Wednesday, 15 May 2013

RAHSIA RAMPING DENGAN STAYFIT DAN FIGURE UP



Stay Fit – Roselle Dietary Drink dirumus dengan ekstrak herba-herba terpilih dan 100% semulajadi dan selamat. Dikilangkan mengikut prosidur Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal (HACCP), dan diklasifikasikan sebagai makanan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia serta HALAL 

Produk ini di fokuskan khusus kepada golongan wanita :- A) Wanita yang ingin menurunkan berat badan dan ingin kekal langsing, B) Wanita yang masalah pembuangan air besar, C) Wanita yang inginkan kulit cantik, gebu dan payudara yang anjal, D) Wanita yang ingin menjaga kesihatan dalaman dan hubungan intim suami isteri.

Ramuan serat (psyllium husk) dalam jus minuman kesihatan (Stay Fit) ini bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa lebih kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai agen anti-penuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit disamping menganjalkan struktur kulit. 

Vitamin C membantu menjadikan kulit lebih cantik, gebu, halus dan cerah. Manakala Pueraria Mirifica berfungsi membantu memantap dan memontokkan payudara serta punggung.

Ekstrak teh hijau dapat membantu proses pelangsingan dan menurunkan berat badan. Selain itu, herba Kacip Fatimah pula membantu menjaga kesihatan dalaman wanita dan keharmonian rumahtangga.

Jus minuman Stay Fit yang berperisa Roselle ini memang enak diminum dan mudah disediakan. Ianya merupakan satu tumbuhan herba semulajadi, mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2. Membantu proses pencernaan bagi pengguna yang berhadapan dengan masalah sembelit dan pelawasan pembuangan yang tidak sempurna.

Kesan yang diperolehi selepas meminum Stay Fit ini akan membuatkan pengguna berasa kenyang dan bertenaga. Tidak perlu berpantang makan. Hasil penggunaan produk ini dapat dirasai selepas 4 ke 5 hari dengan tindak balas seperti payudara rasa mengembang dan anjal. Jika terus meminumnya badan rasa lebih ringan, kulit akan kelihatan lebih cantik, halus, gebu dan cerah. Wajah akan kelihatan muda, pelawasan pembuangan menjadi sempurna serta kesihatan dalaman terjaga untuk keharmonian suami isteri.


Stay Fit merupakan produk untuk kekal langsing & cantik serta membantu merawat sembelit, keputihan dan senggugut. Berkesan membantu melancarkan pembuangan najis. Dirumus dari 100% rumusan esktrak herba dan selamat. Produk khusus untuk Wanita sahaja. Terbukti berkesan. Cara penggunaan yang mudah iaitu 30min sebelum makan malam atau sebelum tidur malam

BERKESAN MEMBANTU :
1. Mengawal berat badan
2. Melancarkan pembuangan air besar
3. Merawat sembelit.
4. Mengempiskan perut buncit
5. Menghilangkan keputihan dan senggugut
6. Mencantikkan struktur kulit




CARA PENYEDIAAN :
Ambil 1 sachet (20gm) Stay Fit dan tuang kedalam 150 ml air sejuk (suhu bilik). Kacau hingga larut dan minum. Ambil 1 sachet sehari sebelum tidur

KANDUNGAN :
Maltodextrin, Collagen, Psyllium Husk, Roselle, Citric Acid, Pueraria Mirifica, Green Tea Extract, Kacip Fatimah, Beet Juice Powder, Vitamin & Mineral Premix, Flavour and Sweetener.

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2. 

ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat.



1) menurunkan berat badan
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2)menurunkan tahap gula dalam darah
3)mengatasi keracunan makanan
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika belakunya keracunan makanan.

4)mencegah penyakit kanser
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.

Collagen
Kolagen merupakan protein penting yang wujud dalam tubuh. Kolagen wujud di kulit (70% dermis kulit), tulang, sendi, saluran darah, tendon, tulang dan menrangkumi 1/3 jumlah protein tubuh bagi mengekalkan kulit cantik, menghalang penuaan dan kesihatan kulit.

Kolagen berkesan untuk - Kecantikan kulit • Mengurangkan garisan halus, kedutan dan masalah pigmentasi serta tompok hitam • Meningkatkan kekenyalan & kelembapan, mencerahkan kulit • Meningkatkan kekenyalan otot • Melicinkan pergerakan sendi • Kesihatan kuku dan rambut

Psyllium husk :
Psyllium husk juga dikenali sebagai ispaghula, terhasil daripada biji Plantago ovata yang dikisar, iaitu herba yang diperolehi di Asia, Mediterranean dan Africa Utara. Psyllium seed husks telahpun digunakan sebagai perubatan secara herba.

