1. Bancuh dengan air suam / panas.
2. Dimakan ketika sarapan.


BERMINAT :-

JUS CALPIH: 
SM RM 80/SS RM 85

HARGA PROMOSI :
1 BOTOL SM RM75 / SS RM80 
2 BOTOL SM RM120 /SS RM125 



CALIPH CEREAL :-500g
HARGA PROMOSI CALIPH CEREAL :-
RM55 SM / RM65 SS
FREE POS LAJU

COMBO CALIPH CEREAL + CALIPH JUS
HARGA COMBO KAMI : 
1 CALIPH + 1 CEREAL : RM110 SEM RM115 SS

cara order ?

SMS / WHATSUPP 019-6592887



TERMURAH !! BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY


TERMURAH !! BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY





Selalu dengar ada masalah blackhead/whitehead kat hidung, dagu or dekat dahi? 


Jom cuba guna BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY ni MAGIC SUPERB! Serum ini dapat membantu anda untuk menghilangkan blackhead dan whitehead di wajah tanpa rasa sakit.
Lepas guna serum ni mmg senang je hitam2 tu keluar...hidung uolls akan rasa licin je tau...






KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY


✔ Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
✔ Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead. 
✔ Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
✔ Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
✔ Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit. 




CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY


✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
✔ Bahagikan kapas kepada dua.
✔ Basahkan/tuangkan serum pada kapas.
✔ Tampal/tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat bermasalah.
✔ Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih/gatal. Dunt worry normal je tu!
✔ Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor/besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead/blackehad.
✔ Picit perlahan & tak perlu tekan kuat2. Sebab kotoran tu senang giler nak keluar/tanggal.




P/S : SETIAP PEMBELIAN BLACKHEAD REMOVER SERUM AKAN DAPAT BESI EXTRACTOR. 




TESTIMONI




















































(10ML/BOTOL)


HARGA PROMO KAMI !!!


RM 15 


POSTAGE 


RM6 SM/ RM10 SS


SMS/WASSAP

0196592887



STOCK

STOCK