Thursday, 30 July 2015

IZEARA BODY TALK


IZEARA BODY TALK 
Turunkan berat anda dalam masa 7 hari sahaja 


SET COMBO IZEARA BODY TALK RM199 

SET INI MENGANDUNGI :- 
~ BODYTALK WHITE SLIM (day slim diet + night slim detox ) 
~ IZEARA 6INCH BODY SERUM 
~ SLIMING SOAP 


1) IZEARA 6INCH BODY SERUM 
- Sapu 4-5 sehari selepas makan/sebelum tidur/slepas mandi 


2) SET BODY TALK 
- IZEARA SLIM DIET - Minum 1 sudu sebelum sarapan pagi
 
- IZEARA SLIM DETOX - Minum 1 sudu sebelum tidur 


3) IZEARA BODY SOAP 
- Guna semasa mandi 

-Amalkan meminum air 2 liter sehari untuk membantu mempercepatkan proses penyingkiran toksin dalam tubuh. 

-Pengambilan epal hijau, air lemon juga digalakkan. 


~ BODYTALK WHITE SLIM

~ MASALAH OBESITI PUNCA ANDA STRESS?? 

BTWS akan membantu menyingkirkan segala toksin2 degil dlm tubuh seterusnya membantu mengawal diet anda tanpa perlu lagi dlm proses penurunan berat badan.. 
BTWS akan membuatkan tubuh badan anda lebih bertenaga dan segar sepanjang hari, kulit akan menjadi lebih halus dan gebu... 

tiada lagi masalah obesiti akan membelenggu nda selepas BTWS bersama anda.. 


Turunkan berat anda dalam masa 7 hari sahaja 

- KURUS DENGAN MUDAH 
* Membakar lebih kalori tanpa senaman 

- 100% SEMULAJADI 
* 100% formula bahan semulajadi 

- BERKESAN DENGAN PANTAS 
* Berkesan dalam masa 7 hari 

- TIADA KESAN SAMPINGAN 
* Selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang 

- MEMELIHARA KULIT 
* Kulit menjadi lebih PUTIH, GEBU dan HALUS 


CARA GUNA :- 

# Ambil 1 sudu SLIM DIET di waktu pagi setengah jam sebelum sarapan pagi serta 2 gelas air masak (WAJIB) 

# Ambil 1 sudu SLIM DETOX di waktu malam sebelum tidur serat 2 gelas air masak (WAJIB) 

# Amalkan meminum air 2 liter sehari untuk membantu mempercepatkan proses penyingkiran toksin dalam tubuh. 

# Pengambilan epal hijau, air lemon juga digalakkan. 


IZEARA 6INCH BODY SERUM 
TIDAK PANAS ! 
TIDAK MELEPUH ! 
TIDAK MENGGANGGU ORANG SEKELILING DENGAN BAU YANG KUAT ! 


Izeara 6 Inch Body Serum merupakan serum yang diformulasikan untuk perlangsingan badan dengan lebih berkesan.Izeara 6 Inch Body Serum juga tidak panas dan tidak melekit menjadi satu kelebihan kepada pengguna.Izera 6 Inch Body Serum juga sesuai digunakan bagi lelaki mahupun wanita tidak kira usia.Gunakan Izeara 6 Inch Body Serum dengan yakin dan selamat.Mari kita lihat keistimewaan pada Izeara 6 Inch Body Serum Mesra 


Cara Penggunaan Izeara 6 Inch Body Serum 

* Mulakan dengan Bismillah 
* Sapukan Izeara 6 Inch Body Serum di bahagian yang dikehendaki 
* Sapu 3 – 5 kali sehari 
* Seeloknya pakai selepas mandi dan sebelum tidur 
* Sangat disarankan pakai bengkung atau korset untuk kesan yang maksimum 


Kelebihan Izeara 6 Inch Body Serum  

( Formulasi Pertama Di Asia ) 
Stem Cell Formula Produk 100% Bebas bahan kimia 
Produk 100% Bebas Paraben 
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam 
Menghilangkan parut & selulit lama 
100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan -

KURUS DENGAN MUDAH 

-Membakar lebih kalori tanpa senaman 
-100% SEMULAJADI 
-100% formula bahan semulajadi 
-BERKESAN DENGAN PANTAS 
-Berkesan dalam masa 7 hari 
-TIADA KESAN SAMPINGAN 
-Selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang 
-MEMELIHARA KULIT 
-Kulit menjadi lebih PUTIH, GEBU dan HALUS 


Q & A IZEARA SERUM:- 
Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak Izeara 6 Inch Body Serum? 
Jawapannya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut. 

Izeara 6 Inch Body Serum boleh digunakan dimuka? 
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin. 



HARGA RM199.00 (sm) / RM209 (ss) Free Pos




ZINNIA INNER CLEANSE


ZINNEA INNER CLEANSE

ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT???

SEMBELIT??
PERUT BUNCIT???
GEMOK???
USUS BERKELADAK???
KEMBUNG PERUT???
SUSAH BUANG AIR BESAR (BAB) ???