Psyllium husk merupakan Serat semulajadi bertindak sebagai laksatif (laxative) pembersih usus. Ia dikenali secara universal sebagai sumber utama diet fiber. Ia juga merupakan rawatan untuk kegemukan dan makan berlebihan dengan menyebabkan kita merasa kenyang sentiasa. Ia memainkan peranan untuk menseimbangkan kandungan gula dalam badan dan merawat hypoglycemia, hemorrhoids, dan kencing manis dan mengawal berat badan. Sesungguhnya, psyllium husk telah lama dikenali berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah. Seawal tahun 1998, the FDA telah mengesahkan kegunaan psyllium husk dari segi kesihatan.

Citric Acid (Vitamin C)

Vitamin C adalah vitamin larut air dan terdapat banyak didalam pelbagai jenis sayur-sayuran dan buah-buahan segar.Ia amat penting untuk pertumbuhan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.

Vitamin C adalah unsur anti penuaan yang efektif kerana ia merupakan antioksidan yang kuat. Ia dapat meningkatkan keimunan seseorang, membantu pertumbuhan tisu badan dan mempercepatkan penyembuhan luka. Vitamin C juga membantu mencegah anemia kerana ia dapat membantu penyerapan zat besi. Dari segi kecantikan, Vitamin C berkesan menentang cahaya UV yang membahayakan, maka ia mendorong kesan pemutihan dan memudarkan masalah pigmentasi pada kulit.

Kebaikan mirifica untuk kesihatan payudara anda

Mirifica atau dikenali sebagai Pueraria Mirifica dan juga dikenali sebagai lobata. Dinegara Thailand dan Mynmar ia dianggap sebagi tumbuhan ajaib bagi wanita. Mirifica telah terbukti dapat memperbaiki membaiki kadar hormon estrogen. Estrogen jika berkurangan dalam tumbuh badan wanita akan menyebabkan pertumbuhan akan mempengaruhi pembentukan tumbuh badan wanita.
Mirifica juga terbukti dapat menghaluskan kulit,menegang dan menganjalkan kulit,anti penuaan,anti kanser. Ia juga dapat mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan. Menghaluskan kulit,memperbaiki punggung yang jatuh

Kebaikan Pueraria mirifica terhadap payudara dan punggung :

1. Mengangkat serta membaiki keadaan ,menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur dan jatuh.
2. Memantapkan dan memontokkan lagi bentuk payudara menjadikan ia lebih padat.
3. Membesarkan payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
4. Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara seseorang wanita.
5. Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang lebih jelas dan ketara.
6. Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara wanita.
7. Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya
lagi,sebaliknya jika payudara kecil dia akan membesarkannya. Jadi fleksible

Beet juice powder
Beet Juice Powder mengandungi karbohidrat, protein dan lemak untuk tenaga. Selain itu mengandungi vitamin seperti: A, B1, B2, B6, B12, dan C untuk membina kesihatan tubuh dan kecantikan kulit. Beta-Carotena dan Karotenoid yang terdapat didalamnya merupakan anti- oksida untuk melambatkan penuaan. 
Pigmen merah dalam bit didapati berkesan bertindak sebagai agen anti kanser.

Kacip Fatimah:
Kacip fatimah ialah sejenis tumbuhan yang terdapat di hutan Malaysia, dan nama botaninya ialah Labisia pumila. Aktiviti biologi phytoestrogen yang dengan semulajadinya dijumpai di tumbuhan itu membantu wanita untuk mendapat buah dada yang lebih besar dan kukuh, juga merapatkan otot-otot faraj.

Kacip Fatimah juga dikatakan dapat merangsangkan pengeluaran hormon yang dapat melancarkan perjalanan dan kitaran haid wanita. Ia juga dapat mengurangkan sakit senggugut ketika haid.

