Monday, 16 October 2017

DERMACOL FOUNDATION 



DERMACOL FOUNDATION . 

- Berfungsi sebagai foundation 

- menutup parut jerawat 

- menutup hitam bawah mata 

- menutup kesan jeragat 

- tidak berminyak 

- hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum 

- kalis air

-Mengekalkan makeup tanpa kesan crack..


PILIHAN WARNA DERMACOL FOUNDATION . 








TESTIMONI DERMACOL FOUNDATION . 





CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YE


www.wasap.my/60196592887

Wednesday, 11 October 2017


PINK LADY BODY PERFECTION 


PINK LADY BODY PERFECTION INGINKAN KULIT PUTIH,GEBU,ANJAL??
TAKUT BAJET LARI??.JOM SAVE  BAJET ANDA HANYA DENGAN MENGAMALKAN 
KAPSUL PINK  LADY BODY PERFECTION 


Pink Lady Body Perfection ialah supplement khas untuk orang yang ingin kekal dalam MENCANTIKKAN diri,MEMBESARKAN payudara dan MENGETATKAN miss v anda hanya dengan mengamalkan supplemen Pink Lady Body Perfection !!. 

Pink Lady Body Perfection satu-satunya supplemen wanita yg ada semua fungsi untuk cantik melentik.Jimat duit dah tak payah beli banyak-banyak lagi dah..Ianya berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan lebih yakin. 


FUNGSI & KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION 

🍄 Bentuk badan lebih menarik 

🍄 Mengurangkan nafsu makanan 

🍄 Meningkatkan tahap collagen 

🍄 Meremajakan kulit 

🍄 Melancarkan peredaran darah 

🍄 Mengurangkan kadar keguguran rambut 

🍄 Mencegah " osteaporosis " 

🍄 Melambatkan " monopause " 

🍄 Menstabilkan emosi 



KANDUNGAN PINK LADY BODY PERFECTION 

🌷 Fenugreek 

🌷 Mexican Wild Yam 

🌷 Oat Grass 

🌷 Pasific Kelp 

🌷 Fennel 

🌷 Peuraria Mirifica 

🌷 Aleppo Oak 



CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION 

🌳 2 kapsul sebelum / selepas makan  

🌳 Lebihkan air suam , buah buahan  , air soya  & sayur sayuran 

🌳 Elakan caffien , gula , garam , minyak & junkfood


CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION







NAK HARGA PROMOSI PINK LADY??

WHATSAPP YANA SEGERA

SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK WANITA

www.wasap.my/60196592887

Friday, 6 October 2017

JANGAN MENGATA BB CUSHION PINK PINK 


JANGAN MENGATA BB CUSHION PINK PINK  


Jangan Mengata BB Cushion Pink Pink merupakan bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan 
melalui sapuan lembut pada kulit. 



Kegunaan: 

1.Lengkap dengan pelindung UV dengan spf35 untuk 
menghalang sinaran matahari 

2.Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari 
BB Cushion menjadi tektsturnya melekap sempurna pada kulit 

3.Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu 

4.Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan 
bercapuk untuk solekan harian 

5.Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang 
mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak 

6.Tidak mengandungi paraben 

7.Sesuai untuk semua jenis kulit.



Mempunyai 1 tona warna sahaja iaitu warna pink, tapi apabila disapu pada wajah ianya nampak sekata mengikuti tona kulit masing-masing.


TESTIMONI JANGAN MENGATA BB CUSHION PINK PINK  





Image result for JANGAN MENGATA BB CUSHION PINK PINK

CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YA

www.wasap.my/60196592887



Monday, 2 October 2017


SUSU KAMBING EKSKLUSIF 


SUSU KAMBING EKSKLUSIF  
✅Lagi hebat 
✅Lagi sedap 
✅Lagi berkhasiat

 🐝 mengandungi ekstrak makanan sunnah iaitu kurma & kismis yang baik untuk menambah kecerdasan minda, memberi tenaga kepada tubuh.. 

🐝 susu kambing baik untuk memberi kalsium untuk tulang & gigi, sesuai untuk ibu hamil serta menyusukan anak, baik untuk semua peringkat umur.. 

🐝 ekstrak barli yang baik untuk sistem penghadaman, mengurangkan 
kolestrol & baik untuk jantung.. 

🐝 collagen yang berasaskan rumpai laut yyang bermutu tinggi dari jepun memang terbukti berkesan untuk melembap & mencerahkan kulit, baik masalah kulit seperti 
gatal-gatal & ruam..  


FUNGSI & KELEBIHAN SUSU KAMBING EKSKLUSIF 

 🐥 mencerah & menghaluskan kulit serta membantu merawat penyakit kulit. 

🐥 membantu membekalkan nutrisi untuk pembentukan tulang dan gigi 

🐥 diperhebat dengan protein untuk membolehkan tenaga dan baik untuk kesihatan. 

🐥 Amat sesuai untuk ibu yang hamil dan kegunaan seisi keluarga..  