JANGAN BIARKAN DIRI ANDA SENGSARA

JOM DETOKS SEKARANG


Apakah Zinnia Inner Cleanse ? 
KKM Approved : MAL14055115TC 

Zinnia Inner Cleanse adalah produk detoksifikasi yang diperbuat daripada 100% herba semulajadi.  

Ia amat membantu anda menghilangkan sembelit dan masalah perut kembung.  

1 kapsul sudah cukup untuk membersihkan dalaman anda dan mengeluarkan 99% daripada najis dari badan, dengan itu perut anda tidak lagi kembung!  

Selain itu, ia juga membantu untuk menguruskan badan, menghilangkan kembung, menurunkan gula dalam darah, mengurangkan tekanan darah dengan berkesan bg membantu anda mendapatkan kembali kesihatan dan keyakinan anda!  

Bandingkan dengan produk serat (fiber)  lain yang hanya boleh mengeluarkan hanya 60% daripada najis, ZINNIA INNER CLEASE pasti akan menjadi pilihan no 1 anda! Ia memberikan anda kepuasan 100% daripada membuang air besar !!!! 


Susah Buang Air Besar (BAB) 




Susah buang air besar (BAB) ada beberapa jenis misalnya buang air besar tidak setiap hari dan sudah dialami berbulan-bulan. Ada juga yang buang air besar tiga hari sekali walaupun jumlah makanan yang dikonsumsi tiap hari cukup banyak. 

Ada yang susah buang air besar krn mengambil makanan yang mengandung zat tanin, bersifat panas. Ada juga seseorang sukar buang air besar kerana berada di tempat baru yang kurang selesa. 

Susah buang air besar akan membuat perut tidak selesa. Frekuensi normal buang air besar setiap orang berbeza-beza antara satu sama lain, mungkin antara tiga kali sehari sampai sekali setiap tiga hari. 

Jangan ambil mudah masalah buang air besar. Ini kerana penderita susah buang air besar jika sudah parah akan boleh menyebabkan kanser usus



Ada beberapa penyebab susah buang air besar, diantaranya: 

✔ Kurang cairan atau serat-serat dalam diet 
✔ Kurang aktiviti fizikal dan olahraga, sehingga menyebabkan kontraksi usus lemah yang boleh menyebabkan kekotoran sepanjang usus. 
✔ Perubahan pola diet, misalnya saat traveling 
✔ sering buat tdk endah (menahan) diri drpd membuang air besar krn tidak mahu mengganggu aktiviti seharian 
✔  Kehamilan menyebabkan tekanan pada usus. 
✔  Buasir  
✔  Pengambilan ubat tertentu  




Fungsi Inner Zinnia Cleanse: 

✔ melegakan SEMBELIT 
✔ menghapuskan PERUT BUNCIT 
✔ Trim n Firmkan KULIT 
✔ mengurangkan KEMBUNG PERUT 
✔ mencuci USUS 





Siapakah yg boleh mengambil Zinnia 

✔ lelaki & perempuan 
✔ berumur 12 thn - 40 thn 
✔ pengidap darah tinggi 
✔ pengidap kencing manis 
✔ pengidap kanser 


Siapakan yg TAK BOLEH ambil zinnia 

✔ wanita hamil 
✔ kanak2 bawah 12 tahun 


Kenapa Perlu Pilih Zinnia Inner Cleanse ? 

✘ Tanpa Perlu Bancuh. 
✘ Tanpa Perlu Shake. 
✘ Tanpa Perlu Kemam. 
✘ Tanpa Diet 
✘ Tanpa rase pening @ mual 
✘ Tanpa rase berdebar 
✘ Tak perlu minum air banyak 
✘ Tanpa Bahan Kimia 
✘  Tiada Pewarna, Pengawet Dan Bahan tambahan 
✘ Tanpa Perlu Lakukan Perkara Yang memenatkan. 
✔ Mempunya kelulusan KKM : MAL14055115TC 
✔ Mempunyai Sijil Halal dari JAKIM 


Kesan Pengambilan Zinnia Inner Cleanse ? 


✔ Lancar Buang Air Besar (after 8 hours consume Zinia) 
✔ Tidak mengalami cirit birit 
✔ Pengurangan berat badan yg medadak 
✔ Kehilangan perut buncit 
✔ kentut 
✔ Kulit yg lbh cantik kesan dr usus yg bersih 




Fructus Crataegus Pinnatifida 
✔ Meningkatkan kualiti tidur 
✔ Mencegah Daripada pembekuan Darah 
✔ Pengembangan saluran darah 
✔ Meningkatkan Of Arteri Koronari Aliran Darah 
✔ Meningkatkan Of Heart Daya Maju 
✔ merendahkan tekanan darah & Kolesterol 
✔ Diuresis Dan penenang 
✔ Asid Maslinic Juga Dengan Meningkatkan Fungsi Jantung 
✔ Baik Untuk Penyakit Jantung 
✔ menghindarkan Sakit perut, Kesan antikulat 

