Tuesday, 15 August 2017


NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 


NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 

Centella Soothing Solution Cream pastinya dapat membantu anda! Selamat 
digunakan untuk kulit baby juga tau.. πŸ’•πŸ’• 

Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan2 akibat kulit bermasalah. Perkara biasa dialami oleh rakyat Malaysia yang terdedah dengan cuaca tak tentu, punca terjadinya pelbagai masalah kulit. Kebanyakannya adalah disebabkan kekurangan hidrasi atau hydration menyebabkan kulit tak cukup kandungan air 



FUNGSI & KELEBIHAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 

🍏 Melegakan gatal2  

🍏 Untuk kulit merekeh 

🍏 Sesuai untuk kulit ezcema 

🍏 Menghilangkan kulit bersisik & kulit kering 



KANDUNGAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 

🍎 daun pegaga 

🍎 Green tea  

🍎 camomile extracts 


CARA GUNA NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 

πŸ“ Sapu di kawasan kulit kering, sama ada di badan , 
siku & tumet kaki yang kering


TESTIMONI












NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM. 

BERMINAT UTK ORDER

WHATSAPP YANA YE

www.wasap.my/60196592887

Saturday, 12 August 2017

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST.

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST. 



SPRAY2 GLOWING n SEGAR 
🐝Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
🐝Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
🐝Meningkatkan kecerahan kulit
🐝Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan









RM58.00 SETIUB

TP TUNGGU DULU YA, 
ADA SPEACIAL UNTUK AWAK TAU


FREE POS LAJU AREA SEMENANJUNG 
UNTUK AWAK TAU


UNTUK ORDER

WHATSAPP SEGERA YANA YE

www.wasap.my/60196592887

NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).


 NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).


Ia adalah sejenis SCRUB! Keluaran terbaru jenama True Island dan diimport dari KOREA oleh Nafurra
Jangan tertipu dek nama complicated Scrub ni!

Pelbagai bahan terbaiikk dalam Scrub ini
🌿 HONEY
🌿 PROPOLIS
🌿 ALMOND SWEET OIL
🌿 SHEA BUTTER
🌿 JAPONICA OIL dan macam 2 lagi.

Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.⠀
Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. 
Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

BAHAN :
🌿  Almonds, Honey, Propolis, Camomille extract, yang membantu untuk melambatkan penuaan, antiradang, memperbaiki texture kulit dan mengekalkan keanjalan serta kelembapan kulit.

🌿  Digunakan 3 kali seminggu untuk membuang semua kulit mati dan daki di kulit muka. 
🌿  Barulah kulit berseri, mekap pun lebih naik seri














RM58.00 SETIUB

TP TUNGGU DULU YA, 
ADA SPEACIAL UNTUK AWAK TAU


FREE POS LAJU AREA SEMENANJUNG 
UNTUK AWAK TAU


UNTUK ORDER

WHATSAPP SEGERA YANA YE

www.wasap.my/60196592887

JUZFIT MIXED FIBER JUICE

JUZFIT MIXED FIBER JUICE


JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi. Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.


FUNGSI & KELEBIHAN JUZFIT MIXED FIBER JUICE
πŸ‡ Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
πŸ‡ Mengawal selera makan
πŸ‡ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
πŸ‡ Memutih dan mencerahkan kulit
πŸ‡ Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
πŸ‡ Membaiki sistem percernaan
πŸ‡ Mengurangkan masalah perut buncit
πŸ‡ Merendahkan kolestrol dalam badan
πŸ‡ Meningkatkan metabolisma badan
πŸ‡ Melawan kelesuan


KANDUNGAN JUZFIT MIXED FIBER JUICE
🍎 Acai Berry
🍎 Garcinia Cambogia
🍎 Date Palm
🍎 Green Tea
🍎 White Kidney
🍎 Lemon
🍎 Prune

CARA MINUM JUZFIT MIXED FIBER JUICE
πŸ’ 1 sudu pagi sebelum breakfast
πŸ’ 1 sudu malam sebelum dinner












JUZFIT MIXED FIBER JUICE

RM80.00 SEBOTOL

TP TUNGGU DULU YA, 
ADA SPEACIAL UNTUK AWAK TAU

KAMI BAGI DISKAUN 10%
FREE POS LAJU AREA SEMENANJUNG
FREE GIFT

UNTUK ORDER

WHATSAPP SEGERA YANA YE

www.wasap.my/60196592887


Wednesday, 9 August 2017


SABUN BUMEBIME 
INSTANT WHITENING. 

Image result for SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING. Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap


Bumebime Mask Natural Soap merupakan sabun instant whitening 
yang dikeluarkan di Thailand.  

Sabun ini adalah 100% semulajadi, halal, dan 
mendapat pengiktirafan dari FDA di Thailand.  

Ramai yang telah Berjaya mencerahkan kulit seluruh badan dengan 
sabun instant whitening  Bumebime Soap ini!  

Anda semua bila lagi nak rasai kehebatannya? 


✔Dihasilkan daripada ekstrak asli daripada🐌slime, πŸπŸ…πŸ“dan collagen 

✔Dicampurkan pelbagai vitaminπŸ’–untuk menyuburkan kulit 

✔Perubahaan yang cepat dan jelas dari penggunaan pertama kali 

✔Selepas proses pengelupasan kulit baru akan menjadi putih 

✔melembutkan dan melembapkan kulit 

✔membantu untuk menghilangkan tanda regangan dan rekahan 
serta mempudarkan tanda galap(celahan) 

✔selamat di gunaπŸ‘ 

FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING :  

πŸ’– Membolehkan kulit menjadi lebih cerah berseri dari penggunaan pertama  

πŸ’– Membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap.  

