Tuesday, 26 July 2016

GLOWING SPEED : LEBIH CANTIK, LEBIH CEPAT BERKSAN DAN LEBIH TAHAN LAMA

GLOWING SPEED : LEBIH CANTIK, LEBIH CEPAT BERKSAN DAN 
LEBIH TAHAN LAMA

GLOWING SPEED BY DMS

NAMPAK NAMA JE PON KITA DAH RASA WOOOWW???!!!!!!



GLOWING SPEED kini berwajah baru..!!
Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari!


KEBAIKAN GLOWING SPEED :-
Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS)πŸ’– 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit.
πŸ’– Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat.
πŸ’– Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv
πŸ’– Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang.
πŸ’– Membantu pengaliran darah
πŸ’– Membantu merawat kulit sensitif
πŸ’– Menghalang kedutan dan garis halus
πŸ’– Mnegangkan kulit
πŸ’– Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan.


Tanda-Tanda Penuaan Kulit
• Kulit Kering Dan Kelihatan Gelap 
• Garisan Halus di Wajah
• Nampak Tua sebelum usia
• Kulit Kusam dan Tidak Bermaya
• Hilang Keanjalan dan Ketegangan
• Kulit Yang kendur dan Menggeleber
• Pigmentasi dan Bintik-bintik hitam
• Kulit rosak akibat pancaran matahari
• Kedutan yang ketara di sekeliling mata
• Kulit Pudar atau tona kulit tidak sekata
• Kelemahan proses memperbaharui sel kulit.



πŸ’GLOWING SPEED 24K GOLDπŸ’πŸŽ
Berfungsi:
Mencerahkan & Menyerikan Kulit
πŸ’• Menghilangkan Flek2 Hitam, Parut Jerawat
πŸ’ Membantu Proses Regenerasi & Peremajaan Kulit
πŸ’• Membaiki Sel Kulit Mati
πŸ’• Mengecilkan Pori-Pori

πŸ’GLOWING SPEED 24K GOLDπŸ’πŸŽJuga Hebat Kerana :
★ Merupakan Rahsia Kulit Putih, Mulus Dan Berseri2 Artis Korea
★ Seawal 3 hari Sudah Kelihatan Bezanya
★ Mampu Membersihkan Sampai Ke Dalam liang Pori2 Wajah
★ Mencerahkan Dengan Sempurna & Menghilangkan Jeragat Serta Jerawat
★ Formulasi dari Korea, kesan speed seperti Enjin Turbo


PRODUK INI JUGA LULUS KKM & GMP.. HALAL SERTA TIADA MERCURY! SELAMAT DAN SANGAT BERKESAN.


KANDUNGAN GLOWING SPEED :-
Arbutin
Collagen
Glutathionne
Furious Glow Pro
Improved technology for maximum whitening rapid effects 24K Gold



SET GLOWING SPEED terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)


GLOWING SPEED TERBUKTI :-

- 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
- glowing sepantas 5 saat
- kesan seawal 3 hari
- super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
- lebih awet muda
- lebih besar
- lebih jimat


PERBEZAAN ANTARA GLOWING SPEED & DMS360 :

DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

GLOWING SPEED : RM169
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45 
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan


Setiap set tahan lebih 2 bulan!!




TESTIMONI GLOWING SPEED :-





PESANAN IKHLAS untuk semua yang sedang menggunakan atau yang baru nakmencuba produk ‪#‎DMS360‬
PERTAMA ✔SABAR - Jangan pernah mengharapkan magik sehari pakai dah cantik.
KEDUA ✔YAKIN - Semat dalam hati. Yakin pasti Boleh!πŸ‘
KETIGA ✔KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul dan berdisplin.
KEEMPAT ✔ISTIQAMAH - Jangan berputus asa.

Tindak balas adalah mengikut tahap hormon individu. 
Bila lambat, jangan kata produk tak bagus tau. Bersabar produk sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon sedang dalam proses. Jika cepat bermakna ph kulit dalam keadaan yang bagus maka tidak balasnya sangat positif dan cepat sesuai dengan produk #DMS360 yang mengimbangkan serta menaturalkan semula ph kulit untuk kulit kelihatan sentiasa sihat.

INGAT!! HORMON individu kan berbeza!
Insha Allah. Semoga anda semua mendapat kulit yang sihat, segar, glowing, flawless dan bebas masalah kulit.


