Wednesday, 17 May 2017


SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 



Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak. 

KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 

πŸƒ Turun 3-5 kg dalam 10 hari 
πŸƒ Membuang toksin dengan cepat 
 πŸƒ Mengempiskan perut   
πŸƒ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan  
πŸƒ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan  
πŸƒ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.  
πŸƒ Badan lebih bertenaga  
πŸƒ Tidur yang lebih nyenyak 


KEISTIMEWAAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 

🌴 Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR  
🌴 No side effect  
🌴 No cirit birit  
🌴 Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.  
🌴 Lulus International Certificate GMP & drug free  
🌴 100% Ingredient menggunakan herba  
🌴 Waktu period tak perlu ambil SlimRich. 


KANDUNGAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 

🌿 Slimrich Botanical Slimming 100% Ingredient menggunakan herba.  
🌿 Lulus International Certificate GMP & drug free. 
 πŸŒΏ Waktu period tak perlu ambil SlimRich. 


CARA PENGAMBILAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 

☘ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.  
☘ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.   
Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.  
☘ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari 




















Tuesday, 16 May 2017




BELLEZA SKINCARE 


BELLEZA SKINCARE Set merawat masalah jerawat yang terbaik. . 
Dirumus khas untuk MERAWAT pelbagai masalah 
kulit wajah yang menghantui anda. . 

Kebaikan & fungsi: 

♡Memudar dan menghilangkan pigmentasi, bintik hitam, jerawat & jeragat 
♡Membantu mengecilkan pori-pori di muka 
♡Melicinkan tekstur kulit - melembap dan membantu mencegah penuaan kulit 
♡Merawat kulit yang kusam akibat sinar matahari 
♡Membantu mengurangkan jerawat dan mencegah jerawat muncul kembali ♡Menyekatakan tona kulit wajah 
♡Memudarkan parut-parut akibat jerawat 
♡Mencerah dan mengembalikan keremajaan kulit . 


Belleza Skincare ada 5 in 1. . 

1. FACIAL SOAP 
🌺 Membantu mengecutkan jerawat  
🌺 Membantu melembutkan kulit wajah  
🌺 Menanggalkan sel kulit mati 


2. DAY CREAM 
🌺 Menjadikan tekstur wajah lebih halus 
🌺 Menutup cela pada wajah  
🌺 Menaikkan seri wajah  


3. SUN BLOCK 
🌺 Menutup cela pada wajah  
🌺 Menjadikan tesktur lebih sekata  
🌺 Pelindunga UV 


4. NIGHT CREAM 
🌺 Mengceilkan jerawat  
🌺 Menghilangkan cela diwajah  
🌺 Menghilangkan jeragat  


5. TREATMENT 
🌺 Merawat masalah jerawat  
🌺 Menghilangkan jeragat  
🌺 Memutihkan kulit  











Friday, 12 May 2017

AUDELA BY NAD ZAINAL : SIHAT, CANTIK, KURUS


AUDELA BY NAD ZAINAL : SIHAT, CANTIK, YAKIN MACAM NAD ZAINAL

AUDELA BY NAD ZAINAL


"Alhamdulillah, selepas amalkan sebotol Audela, berat badan saya menurun sebanyak 5KG. Bukan tu jer, badan pun rasa ringan sebab hari-hari detox dan kulit badan semakin putih dan cerah"

- Sarah, Pegawai Kerajaan


Audela by Nad Zainal AUDELA adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan 5in1 (Detox + Slimming + Whitening + Antiaging + Vitality) 


Kualiti premium..Mudah, Jimat & Berkesan !


AUDELA MENAWARKAN MANFAAT 5 DALAM 1 YANG WANITA MALAYSIA MAHUKAN! ;)
☑ Detox 
☑ Slimming
☑ Whitening
☑ Anti-aging
☑ Vitality

Kalau dulu nak kurus, nak putih, nak detox kena beli 3,4 jenis produk kan? Sekarang dah tak perlu sebab Audela lengkap dengan manfaat2 yang u olls nak



KEBAIKKAN / MANFAAT AUDELA :-
🌟 Tampil bukan sahaja lebih cantik, tetapi lebih yakin dan sihat dengan Audela Combo Manfaat 5 dalam 1.
(ye, bukan 1 manfaat shj ye sis..) .
🌟 17 bahan aktif mewah. .
🌟4 jenis stemcell buah yg diimport dari negara Swiss.
🌟Selesaikan banyak jenis masalah wanita. .
🌟Rasa sedap dan menyegarkan ! Rasa AUDELA pulak teramatlah SEDAP macam rasa MASAM MASAM BERRIES... .
🌟Buatkan anda rasa kenyang dan dapat mengurangkan ketagihan terhadap makanan. .
🌟Ribuan telah mencuba dan dapat manfaat dari Audela. .
🌟Dipack dengan mewah dalam sachet berisi 20grm x 30 sachet ! .
🌟senang dibawa ke pejabat, diminum sebagai ganti coffee atau teh semasa atau sebelum srapan. .
🌟Cik abang pasti lebih sayang, rakan sepejabat dan bos pasti akan kagum dengan penampilan dan SERI anda yg baru. 