Folium Camellia sinessis 
✔ memperbaiki pencernaan 
✔ lipolisis 
✔ Mengurangkan sel-sel lemak terkumpul 
✔ antibiosis 
✔ Anti-penuaan 
✔ Hypolipidemic 
✔ pencegahan kanser 


Semen Plantage Asiantico 
✔ Kesan diuresis 
✔ kedap Tonglin 
✔ meningkatkan Penglihatan 
✔ menghilangkan kahak 
✔ edema 
✔ Cirit-birit Akibat Summer Heat 


Cara pengambilan: 
- Sembelit : 1 Biji sebelum tidur 

Sembelit teruk, obesiti: 2 biji sebelum tidur 



Zinnia Inner Cleanse VS Fiber Product 


Zinnia Inner Cleanse vs 3 Major type of Toxins  

Secara amnya toksin adalah bahan yang berbahaya dan menyebabkan kesan negatif kepada badan manusia. Toksin dalaman adalah: radikal bebas, tahi, kolesterol, lemak, asid urik, air tercemar dan darah. 

Setiap orang mempunyai tahap yang berbeza toksin dalam tubuh mereka. Semua orang perlu untuk bernafas, minum air dan makan makanan dari saat kita dilahirkan, pertumbuhan tubuh manusia datang seiring dengan penuaan, yang bermaksud badan kita akan mempunyai toksin selama kita hidup. Oleh itu, apabila mereka mencapai kuantiti tertentu, toksin dalam badan kita akan serius mengancam kesihatan kita. Tahap imuniti akan merosot, keletihan akan berlaku dan penyakit yang mengancam nyawa akan berlaku (di bawah keadaan yang teruk). Ia jelas bahawa kita perlu detoksifikasi secara jangka panjang. 

1. Toksin Permukaan Kulit 
Toksin permukaan kulit bermula dari liang kulit yg lemah, yang akan menyebabkan seseorang itu mudah diserang oleh sindrom angin sejuk. Ini mengurangkan tahap imuniti mereka, dan menyebabkan kotoran dan kulit gelap terbentuk pada kulit. 

2. Toksin Darah 
Keracunan darah akan menyebabkan peredaran miskin & ketidakupayaan untuk memanaskan & menyuburkan empat anggota badan seseorang. Lemak dan kolesterol akan disimpan di dinding saluran darah dan membentuk arteriosklerosis & tekanan darah yang tidak stabil, antara lain. Tahap berlebihan daripada darah bahan keasidan algogene akan menyebabkan kesakitan kepada seluruh badan. iaitu penyakit sendi. Kehadiran gejala seperti membuktikan bahawa apabila toksin mula terkumpul secara berlebihan, perubahan patologi mula menunjukkan. 

3. Toksin usus 
Keracunan usus bermula dari sembelit. Gejala-gejala seperti sembelit, kembung perut, bintik kulit mulut berbau, insomnia dan keletihan mental akan berlaku apabila toksin terkumpul dalam saluran usus telah diserap. 

Kandungan Zinnia Inner Cleanse : 
Fructus Crataegus pinnatifida 180mg 
Folium Camellia Sinensis 90mg 
Semen Plantago Asiatico 90mg 
Semen Cassia Tora 80mg 
Spica Prunella vulgaris 60mg 


1 kotak : 30 biji Price : 
RM 68.00 (sm) / RM72 (ss) 
Shipping : Free


Wednesday, 29 July 2015

GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH ORIGINAL

GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH ORIGINAL"Putih Dan Kurus"

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju cantik-cantik dengan muka baru ni" 


Harga Glutacaps®
promosi : RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos
 (Jika berminat dalam masa 24jam boleh buat pembayaran)

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM

KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS ....

✅Kulit bertambah putih dan glowing 
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN 
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan


Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps

1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)




Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
Ingredient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid=> Mengunakan gluta 100%
=> mempunyai 500mg setiap kapsul
=> Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%



Cara Makan : 

Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20mnt sblm mkn berat..

Pantang Larang :

✔ Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
✔ Ibu mengandung tak digalakkan
✔ Menyusu baby boleh ambil
✔ Umur boleh ambil 15tahun keatas
✔ Pesakit Cancer dilarang ambil
✔ Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
✔ Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit

* produk ini adalah persediaan supplement tambahan utk memutihkan kulit dan ianya tdk merbahaya utk smeua lapisan umur, tetapi dilarang ambil bersama yg mengamalkan pil perancang, IUD atupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan


Ingridient:
1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid


Info lebih: 

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1 kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12 jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? 

sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. 

sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 


Apa beza putih, cerah dan berseri? 

putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? 

baru la putih tu betul betul naik kan? 
putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 


Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni....gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN 
GLUTACAPS 500MG PLUS....


Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..
1000-2000mg utk proses pemutihan 
500mg utk proses detox

TESTIMONI GLUTACAPS










































Harga Glutacaps®

PROMOSI : RM 139  (sm) / RM144 (ss)
* free pos


STOCK

STOCK