"TERBUKTI BERKESAN DAN TIADA KESAN SAMPINGAN"
TANPA PERLU BERLAPAR
100% RUMUSAN EKSTRAK HERBA & SELAMAT

"HANYA 1 SACHET SEHARI SEBELUM TIDUR - MENJIMATKAN"

Mengandungi Collagen & Vitamin C yang tinggi
MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR BESAR DAN MERAWAT SEMBELIT 
MEMBANTU MENGHILANGKAN KEPUTIHAN DAN SENGGUGUT 

PENGKELASAN PRODUK MAKANAN - LULUS: KKM -163/S/25 jld. 87 

JUS PRA-CAMPURAN ROSELLE, COLLAGEN, MIRIFICA, 
KACIP FATIMAH, TEH HIJAU, VITAMIN C, SERAT PSYLLIUM

KEBAIKAN :-
Minuman diet untuk menurunkan berat badan dan kekal langsing, Membuang lemak berlebihan, Mengawal selera makan & berasa sentiasa kenyang, Melawaskan pembuangan air besar, Memelihara usus, Menegangkan payudara, Mencantikkan struktur kulit, Menghilangkan keputihan, Merapatkan vagina, Menjaga kesihatan dalaman wanita, Melambatkan proses penuaan & monopous, Menghilangkan rekahan tumit, Menyinarkan kuku, Meningkatkan hubungan keintiman suami-isteri.



COMBO SET
1 BOTOL FIGURE UP + 1 BOX STAY FIT
RM140
OFFER RM100 ONLY
TAMBAHAN RM5 UTK SABAH/SARAWAK


KETERANGAN LANJUT TENTANG FIGURE UP DAN STAYFIT

perbezaan... 
1)
FIGURE UP sesuai untuk LELAKI & WANITA
STAY FIT hanya untuk WANITA

2)
FIGURE UP utk menurunkan berat badan, lawas, buncit...sembelit...
STAY FIT utk turun berat badan ..utk dalaman wanita...utk 
kulit...period tak betul..keputihan... utk dapat anak....lambatkan 
monopous...kesuburan..merapatkan keintiman... tegangkan breast...

3)
FIGURE UP ibu menyusu boleh if baby dah 7 bulan ke ats
STAY FIT tak boleh

4)
org kencing manis hanya boleh ambil stayfit saje..FIGURE UP tak boleh...

persamaan
-------------
1 ) boleh minum walaupun ambik supliment dan ubat lain...
2 ) digalakkan..Utk 18 tahun ke atas sahaja...







Mala, Port Dickson
Aku ni ada salun kecantikan normala dan jual banyak produk. Biasalah mcm2 produk slimming dan produk campuran collagen dll yang kedai aku jual. 1 hari kawan aku suruh jual produk keluarannya. Aku kata produk sama je dan produk yang aku jual sekarang pun adik aku makan dah 4 bulan pun elok. Tp kwn aku kata kau cuba dulu mala. Dia bg cuba untuk makan 10 hari. Amboi produk dia mmg bestlah, pekat dan sedap. Itu baru hari pertama aku cuba. Esoknya pulak tu buang pun lancar. Aku tang bab buang ni mmg tension kalau tak lawas. Oklah tu, pas tu aku minum lagi sampai hari ke 4 rasa lain macam je breast aku nape. Denyut2 dan rasa kembang. Mmg sah produk ni mmg ada kesan seperti tulis di brosur. Aku pun terus buat oder dan jadi stokis.

Siti – Alor StarSaya nak kongsi citer sikit dengan anda tentang produk Stay Fit ni. Kawan saya telah memperkenalkan dekat saya sebulan yang lalu. Katanya produk ini memang berkesan dan khusus untuk wanita yang ingin nampak penampilan menarik luar dan dalam. Saya kata semua produk lebih kurang sama je dan banyak pulak dipasaran. Saya ini memang suka mencuba macam-macam produk lebih-lebih lagi produk untuk dalaman wanita. Tak nak kecikkan hati kawan, saya belilah untuk makan sebulan iaitu 3 kotak sebab terus jadi ahli. Kalau beli 1 kotak harganya RM 68, tapi 3 kotak hanya RM 150 je. Dah jimat RM 54. Oklah tu. Saya pun start minum mengikut saranan yang diberi. Memang lepas 5 hari, saya rasa payudara saya rasa berdenyut dan rasa macam anjal. Bra yang saya gunakan selalu macam penuh je berbanding sebelum ni ada ruang sikit. Tapi sebelum tu nak habaq mai tentang pembuangan najis memang best giler. Puas dan lancar mula hari pertama lagi (maksudnya keesokan harinya). Rasa kenyang memang ada sebab tu produk ni untuk maintain berat badan kata kawan saya. Saya pun teruskan minum sebab beli 3 kotak. Macam-macam kebaikan dapat dikesan lepas tu. Suami saya kata puas bila bersama kerna katanya anu saya ketat. Saya pun happylah. Habis 3 kotak ni saya nak teruskan minum. Lupa pulak nak bagi tau yang badan saya maintain beratnya 60 kg.

