Thursday, 26 May 2016

MYMI WONDER PATCH KURUS RAMPING MURAH

MYMI WONDER PATCH MALAYSIA - KURUS & RAMPING DGN MUDAH



MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, 
tidur atau senaman!



Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.

✔ Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
✔ Hanya tampal sebelum tidur
✔ Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
✔ Mengurangkan lemak pada perut



BAHAN UTAMA DALAM MYMI WONDER PATCH

✔ Sophoricoside
✔ Catechin
✔ Capsaicin
✔ Caffeine
✔ Sallcornia herbacaa



KESAN UTAMA SETIAP BAHAN DALAM MYMI WONDER PATCH

Sophoricoside
✔ Mengurangkan berat badan dan lemak

Catechin
✔ Mengurangkan celluite dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak

Capsaicin
✔ Mencegah obesiti dan membuang celluite dengan mengurangkan lemak badan

Kafein
✔ Memusnahkan celluite bertindak melembutkan sel-sel lemak

Sallcornia herbacaa
✔ Penjagaan kulit



CIRI-CIRI MYMI WONDER PATCH

✔ Reka bentuk yang ergonomik
✔ Lekatan sangat baik dan tidak senang tanggal walaupun masa mandi
✔ Diluluskan oleh US FDA autoriti sijil


CARA MENGGUNAKAN MYMI WONDER PATCH

1. Buka pelekat bahagian tengah terlebih dahulu
2. Lampirkan ke kawasan pusat
3. Keluarkan kedua-dua belah pelekat dan tekan perlahan-lahan
4. Buka selepas 6-8 jam dalam arah mendatar
5. Pakai selang 2 hari, 1 bulan 15 pcs sahaja




NOTED : PENGGUNAAN DICADANGKAN BERTERUSAN SELAMA MINIMA 1 BULAN UNTUK HASIL YG MEMUASKAN. DIET SEIMBANG PERLU DIAMALKAN.

BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN
RM 50.00 SM/RM 55.00 SS


HARGA KAMI!!
RM 35 SM/RM 40 SS
(1 KOTAK/5 PCS)


FREE POSTAGE




PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
019-6592887


Tuesday, 24 May 2016

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : SET MANDIAN MURAH DAN WANGI


SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : SET MANDIAN MURAH DAN WANGI


CHERRY BAU YANG FRESH CHERRY BLOSSOM SET
1 SET MENGANDUNGI
Cherry Blossom Moisture Bath salt scrub 400gm 
Cherry Blossom Bath Moisten Shower cream 500ml 
Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 500ml

Bagi yang masih belom mencuba...SANGAT RECOMMENDED !!!!!
Set Mandian nih memang BEST 
Sudah la bau dia Sangat Wangi... Macam mandi dengan Perfume , ditambah plak Set Mandian nih boleh Mencerahkan kulit anda lagi....
Best kan 



Set Mandian Cherry Blossom merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu 
& Buah Buahan...


100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA 

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA 
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml


Senang cakap... 
Lepas nih, anda TIDAK PERLU lagi untuk membazirkan duit anda ke Spa lagi untuk membuat Whitening Treatment ....
Dengan Set Mandian Cherry Blossom anda kini boleh buat di rumah sahaja....
Jimat & Mudah kan 



KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Langsung tidak melekit
Tahan sehingga 3 bulan/set
Memberi kelembapan yg maksima
Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
Haruman yang berpanjangan & tahan lama
Memelihara Kehalusan Kulit
Menyegarkan Tubuh Badan
Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
No Mercury
No Paraben 
Wangian ada Aromaterapi



Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 

LANGKAH 1 :
Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :
Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :
Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :
Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :
Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;

LANGKAH 6 :
Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :
Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;

LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...

Mudah kan 
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol 
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....

Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom 




CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu

NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri 


TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM :




















BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN!!
1 SET RM 150.00 SM/RM 155.00 SS


HARGA KAMI!!
PM UNTUK HARGA PROMOSI KAMI



LAKU KERAS !!!!


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
0196592887


Monday, 23 May 2016

LERVE MATTE LIPSTICK BY DATIN ALYAH

Lerve matte lipstik by Datin Alyah



- matte lipstick.tidak berkilat !!
- wangi like candy !!
- pemakaian long lasting !!!
- warna yang sangat cantik !!
.








5 warna menarik :-

** maroon vague (code 001)
** coral pink (code 050)
** sexy red (code 100)
** nude bombshell ( code 150)
** pinky (code 200)


RM30 + POS SM RM6 / SS RM11

WASAP YANA 0196592887

Thursday, 19 May 2016

MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY



MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY

Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja. 




FUNGSI & KELEBIHAN MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY:

> 100% organik dengan ekstrak manjakani, sireh dan strawberry.
> Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas, mudah dan cepat.
> Menghilangkan kegatalan.
> Membunuh bakteria dan kulat.
> Merawat keputihan.
> Mengetatkan faraj.
> Memulihkan luka selepas bersalin.
> Memberi haruman sepanjang hari.
> Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
> Mencegah bau yang kurang enak.
> Boleh digunakan semua wanita (anak dara, wanita hamil juga dalam pantang).
> Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi.



KANDUNGAN BAHAN MISS V 
PERFUME BY MOLLYS BEAUTY:

Aqua,
Ekstrak Manjakani,
Ekstrak Strawberry,
Sireh,
Yogurt,
Pengawet, Pewarna dan 
Pewangi yang dibenarkan.


CARA PENGGUNAAN MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY:

1. Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.

2. Kemudian semburkan Miss V spray pada jarak 15cm, 
seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung.

3. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, 
biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman 
serta mencegah bau. 

4. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.

5. Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.


TESTIMONI










MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY 
1 BOTOL : 120ML


HARGA:
RM55
Poslaju RM7(SM)/RM11(SS)

LULUS KKM NOT151205506K




STOCK

STOCK