Tuesday, 25 August 2015

GEL AMANI PENAWAR SAKIT LUTUT

GEL AMANI PENAWAR SAKIT LUTUT


Gel Amani adalah gel yang dihasilkan khas untuk membantu meLEGAkan sakit LUTUT, SENDI & GOUT.


Gel Amani (60ml)
Harga Pasaran RM129.90
Harga Kami RM120



KEISTIMEWAAN :
☑ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
☑ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
☑ Menyembuhkan sakit sendi.
☑ Menyembuhkan sakit tulang.
☑ Menyembuhkan sakit otot.
☑ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
☑ Berkesan Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot.
☑ Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu.
☑ Tiada Kesan Sampingan.
☑ Berkesan Dalam Masa 7 Hari.



CIRI - CIRI:
☑ Kuantiti 60ml.
☑ Di Perbuat Daripada Getah Pokok Pine Tanpa Steroid.
☑ Di Sokong Oleh Komiditi Eropah.
☑ Lulus KKM.
☑ Di Jamin Halal. 100% Produk Bumiputra Muslim.



CARA GUNA:
▲ Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit.
▲ Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata.
▲ Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit.
▲ Sapu 3 kali sehari.
▲ Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam.


Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot dan tulang. Penggunaan Gel Lutut Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.


GEL AMANI UNTUK SAKIT LUTUT - LULUS KKM - NOT140900527K




Apa itu Gel Lutut Amani dan bagaimana ia boleh bantu anda ?

Gel AMANI diperbuat daripada perpindahan Teknologi BIOTEX yang terkenal di Amerika Syarikat. Ia di perbuat daripada sejenis bahan semulajadi dari getah pokok pine. 

Ia mempunyai kemampuan yang amat luar biasa dalam menembusi kulit dan telah menunjukkan keupayaan untuk menyembuhkan keradangan dan kerosakan tisu. 

Kajian yang telah dilakukan menunjukkan bahawa perpindahan teknologi BIOTEX ini amat berkesan untuk digunakan dalam rawatan kerosakan tisu dan keradangan.

Kenapa Gel Lutut Amani sangat istimewa ? 

> Setiap Gel Lutut Amani telah dibotolkan dalam kuantiti 60ml. Amat mudah untuk dibawa ke mana-mana.

> Bahan utamanya adalah dari getah pokok pine yang sememangnya tidak mempunyai steroid dan sangat di sokong oleh komoditi Eropah.

> Ianya adalah produk yang dijamin HALAL dan 100% produk Bumiputra Muslim. Telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

> Dihasilkan khusus bagi penghidap sakit lutut, sendi, tulang dan otot.

> Dapat membantu penyembuhan keradangan dan kerosakan tisu.

> Tidak meninggalkan kesan sampingan. Jadi ianya sangat selamat untuk digunakan.

> Dalam masa 7 hari perbezaan besar dapat anda rasai. 

Alhamdulillah .... Masalah Sakit Lutut Selesai Dengan Izin Allah ...
Anda mungkin juga meminati:


TESTIMONI GEL AMANI 






[ DULU BERTONGKAT SEKARANG TIDAK LAGI ]
Puan Aida Merduwati Mohd Yusop. Dulu Beliau BerTongkat. Sejak Menjadi Pengguna Gel Amani, Beliau Mampu Dukung Sendiri Anak Bongsu Dan Tidak Lagi BerTongkat.







[ AKTIF BERSUKAN ]
Sebelum ni Encik Hasnol dah ikhtiar pelbagai treatment tapi tak berkesan. Alhamdulillah lepas beli pada 21/8 baru pakai sebotol dah tunjuk perubahan positif. Nak repeat order untuk diri sendiri dan keluarga.




















Gel Amani (60ml)
Harga Pasaran RM129.90
Harga Kami RM120



Monday, 24 August 2015

SECRET SKIN KAWAI COLLAGEN ( SSKW) MURAH, ORIGINAL



SECRET SKIN KAWAI COLLAGEN ( SSKW) MURAH & ORIGINAL !!!



Ready stock dgn harga promosi!!

Set Dr.Halina dapat:

• 2 jar SSWKC Hijau (35 x 2 = 70 sachet)

1 free COLLAGEN BRIGHTENING SOAP

RM180 (SM) / RM190 (SS)

RM140 (SM) / RM155 (SS)



★ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 5 in 1


Full Set Jihan
• 1 jar SSWKC Hijau (35 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
                                                  • Kawaii Brightening Serum
• Free Kawaii Collagen Soap
• Kawaii Miracle Water

RM160.00 (SM) / RM170.00 (SS)


Set terbaru untuk putih maksima!! 

Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.


2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

3~ Cara minum:-

a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)



Soalan yang biasa pelanggan tanya saya:

1. Macam mana nak guna miracle water dan brightening serum secret skin ni?

Brightening Serum ni, serum untuk kulit muka.
Miracle Water ni pulak toner

lepas cuci muka, titiskan beberapa titis miracle water tu kat tapak tangan, pastu ratakan ke seluruh muka. Lepas tu baru pakai brightening serum tuh.

2. Bolehke saya pakai krim muka saya lepas pakai serum ni?

Boleh. Lepas pakai serum, korang boleh pakai krim muka korang. Tapi pastikan pakai serum dulu baru pakai krim muka tau. 