KANDUNGAN SUSU KAMBING EKSKLUSIF  

🐑 Susu kambing 

🐑 krimer 

🐑 gula 

🐑 vitamin C & E ekstrak makanan sunnah.. 


CARA MINUM SUSU KAMBING EKSKLUSIF  

🐮 Campuran 1 paket ke dlm 150ml air minuman. 

🐮 sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.. 


TESTIMONI SUSU KAMBING EKSKLUSIF  



Image result for susu kambing eksklusif


Image result for susu kambing eksklusif



CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YA

www.wasap.my/60196592887




OKAYA FOUNDATION 


"NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT? NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP? NAKK!!!!.CEPAT DAPATKAN 
OKAYA FOUNDATION!!" . 



Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless sepanjang masa.Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 
2 minit terus putih berseri..

senyum sampai ke telinga pegi kerja.Cream to Powder merupakan cream ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa 
yang sangat popular di pasaran.

Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna so  kepada sesiapa yang nak try Okaya ni please 
cepat sebelum  terlambat okay bai. 


Stok terhad!!! . 

KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION 

-Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak) 

-Tahan lama sehingga 12 jam 

-Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat 

-Tidak bercapuk walaupun berpeluh.. 

-Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 

-Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari 

-Mesra solat -Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 

-Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat 

-Boleh dijadikan alas mekap 

-Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan 


. CARA PENGGUNAAN OKAYA FOUNDATION 

-Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan  berbulan-bulan.
Guna tanpa was-was. 

TESTIMONI OKAYA FOUNDATION 












CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YA

www.wasap.my/60196592887


Friday, 29 September 2017

NATURAL ADVANCED BASE BY IFLAWLESS (NAB).

  



NATURAL ADVANCED BASE BY IFLAWLESS (NAB).

AQUA BESED FOUNDATION . . 

TAK SUKE GUNE FOUNDATION TEBAL2 SBB RASE RIMAS?TAK CONFIDENT ORG LEBELKAN YOU MAKEUP TEBAL SEINCI? . . 

Natural Advanced Base membantu para wanita yg bekerjaya, busy, tidak suke makeup tebal, rimas, leceh utk apply, leceh utk basuh & muke asyik naik jerawat jee 
bile gune pondation . . 


2 kod warne LUMIERA & FONCE yg pasti membuatkan you 
cantik natural sepanjang hari . . 

Natural Advanced Base PERTAMA di Malaysia, foundation yg berasaskan AQUA . 



KELEBIHAN NATURAL ADVANCED BASE 
YG BERASASKAN AQUA adalah: . 

Memberikan kelembapan sepanjang hari . 

✅tidak menutup liang pori2, sangat bagus utk wanita yg mempunyai sensitif skin.Tahukah you, liang pori2 tertutup menggalakkan jerawat tumbuh sini dan sana . 

✅Ringan dan rasenye seperti tidak memakai pondation langsung . 

✅Mudah dibasuh utk you berwudhuk dan mudah dipakai semula . . Selain tu, Natural Advanced Base juga mengandungi: .

 ✅EKSTRAK PROPOLIS yg berfungsi merawat jerawat dgn cara mengecutkan jerawat dengan pantas . 

✅KOLAGEN yang berfungsi menegangkan kulit wajah sebaik shj menyapu Natural Advanced Base diwajah . 

✅SPF20 yang berfungsi melindungi kulit dr sinaran uv . . . 


Tertarik dengan kelebihan Natural Advanced Base (NAB)? . . 











CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YA

www.wasap.my/60196592887


Tuesday, 26 September 2017


BONEETA CHARMS DRINK 



BONEETA CHARMS DRINK 

✅ minuman berkhasiat kaya dengan makanan sunnah utk 
mereka yang ingin berat badan ideal (bukan kurus kering).. 

✅ sesuai untuk wanita yang pentingkan penjagaan dalaman untuk cantik di luar.. 

✅ selepas dapat berat badan yg diingini boleh minum sehari seminggu shj. 



FUNGSI & KELEBIHAN BONEETA CHARMS DRINK 

🍓 Melembabkan kulit wajah  

🍓 Melancarkan kitaran darah  

🍓 Mencerahkan kulit wajah  

🍓 Membekalkan tenaga sepanjang hari  

🍓 Baik untuk kesihatan mata  

🍓 Membantu mengurangkan berat badan  




KANDUNGAN BONEETA CHARMS DRINK 

🍉 collagen 🍉 buah strawberi 

🍉 astaxanthin dan sakura bagus untuk mencantikkan dan mencerahkan kulit. 




CARA MINUM BONEETA CHARMS DRINK 

🍇 Minum 2 kali sehari pada awal pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur 

🍇 Masukan air suam 150ml dalam bekas 

🍇 Masukan 1 scoop BoONEETA CHARMS DRINK, shake atau kacau 

🍇 Siap untuk diminum 









CANTIK NAK ORDER??

WHATSAPP YANA YA

www.wasap.my/60196592887


STOCK

STOCK