Tuesday, 31 March 2015

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH (SBS)

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH (SBS)



Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM66 (sm)
rm72 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE



Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif

Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 


sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare



pengasas syma beauty 

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi

Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe




Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]

[✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]

[✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan
[✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]

[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

Kalau tengokkan harga pula, harga satu set Syma Beauty Skincare yang terdiri daripada 3 produk terbaik ni cuma RM66 termasuk kos penghantaran. Sangat berpatutan dengan kebaikan yang kita dapat. Kulit jadi sihat. Kulit jadi putih. Kulit jadi cantik. Semua dapat. Berbaloi-baloi senang cerita.
Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 




Syma Beauty Miracle Toner 
 RM25 
(tak termasuk kos pos)

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice 
Lain lain ramuan semulajadi 




Syma Beauty Miracle Whitening Lotion 
 RM 27
(tak termasuk kos pos)


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis 


Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.
.
.
Berat: 80 ML
.
.
Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna




SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.


Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan


Diperkaya dengan;
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat
7. Collagen


Kami Juga ade menjual produk SYMA BEAUTY secara LOOSE :



LOOSE ITEM : 

SABUN RM23

TONER : RM25 

LOSYEN : RM27 

SERUM : RM35 

KRIM MLM 5GM: RM25

KRIM MLM 10GM: RM46 

KRIM SIANG : RM25


HARGA LOOSE ITEM BLM TERMASUK KOS POS 

KOS POS RM6 (SM) RM10 (SS)
















" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "


" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "


< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^


" jeragat pudar "

kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty




" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"


dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare

" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"





Hanya Dalam 3 Hari

Wajah dah tak kusam lagi



" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk



" serius terkejut gila"

" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"


Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..


Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.


Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/


Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K



So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.
Harga : 

RM66 (semenanjung) 

RM70 (sabah&sarawak)

* free pos










Thursday, 19 March 2015

ISME RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE MURAH JER

❤ ISME RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE MURAH ❤
Pemutih Gigi


Solusi terbaekkk untuk gigi yg menguning akibat kopi, rokok dan plak. .


Isme Rasyan Herbal Clove Toothpaste - ubat gigi herba dari bunga cengkih.
Bertindak 3x lebih pantas dari ubat gigi biasa

1 tiub 30 gram



Fungsi Isme Herbal Clove tootpaste :

~ melindungi gigi anda dari sakit gigi. 
~ memutihkan gigi yg kuning
~ mengurangi gigi hipersensitif
~ anti bakteri
~ memiliki nafas segar untuk waktu yang lama.




Kandungan Rasyan Toothpaste :

Rasyan Herbal Clove Toothpaste
diformulasikan dengan gabungan bahan aktif
asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi,memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteri.

Miliki nafas segar sepanjang waktu



Cara Pakai :
~ Ambil sedikit pastanya dg stik yg disediakan
(around 1 in 10 of the brush)
~ lalu oleskan ke gigi, diamkan sekitar 2 menit lalu kumur-kumur.
-gunakan 2x sehari (pagi dan malam)
~ Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi

(1pc untuk 2-3minggu pemakaian)
25 gram each




harga :

1 pc RM20 (sm) / RM24 (ss)
* free pos





JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH BERKESAN

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH BERKESAN





Jamu Young Gold Perfect Lady®

Memperkenalkan satu-satunya jamu di Malaysia yang mendapat pengiktirafan KKM & mampu menghilangkan “sakit kepala”.

                  Jamu Young Gold Perfect Lady®

RM90 (sm) / RM95 (ss)
* free pos
* 60 biji



Waaaa ada Jamu baru la dari PERFECT LADY....Alhamdulillah... Lepas aje Kapsul Hormon Meletop.. , Kini HQ dah kuarkan 1 lagi Product yang akan menjadi FENOMENA TERKINI plak iaitu Jamu Young Gold...Yang Pasti, Lebih MANTAP , Lebih HEBAT , Lebih Segalanyaaaa Dari sebelomnya....



Jamu TERBAIK!

Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady® sekiranya anda mengalami masalah berikut :

* Period tidak teratur
* Kerap sakit kepala
* Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
* Senggugut 
* Angin dalam badan 
* Menghampiri monopouse & telah monopouse 
* Rambut kerap gugur 
* Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
* Wanita dalam pantang
* Ingin memiliki zuriat
* Tidak aktif diranjang



Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM ..

JamuYoung Gold ® Sesuai Bagi :
  • Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
  • Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
  • Merawat luka dalaman.
  • Anak dara berumur 16 tahun dan keatas.
  • Mengatasi masalah payudara yg kendur.
  • Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA.
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Menaikkan seri wajah.
  • GLOWING dan cerahkan kulit.
  • Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
  • Menghaluskan kulit wajah dan badan
  • Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
  • Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan
  • Diluluskan & Diiktiraf Oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
  • Juga Diluluskan Oleh GMP Serta HALAL !!


PENTING !!!!!

- Lulus KKM
- Lulus Labtest
- GMP
- Halal



CARA PENGAMBILAN :
Ambil 2biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
*Period stop makan.Habis period boleh sambung makan semula
* Ibu menyusu boleh ambil
* Ibu mengandung dilarang sama sekali


TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN


Testimoni produk TERBARU keluaran PERFECT LADY

Jamu Young Gold PERFECT LADY. 

Jamu TERBAIK DUNIA kerana ia mengandungi campuran 14 jenis herba TERBAIK DUNIA !















harga :
RM90 (SM) / RM95 (SS)
* free pos




STOCK

STOCK