Noor P.Jaya 
Saya dah minum stayfit ni dah habis 2 kotak. Saya rasa berpuashati kerna badan pun rasa ringan dan selera makan ok je cuma skrg noor krg rasa lapar. Kdg2 makan skali je... Pagi sebelum pergi kerja memang akan ke tandas buang air besar dulu. Payudara trasa pejal sikitla bnding sblm ni dan hubungan intim tak taulah tp suami puji gak rasa lain.


Atiqah Mustar (21Thn)
salam..Saya rasa berterima kasih sangat kepada Stayfit kerana telah menyelesaikan masalah berat badan dan masalah sembelit yg sy alami sejak sekian lama..produk ini betul2 membantu saya melawaskan pembuangan dan menurunkan berat badan ...segala toxin dibadan saya sejak berkurun lama dapat disingkirkan...selain itu saya juga dapati kulit semakin anjal dan menawan..sy brasa lbh yakin dan suci murni semenjak menggunakn produk ini..wow!ini benar2 menakjubkan...trima kasih Stay fit!

Intan
Assalamualaikum. Perubahan saya lepas minum Stay Fit kulit saya makin halus, kulit muka jadi pinkish dan payudara anjal dan punggung jadi pejal dan terletak. Ianya mengenyangkan perut dan melawaskan pembuangan. Saya telah mengamalkan meminum Stay Fit ini sebelum tidur.

Mieza
Saya mengalami masalah kegemukan ini sejak dari kecil. Bermula pada umur 16 tahun iaitu semasa di tingkatan empat masalah kegemukan ini semakin menjadi-jadi. Berat badan saya pada waktu itu ialah 80 kg. Pelbagai cara telah dilakukan termasuklah diet yang berdisiplin dan mengawal pemakanan tetapi langsung tidak berhasil.

Semasa saya menjalani PLKN saya bertekad untuk menurunkan berat badan dengan mangambil sejenis minuman pelangsing badan. Malangnya hanya 1 kg sahaja berat badan saya turun walaupun banyak aktiviti berat yang saya lakukan sepanjang menjalani latihan. Saya mula mengenali Figure Up ini dari seorang kawan saya yang mengalami masalah yang sama.

Seperti biasa saya tidak lagi percaya dengan produk melangsingkan badan ini memandangkan sudah banyak produk yang saya guna tetapi tidak berhasil. Beliau menyuruh saya mencubanya terlebih dahulu kemudian boleh melakukan penilaian selepas itu. Saya mula mengambil produk ini pada 1 Februari 2010 ketika berat badan saya 74 kg. Selepas 2 kotak saya mencuba ternyata perbezaan yang amat ketara. Saya kehilangan lebih kurang 6 kg dalam masa 20 hari. dan setelah saya mengunakan produk ini selama 4 bulan iaitu pada 1 Jun 2010 berat badan saya turun sebanyak 11kg. Berat badan saya sekarang ialah 63kg. DieDie
Saya amat selesa menggunakan produk ini kerana kita tidak perlu mengawal pemakanan dan melakukan aktiviti berat. Saya telah menggunakan produk ini sebanyak 8 kotak. Produk ini sangat berpatutan dan menjimatkan.
Salam Semua,
Ni saya nak cerita pasal keberkesanan produk Figure-Up (FU) selepas mengambil sebanyak 3 kotak (30 sachets). Mula2 ambil FU ni, terkejut gak pasal kenyang dan tak terasa lapar pun walaupun sehari tak makan.
Saya ni memang jenis suka mengunyah dan bukan jenis yg makan "Makanan Berat" macam nasi sepinggan or mee semangkuk tu tau but my fav junk foods actually all kinds of chocolates, keropok2 yg bebudak kecik suka makan tu cam Twisties, Cheezels, Mamee dan macam2 nama ah. So, berat badan saya memanglah macam yo-yo, kejap naik and kejap turun. Tu biasalah kan. Lagi pulak umur tu dah nak masuk 38 tahun (tapi jangan ingat saya ni mcm makcik-makcik yg sewaktu dengannya plak, pasal saya ni mmg dlm category vogue). Sorry lah....masuk bakul angkat sendiri plak. Tapi itulah kenyataannya. Saya ada 3 orang anak berumur 16 tahun (ya, dah bujang anak saya), 11 tahun dan 5 tahun.
Kita ni kan bila mengandung dan dah beranak ni, semua alignment badan lari. Saya pun tak terkecuali, lagi2 bila ada problem during pregnancy dan terpaksa telan hormon pill sampai beranak just to make sure that the baby stay there till the time comes. Bila dah amik hormon pill ni, biasalah kan yang badan kita tu akan jadi macam belon pasal water retention.
Huh, bayangkanlah kalu sebelum ni ramping langsing tup tup dah macam kurang sikit jer badan anak gajah. Frust kan!!!
Untuk orang yang berduit tu leh le gi sign-up kat mana2 pusat slimming centre tuk kurus. Tapi org yg kurang berduit pun sanggup sign credit card tuk jadi kurus. Alah saya pun sama gak....banyak membazir duit tuk kurus, cantik, sexy dan macam2 lah yg ada kena-mengena dengan kewanitaan.