KANDUNGAN AUDELA BY NAD ZAINAL :-
Dirumus sempurna dari 17 KHASIAT MEWAH daripada bahan semulajadi, tidak hairanlah ribuan testimoni menunjukkan Audela SEMEMANGNYA BERKESAN..
πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡
1.Garcinia Cambogia
2.Green Tea
3.Gingko Biloba
4.White Kigney Bean
5.Gymnema Sylvestre
6.Guarana
7.Swiss Apple Stem Cell
8. Argan Stem Cell
9.Grape Stem Cell
10.Tomato Stem cell
11.NAC
12.Hydrolized Peptide Collagen
13.Maqui Berries Extract
14.Goji Berry Extract
15.Apple Extract
16.Acai Berry Extract
17.L-Glutathione


CARA PENGAMBILAN AUDELA :-



Q & A AUDELA :-



PRODUK APAKAH INI (AUDELA BY NAD ZAINAL)?
Sejenis minuman (beauty and health supplement drink) dalam bentuk serbuk yang perlu dibancuh dalam air dan diminum untuk kekal cantik, cerah dan kurus.

BAGAIMANA PRODUK INI BOLEH MENCANTIK, MENCERAH DAN KURUS ?
Menggunakan formulasi terkini untuk memberi kesan 3-5 ganda.

BERAPA LAMA IANYA MEMBERI KESAN ?
Seawal 3 – 7 hari. Tapi dengan banyak minum air kosong dan tidak merokok kesan akan lebih cepat.

SIAPA PATUT AMBIL PRODUK AUDELA ?
Untuk remaja akhil baligh dan ke atas yang mahukan kulit cantik, tubuh menawan dan tambah tenaga.

PANTANG LARANG :
❌❌Hanya golongan di bawah tidak sesuai untuk consume audela: 
🚩*Ibu mengandung*
🚩*Ibu menyusu bawah 6 bulan*
🚩*Ada history masalah jantung*

❌Tak ada PANTANG LARANG cuma perbanyakkan minum air masak.


*TIADA STOP EFFECTS* kalau dah stop consume Audela seperti berat badan kembali bertambah atau kulit kembali gelap kusam tidak sekata seperti sediakala. Jadi jangan risau! 



AUDELA MAHAL?





Kerana itulah Audela telah menjadi antara produk yang mendahului dunia kelangsingan, pencerahan dan penggandaan tenaga. Kini, Audela telah menjadi pilihan utama para pengguna rakyat Malaysia.
Minumlah Audela hari ini!




Apa kelebihan/perbezaan Audela berbanding produk lain di pasaran ?

Audela merupakan produk pertama di pasaran yang menggabungkan konsep Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging & Vitality di dalam satu produk.

Keunikan formulasi Audela yang berkesan ini menjadikannya produk pilihan pengguna pada masa sekarang.

Dulu pengguna terpaksa membeli 3 hingga 4 produk untuk mendapatkan hasil yang mereka idamkan. Kini, dengan Audela semuanya lengkap sempurna!


Berapa lama penggunaan produk ini akan menampakkan hasil?
Hasil awal Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging & Vitality boleh dirasai seawal 3-7 hari penggunaan.

Dengan pemakanan sihat, perbanyakkan minum air kosong serta tidak merokok akan membantu mempercepatkan keberkesanan Audela . Ia juga bergantung kepada hormon pengguna.

Cuba Audela hari ini, nikmati perbezaannya & kongsi kisah kejayaan anda bersama kami!






Siapa yang paling sesuai minum Audela?
Audela sesuai untuk remaja akil baligh dan keatas yang mengimpikan bentuk tubuh yang lebih menawan, kulit yang lebih cantik berseri, sistem pencernaan yang lebih bersih, tambahan tenaga harian & membantu meningkatkan tahap kesihatan.


Apa itu ComboX5?
ComboX5 merupakan gabungan elemen yang telah dikenal pasti sebagai kehendak pengguna di Malaysia.

Ia merupakan gabungan Detox, Slimming, Whitening, Anti-aging& Vitality dalam satu produk. Kenapa beli sehingga 5 produk sedangkan anda boleh milikinya hanya dalam 1 produk ekslusif ini!