BERMINAT :-


HARGA GLOWING SPEED :-
RM160 SM / RM170 SS
( 4 bulan penggunaan)
Free postage


SMS/WASSUP KE :- 019-6592887


PENGHANTARAN:-




KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Friday, 22 July 2016

I'M SEXYLADY LOTION : TAMPIL SEXY, MENAWAN DAN MENGGODA

I AM SEXYLADY LOTION

Serius mula-mula akak zila memang tak percaya dengan ayat ni..
“gosok-gosok ja dah kurus????”


Tapi…tiba-tiba….Alamakkkkk!!!!!!! Macamana ni
“dagu dah tak berlapis”
“lengan dah kecik”
“berat lak dah turun 2hari 3kg”


Nasib ada sexylady lotion ni kalau tak,makin mengajah jawapnya……
Akak suka sexylady ni sebabbbbbbb……..
‪#‎terpaksakurus‬
Hakak benci ‪#‎ubat‬..So SexyLady lotion penyelamat sebab mudah. Gosok-gosok ja
TAK payah penat-penat diet…ko relex-relax ja..Buat keja suri rumah…macam biasa,,arini ko gemuk tengok2 esok ko dah kurus…..
TAK melekit..Sangat unik…
TAK panas oii.Mint-mint ja. TAK da la rosak kulit nanti

Cepat bakar lemak inci pon cepat turun


Lotion bukan sebarang lotion..
Pertama di Malaysia! Tiada lg yg seumpamanya..
SEXYLADY nama di beri..
Sebab siapa-siapa yang cuba...In Shaa Allah mampu jadi seksi.
√ kulit putih
√ lemak hilang
√ selulit tiada
√ wajah runcing
√ parut pudar
√ inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit; customer kami dah buktikan)
√ bau wangi
√ daki tanggal
√ tidak panas dan tak pijarkan kulit
√ Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
√ lelaki perempuan boleh guna


APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXYLADY WHITENING AND 
BURN FAT LOTION :-

*Membakar lemak.
*Menurunkan berat badan.
*Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
*Meruncingkan wajah.
*Menegangkan kulit anti anging.
*Memutihkan kulit hari demi hari.
*Memudarkan parut.
*Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
*Menghilangkan buncit serta boroi.
*Membuang angin dalam badan.
*Mengeluarkan daki dengan cepat.
*Mencantikan serta menghaluskan kulit.


KEISTIMEWAAN I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-

-Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
-Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
-Tak panas.

-Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.


i am sexylady lation warna hijau adalah gluta dan agen pembakar lemak


SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXYLADY LOTION :-
●Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. 
●Tak perlu penat-penat telan suplment dah. 
●Tiada risiko penyakit masa hadapan.
●100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
●TIADA bahan KIMIA.
●HALAL dan BUATAN MALAYSIA.
●Lulus KKM.



CARA MENGGUNAKAN I AM SEXYLADY LOTION :-



(berasaskan bahan organik so mungkin sesetengah kulit tak sesuai.
So cuba dalam kadarr sikit ja dulu k)



SOALAN LAZIM DAN PELIK I AM SEXYLADY LOTION :-

1. Boleh gosok I am SexyLady Lotion kat breast tak?
Tujuan nak kecikkan sikit aset
Boleh sebb ramai sangat gosok kat situ sebab nak kurangkn saiz bra.


2. Boleh pakai kat muka tak ?
I’m SexyLady Lotion khas untuk lemak-lemak sahaja..Means kena gosok kat rahang muka ja,untuk buang lemak lebihan..Untuk bagi runcing wajah
Tapi adah sesetengah customers sapu kat muka juga untuk bagi nampak kesan putih cerah...Ikut kulit masing-masing


3. Boleh tak jadikan ubat jerawat ?
Boleh ler sangat-sangat,.Sebab I’m SexyLady Lotion ada kayu manis. Ramai yang dah try..Cer amik secalit then tempek kat jerawat sebelum tidur. Insyallah bangun pagi esok jerawat dah kecut!


4. Jika sakit perut nak guna sapu kat perut boleh tak ?
Boleh sebab untuk hilang sembelit dan pecah lemak..Bila sapu ja terus terkentut kentut


5. Kalau nak lancarkan period boleh tak ?
Boleh gosok kerap kerap sikit insyallah darah jalan dengan lebih lancar...Ada contoh seorang customer dah 7bulan priod tak datang.Tengok2 lepas guna I’m SexyLady Lotion terus period dating semula.