Cakap jer ape produk terbaru dipasaran tu yg elok & berkesan. Tak kiralah mahal or murah sume saya cuba dan beli. Kalau setakat gi wrapping badan, guna FIR machine, Suntik Nano (yg leh nampak kesan immediately, kononnya), pas tu duk dlm hot blanket...... Huh, semua tu saya dah buat. La ni masih ada lagi baki treatment yg lum saya habiskan pasal frust....bayar beribu tapi berat tu kurang le 2-3kg jer.
Consultant tu plak ashik nak salahkan kita jer pasal tak jaga makan. Kalau produk dia tu bagus sangat nape plak kita ni nk kena jaga makan sangat, kalau setakat nk kena makan fruits and masak cam orang sakit makan tu, buat ape bayar beribu kat center dia, baik kita buat jer sendiri. Saya ni memang degil dan saya challenge slimming centre tu tuk ikut routine pemakanan saya dan dlm masa yg sama amik treatment kat tempat dia. If the treatment/product dia bagus kurang lah berat saya but if it's not...too bad. So, sepanjang treatment, saya cuma hilang max 3kg jer untuk RMx,xxx.00. Memang tak berbaloi kan.
Ok since treatment tu tak berkesan, saya cuba plak Herbxxxxx (mahal gak), mula2 makan tu memang le turun tapi produk ni adalah food replacement. So, kena ingat that kita tak leh amik makanan lain, if not our weight will be double. Halfway makan saya bosan. Terbuang le baki satu set Herbxxxxx tu.
Then, saya dapat tau plak ada produk ni yang dlm botol kecik2 10 botol utk pagi and 10 botol utk malam. Satu kotak RM198 tapi guarantee turun min up to 2kg. Saya pun belilah especially lepas balik kampung masa cuti sekolah ari tu. tiba2 jeans jadi ketat, g-string pun cam tak leh nak duduk kat tempat yg sepatutnya. Pelik tu....sekali timbang, OMG berat badan 65kg. Adui, patut le rasa semacam jer. Takkan nak beli benda dlm botol kecik tu plak...cam mahal.
Tiba2 terbaca iklan Figure-Up (FU), murah ni RM70 utk 10 hari berbanding RM198 produk yg lagi satu tu untuk 10 hari juga. Apa lagi, saya pun belilah dan sekarang ni boleh lah saya maintain jelita & sexy. Panjang lebar plak cerita saya kan. Mesti you nak tahu berapa berat saya selepas makan 3 kotak. Sekarang ni berat badan saya 58 - 59kg. Walaupun tak turun banyak dari berat sebelum ni tapi beza banyak dalam ukuran inches tau.
Alah, saya bukannya nak kurus sangat pun, mana ada sexy kalau badan kurus sekeping jer. Tapi cukup ah kalau boleh pakai jeans size 28 tu. Lagi satu, suami saya kata...saya tak nampak "Prosperous" bila kurus. Jadi, maintain tu kan sebaiknya.
So, you ALL apa tunggu lagi...JOM beli FU. Belum cuba, belum tahu. Kalau you all nak tengok gambar saya sebelum dan sesudah tu, jangan haraplah kan. Tapi saya gerenti kalau u jumpa saya personally, sure you will have a good and positive note for me. Betul! name saye norhayati kamarudin..boleh panggil saye yat..saye berusia 24tahun pada 23 nov ni..tujuan saye buat blog ni sebab nak share ngan anda semua tentang kehebatan FIGURE UP..dulu saye sering rase rendah diri dan malu sebab badan saye berisi..saye pernah menangis teruk sebab bapa sedara saye cakap saye gemuk..for ur infomation..saye ni sensitif gile bile org cakap sal berat badan atau pun bandingkan badan saye dengan org lain yg ala2 model..macam2 saye dh cube lakukan untuk kurangkan berat badan..pernah x makan nasi sebulan..memang berhasil..tp sementara jew..berat saye 64kg dan tinggi 161cm..kirenye chubby la saye ni..sehingga saye bertemu dengan FIGURE UP..saye mula jatuh cinta..thanx to my fwen ADURA,yang memperkenalkan saye dengan produk ni..memang benar2 berkesan..saye dh dpt kurangkan 4kg dlm mase 30 hari..memang berbaloi.
FIGURE UP adalah sejenis minuman yang rasenye seakan2 rebena..mudah dibuat..hanye bancuh dengan air sejuk..diambil selepas breakfast..insya'allah anda pasti akan rase perubahan..terutama sekali pade bahagian peha..kalo sesiape yg gemok air cam saye die akan terase longgar bile pakai baju even kalo timbang berat xturun....saye ni student nurse..dulu sebelum ambil FIGURE UP,uniform saye ketat2..lps saye mengamalkan FIGURE UP, saye dapati uniform saye longgar..dan ade rakan2 tego ckp sy nampak kurus..terutama rakan2 yg dh lame x jumpe..saye akan teruskan pengamalan FIGURE UP ni hingga saye dapat berat badan yg saye inginkan iaitu 55kg...so..ape lagi d tunggu..kalo anda berminat..hubungi saye untuk maklumat lanjut