πŸ’– Membantu menyembuhkan parut pudar.  

πŸ’– Menghilangkan Bakteria yang menyebabkan Jerawat  

πŸ’– Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan.  

πŸ’– Sabun diperbuat daripada ekstrak semula jadi.  

πŸ’– Tanpa kesan sampingan  

πŸ’– Membantu menyembuhkan luka atau parut pada kulit sepenuhnya.  

πŸ’– Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih lembut & lembab.  

πŸ’– Tidak mengeringkan kulit.  

πŸ’– Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat.  

πŸ’– Sesuai untuk semua jenis kulit  . 


Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan.  
Amat sesuai digunakan untuk menyental daki-daki dan kesan-kesan hitam pada celah peha,  bawah lengan, lutut hitam, leher hitam dan semua kawasan yang 
ada masalah hitam dan gelap.  . 


Image result for SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING. Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap


ANTARA BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM 
BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING :  

● Ekstrak dari snail slime.  

● Ekstrak dari madu asli.  

● Ekstrak buah nenas  

● AHA Asid dari buah-buahan citrus  

● Ekstrak minyak kelapa asli  

● Ekstrak buah anggur . 




CARA PENGGUNAAN SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING :  

→ Gunakan seperti sabun mandi biasa.  

→ Gunakan setiap kali mandi (2-3 kali sehari)  

→ Untuk kesan terbaik, apply sabun dan sental dengan span selama 3-5 minit 

→ Selepas 3-5 minit baru dibasuh dan dibilas dengan air.  

→ Sesuai digunakan secara harian.



SABUN BUMEBIME 

INSTANT WHITENING. 

RM25.00
POS LAJU SEMENANJUNG FREE

SS ADD RM5

BERMINAT UTK ORDER??

WHATSAPP YANA YE

www.wasap.my/60196592887



Tuesday, 8 August 2017


NURSAJAT : LET’S GIRDLE 



NURSAJAT : LET’S GIRDLE 

LET’S GIRDLE by NURSAJAT . limited edition tau stock ni. 



FUNGSI & KELEBIHAN LET’S GIRDLE 

🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 

🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh... 

🌿 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang... 

🌿 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!! 

🌿 Tidak melecet 

🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam 


CARA PAKAI LET’S GIRDLE 

🌱 Guna seperti memakai girdle yg lain. 

🌱 Bole di pakai bila2 masa sahaja


TESTIMONI



NURSAJAT : LET’S GIRDLE 

RM89.90
(POS LAJU 
SEMENANJUNG 
FREE)

SS ADD RM5

BERMINAT?? WHATSAPP KAMI SEGERA YA

www.wasap.my/60196592887 (Liyana)

Tuesday, 1 August 2017


SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 


  " khusus untuk kulit sensitif dan berjerawat " 

Produk yang di rumus khas untuk muka berjerawat batu nanah2 yang kononnya dah tiada harapan nak baik tu. Jangan risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yang di adun dengan GREEN TEA dan TEA TREE OIL untuk mematikan jerawat. . 




FUNGSI & KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL  

🌳 Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka. 

🌳 Membantu menghilangkan kedutan halus. 

🌳 Menjadikan kulit lebih muda dan anjal. 

🌳 Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 

🌳 Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. 

🌳 Membantu melembapkan kulit. 

🌳 Memperbaharui sel kulit mati. 

🌳 Membantu mengecilkan pori-pori di wajah. 

🌳 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak. 



KANDUNGAN 
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL  

☘ Acne Wash 

☘ Acne Solution 

☘ Acne Day Treatment 

☘ Acne Night Treatment 


CARA PENGGUNAAN 
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL  

πŸ€ Cuci muka dengan bersih menggunakan Acne Wash Green Tea 
dengan urutan membulat pada wajah. 

πŸ€ Tak perlu gosok dengan kuat. 

πŸ€ Tumpukan buih pada bahagian yang berjerawat dan bilas. 

πŸ€ Kemudian biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap. 

πŸ€ Seterusnya titiskan Acne Solution pada hujung jari dan 
calit pada dahi,pipi,hidung dan dagu. 

πŸ€ Kemudian ratakan.Tak perlu tebal sangat. 

πŸ€ Texture Acne Wash adalah pekat dan mudah menyerap. 

πŸ€ Tidak berminyak dan tidak melikit. 

πŸ€ Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%. 

πŸ€ Calit Day Cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka. 

πŸ€ Boleh di sapu 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap 
compact powder atau  bedak baby yang sesuai. 

πŸ€ Manakala pada sebelah malam pula ulang semua step di atas dan 
jangan lupa periksa wajah anda.

πŸ€ Mesti betul-betul bersih 100% dari Day Cream yang dipakai tadi. 

πŸ€ Dicadangkan lap dulu Day Cream dengan wet tissue baru cuci dengan Acne Wash. 

πŸ€ Akhir Sekali,ulang step yang sama di atas. 

πŸ€ Sapu Nite Cream secara menipis keseluruh wajah. 

πŸ€ Biarkan sehingga kering. 

πŸ€ Seterusnya sapu treatment Cream  dan fokus lebih pada kumpulan jerawat. 

πŸ€ Selepas 10 minit dah boleh tidur.



TESTIMONI
SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL  





BERMINAT UNTUK ORDER???

TERUS WHATSAPP KAMI YA

HARGA MENARIK MENANTI TAU!!!

0196592887 (LIYANA)

www.wasap.my/60196592887 

STOCK

STOCK