6. Nak bagi lekat baby lepas guna I’m SexyLady Lotion boleh tak ?
Yang ni kuasa allah....Kalau ada rezeki Alhamdulillah. Tapi taksalah mncuba kan..Sebab ada testimoni customer yang dah Berjaya


7. Boleh bagi kurus dalam masa seminggu tak ?
Boleh ler sangat2 beribu testimoni. Tak percaya cerrskodeng wall seller2 yang jual...Jangan kata seminggu sekali guna ja pon ramai yang dah lost inci


8. Boleh ramping tak ?
Lagi laaa boleh..Gosok I’m SexyLady Lotion banyak2..Pagi..Then pakai gedel ka apa2 ka..Terus kemas umah..Confirm badan makin selim river


9. Boleh putih tak?
Memang untuk putih sebab I’m SexyLady Lotion ada gluta pencerah gosok2 ja dah cerah sambil buang daki


10. Dah guba sebotol tapi belum kurus. Kenapa ?
1st of all...kena tengok dulu diri sendiri..kenalpasti anda gemok jenis apa? Gemok air, angin atau daging. Dah kenalpasti...baru leh buat next step..fikir logik jerr...kalau lemak bertahun2 duk dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet..then try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg...itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa...teruskan jer gosok sexy lady...InsyaAllah..berhasil jugak nanti..lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair u ollssss...


11. I am SexyLady lotion ni memang warna hijau ke?
Ya. itu adalah bahan gluta dan bahan bakar lemak 


AWASSS...Ada yang fake. Dapatkan dari agen yang sah. Jangan nak murah..tapi merana badan.. Jom kenal pasti ori dan fake i'm sexy lady.


jaga-jaga tau!!


TESTIMONI I AM SEXYLADY LOTION :-












BERMINAT :-

HARGA ASAL I AM SEXYLADY LOTION :-
RM95 SM/ RM100 SS

HARGA PROMOSI:-
RM75 SM/ RM85 SS
FREE POSTAGE

KANDUNGAN :
150 ml (penggunaan sebulan)


SMS/WASSUP KE :- 019-6592887

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Wednesday, 20 July 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB - MERAWAT PENYAKIT ASMA


MINYAK HERBA ASMA adalah formulasi herba yang khusus untuk rawatan asma (lelah), semput, batuk kahak dan selsema. Hasil penyelidikan nenek moyang kita turun-temurun, kesannya lebih baik dari perubatan moden !!



Minyak Herba Asma Mujarab ialah minyak herba yang mampu mengatasi
 masalah Asma,lelah atau semput,berkahak,batuk dan lain-lain berkenaan.
Herba ini 100% selamat tanpa kesan sampingan

Herba adalah penawar pelbagai penyakit.Beralihlah kepada penawar yang 
berasaskan herba semulajadi.Herba ini tlh digunakan sejak beribu tahun dahulu.
Zaman sekarang ramai yang telah beralih kepada penawar herba semulajadi 
sebagai alternatif penawar penyakit kerana kesedaran tentang ubat kimia 
banyak kesan sampingan jika digunakan dalam masa yang lama.
Jom dapatkan segera herba luar biasa ni selagi stok masih ada !




MINYAK PELBAGAI GUNA
Juga boleh digunakan untuk pelbagai masalah luaran seperti 
gigitan serangga
luka
tergeliat
terkena api
bengkak
lenguh
sakit gigi
kembung/sakit perut 
dan lain-lain.

SESUAI UNTUK SEMUA
Sesuai untuk semua peringkat umur – dari bayi baru lahir sehinggalah orang tua. 
Kuantiti sapuan boleh disesuaikan mengikut keadaan, 
contohnya sapuan nipis untuk bayi.
CARA PENGGUNAAN
MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

Tebuk lubang pada minyak supaya senang digunakan dan jimat 
dengan saiz tebukan yang sederhana.
Goncangkan sebelum guna.
Sapukan dari leher ke dada dan tengkuk ke belakang. Juga boleh
 sapu pada tapak kaki.
Sapukan sekerap yang boleh terutamanya selepas mandi.Jika kurang 
perubahan sapukan dengan lebih kerap,insyaallah dengan hanya 
satu botol anda mampu merasai perubahannya.
Buat permulaan,jika asma teruk,sapu sekerap yang mungkin
 dengan konsisten.



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

Minyak Zaitun.
Minyak Kelapa Dara. 
Habatussauda.
Pati Gamat.
Akar Kayu.
Herba Terpilih.

TESTIMONI









MINYAK HERBA ASMA MUJARAB


HARGA : RM39.00 SEBOTOL
POSTAGE RM7 SM / RM10 SS 


STOCK

STOCK