Audela HALAL ?
Audela dirumus menggunakan herba serta ramuan premium terpilih yang mempunyai sijil halal serta setiap kandungannya mempunyai Certificate of Analysis (COA).
Audela dikilangkan di kilang bertaraf GMP yang diaudit oleh Kementerian Kesihatan Malaysia setiap tahun, kilang bertaraf ISO, berdaftar dengan Persatuan Pengguna Islam Malaysia.

Alhamdulillah, Audela hanya mengandungi herba & kandungan yang halal, selamat serta meyakinkan.


Adakah Audela mempunyai sebarang kesan jangka panjang ?
Audela merupakan formulasi herba dan ramuan premium terpilih yang selamat untuk digunakan. Ianya tidak mempunyai kesan jangka masa panjang kerana tidak mengandungi bahan-bahan terlarang.



Kenapa ia the 1st in Malaysia? Apa maksudnya..
Audela merupakan powder drink pertama di Malaysia yang menggabungkan konsep Detox, Slimming, Whitening, Energy & Healthy dalam satu produk.

Ia juga didatangkan dalam bentuk sachet bagi memudahkan pengambilan harian serta membantu golongan professional atau individu berkerjaya yang mempunyai masa terhad.
Bawalah sachet Audela didalam beg galas anda kemana sahaja. Ianya mudah, berkesan, selamat serta merupakan trending terkini. Jangan ketinggalan ya!
Nikmati Audela hari ini.


Audela under kategori minuman atau ubat ?
Untuk makluman Audela merupakan Powdered Drink Sachets yang didaftarkan dibawah ketegori pengkelasan makanan di Bahagian Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia.



TESTIMONI AUDELA BY NAD ZAINAL :-














BERMINAT :-

HARGA AUDELA BY NAD ZAINAL :-
RM229
Kandungan : 30 sachet (20g setiap sachet)
Berat : 600 gm/btl - 1 bulan


HARGA PROMOSI AUDELA KAMI ??



Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :

Sunday, 7 May 2017

JANGAN MENGATA BB CUSHION PINK PINK 





Jangan Mengata BB Cushion Pink Pink merupakan bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui 
sapuan lembut pada kulit. 


Kegunaan: 

1.Lengkap dengan pelindung UV dengan spf35 untuk menghalang 
sinaran matahari 

2.Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari BB Cushion 
menjadi tektsturnya melekap sempurna pada kulit 

3.Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu 

4.Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk 
untuk solekan harian 

5.Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang 
mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak 

6.Tidak mengandungi paraben 

7.Sesuai untuk semua jenis kulit

8.Mempunyai 1 tona warna sahaja iaitu warna pink, tapi apabila disapu pada wajah ianya nampak sekata mengikuti tona kulit masing-masing. 











Untuk ORDER

wasap terus ke : 019-6592887

Terima Kasih, Love


Tuesday, 2 May 2017

QM VIRAL GLOW SKIN (TABLET SUSU KAMBING)


QM VIRAL GLOW SKIN (TABLET SUSU KAMBING)
RAHSIA CANTIK, JELITA & SIHAT BERTENAGA TERBONGKAR !


TABLET KUNYAH KEMAM

MANIS RASE MACAM GULA-GULA 

QM VIRAL GLOW SKIN (TABLET SUSU KAMBING) 
merupakan produk terbaru dari QM, yang sebelum ini terkenal dengan Kapsul Mutiara nya. Diadun dari bahan utama susu kambing, kurma dan kolagen, dengan cara pengambilan berbentuk tablet boleh kunyah, tentunya mampu memberikan anda sekeluarga lebih khasiat yang diperlukan badan dengan lebih cepat & mudah!


KEBAIKAN QM VIRAL GLOW SKIN UNTUK KANAK-KANAK : 

Membantu perkembangan minda & IQ 

Baik untuk perkembangan tulang, kuku, rambut & gigi 

Meningkatkan sistem imunisasi badan 

Bagus untuk anak-anak yang berkulit kering bersisik / eczema / gatal / kudis 


KEBAIKAN QM VIRAL GLOW SKIN UNTUK ORANG DEWASA : 

Memberikan tenaga dan stamina 

Memelihara kesihatan & kecantikan kulit 

Bagus untuk tulang dan gigi 

Mengawal berat badan 

Anti penuaan 

Membantu melancarkan perjalanan darah 

Boleh diamalkan ibu hamil & menyusui bayi 

Tiada pantang 



ISIAN KANDUNGAN : 30 TABLET / BOTOL


TESTIMONI PENGGUNA QM VIRAL GLOW SKIN


















JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI!! 



SEBOTOL : RM68 SM / RM75 SS 

2 BOTOL : RM120 SM / RM125 SS 

3 BOTOL RM145 SM / RM150 SS 

(1BOTOL - 30BIJI)



Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :

www.wasap.my/60196592887

STOCK

STOCK