3. Bila nak pakai serum ni?

Saya rekomen pakai malam sebelum tidur. Tapi nak pakai siang dan malam pun boleh..tak ada masalah. Lagi bagus pakai siang dan malam, sebab lagi cepat nampak kesan dia.

Set baru ni lagi berbaloi-baloi untuk pengguna. Dengan set ni, korang dah jimat duit dah..sebab korang dah tak payah beli serum dan toner lain lagi.



Sijil Halal


Testimoni Secret Skin White Kawaii Collagen:





Nak tahu Ori ke tak? Pastikan produk Zofea Beauty termasuk SSWKC ada label asli 
Zofea Beauty.


Cara Pengesahan Label Asli Zofea Beauty




Ready stock dgn harga promosi!!


Ready stock dgn harga promosi!!

Set Dr.Halina dapat:

• 2 jar SSWKC Hijau (35 x 2 = 70 sachet)

1 free COLLAGEN BRIGHTENING SOAP

RM180 (SM) / RM190 (SS)

RM140 (SM) / RM155 (SS)



★ SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN SET JIHAN 5 in 1


Full Set Jihan
• 1 jar SSWKC Hijau (35 sachet)
• 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
                                                  • Kawaii Brightening Serum
• Free Kawaii Collagen Soap
• Kawaii Miracle Water

RM160.00 (SM) / RM170.00 (SS)











JUS MINDA CALIPH : Sunnah Supplement for Kids


JUS MINDA CALIPH 
— Juice Caliph – Sunnah Supplement for Kids —



Caliph merupakan suplement untuk anak anda yang berasaskan makanan Sunnah dan dihasilkan dalam bentuk cecair yang memudahkan pengambilan. Rasa Mix Berry yang masam-masam manis pasti akan menjadi kegemaran si cilik anda. Diformulasikan khusus untuk perkembangan minda di samping memelihara kesihatan dalaman dan luaran 
anak anda.



Adakah Anak Uollssss Mempunyai Masalah Seperti : 
 Masalah Anak Degil 
Anak-Anak Kurang Aktif 
Anak-Anak Lambat "PickUp" 
Anak-Anak Sering Keletihan
Anak anda seorang yang pendiam?
Anak anda kerap demam dan selesema?
Anak anda susah untuk menghafal?
Anak-Anak Agak Ketinggalan Berbanding Rakan-Rakan 

Dan bermaca-macam lagi Negative Point yang lain 
Kami BANTU uolls....Uollssss Dapatkan "JUICE CALIPH - SUPPLEMENT SUNNAH FOR KIDS'

Jgn risau, mereka hanya perlu dibekalkan dgn makanan tambahan yg boleh membantu perkembangan otak dan meningkatkan fungsi nya. InshaAllah.



Dengan campuran bahan2 terbaik yang diproses dengan teliti di kilang, Caliph -Sunnah Supplement For Kids akan membantu anak2 anda menjadi genius,aktif,bijak dan sihat. InshaAllah.


Bahan Utama

Mengandungi makanan sunnah yang amat kaya dengan vitamin, mineral dan serat yang dapat membantu sistem imunisasi tubuh anak anda. 



Kurma
Kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potasium, vitamin A dan C serta Niasin 



Madu
Mengandungi Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulphur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Manganase, Silica, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium



Kismis
Mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin


Buah Tin
- Mengandungi Serat, Kalsium, Zat Besi, Vitamin B6 dan E, Pottasium 



Delima
- Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C 


Aprikot
- Mengandungi Zat Besi, Pottasium, Beta Karotena, Vitamin B17 dan sangat tinggi kandungan seratnya



Omega 3 dan Omega 6
- Membantu meningkatkan kesihatan otak dan meningkatkan daya ingatan 



jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan 
sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan 
membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan 
makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan
mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka .
Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.




Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids
..
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan
kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk
tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 6

3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..


4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.



Cara Pengambilan Jus Caliph

1 hingga 3 tahun
1/2 sudu kecil / 2.5ml 
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur

4 - 6 tahun
1 sudu kecil / 5ml
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur

6 tahun ketas

1 -2 sudu / 10-20ml
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur


walaupun di kotak jus caliph ada nyatakan pengambilan jus caliph
bermula dari umur 1 tahun dan keatas..

TETAPI..

boleh juga diberi kepada baby yerr...
dengan cara boleh campurkan 1 SUDU KECIL jus caliph kedalam puree,nestum atau nasi sambil selawat yerr..

InsyaAllah..dapat menjadikan baby berkulit cantik..baik untuk mata..serta dalamannya..
selain itu..bagi ibu2 yang sedang menyusu pn boleh juga ambil jus caliph ni yerr..
baik untuk memeriahkan susu ibu...


TESTIMONI

I







jom dapatkan JUS CALIPH


READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL


______________________________

harga pasaran :
RM80 (SM)/ RM85(SS)
* free pos

harga RUNTUH !!!
1 botol RM65 (SM) / RM70 (SS)
3 botol RM180 ( SM) / RM190 (SS)
* free pos


STOCK

STOCK