Atikah (Nilai)
Saya start mencuba produk ini selepas hari raya, setelah di perkenalkan oleh abang saya. Apa yang membuat saya tertarik pada produk ini ialah rasanya yang sedap dan mudah disediakan. Berat asal saya 58kg setelah makan 3 kotak berat ideal saya sekarang ialah 48kg. Selain daripada penurunan berat badan, kulit saya menjadi tegang dan halus. Sebagai pelajar saya mengambil peluang menjadi agen bagi menambah pendapatan, sambil melangsingkan badan saya juga dapat menjana pendapatan.

Mira (Shah Alam)
hai..semua…saya mira berumur 22 tahun. Saya telah menggunakan produk Figure-Up selama 15 hari. Berat saya telah berkurangan sebanyak 4 kilo. Saya amat berpuas hati dengan produk ini tanpa ada kesan-kesan sampingan seperti pening dan letih. Malah saya rasa bertenaga dan hanya mengambil sedikit makanan.Selepas ini saya akan teruskan mengambil Figure-Up sehingga berat saya ideal dengan ketinggian. Saya bercadang untuk menambah pendapatan dengan cara menjadi pengedar di kawasan saya.

Hanis (Perlis)
Saya mula minum Figure-Up pada 6hb. September yang lepas. Hari itu timbang berat saya 60 kg. Setelah minum selama 20 hari iaitu bersamaan 2 kotak berat saya turun 55 kg. Terkejut giler saya dan rasa bangga sekejap. Saya dapati bahagian peha saya amat ketara. Seluar jean yang dulunya ketat di bahagian peha dah longgar. Perut saya jangan tanyalah, tak buncit lagi. Yang seronoknya tu saya memang susah sikit nak buang air besar, tapi bila makan Figure-up sembelit saya hilang. Lepas 6 jam kita minum jus tu pasti kita rasa nak pergi bilik termenung.Pas ni saya nak konsisten makan jus figure-Up ni sebab boleh makan macam biasa. Tak perlu pantang-pantang makan. Makan sikit pun dah kenyang. Saya berharap saya boleh dapat berat badan yang saya inginkan.

Nor (Alor Setar)
Salam semua.... saya dah amik figure-up ni 3 minggu, alhamdulillah…sepanjang amik figure-up ni saya tak lapar…Cuma dalam seminggu tu masa weekend amik nasi. Itu pun sekali sehari tapi hanya separuh. Alhamdulillah, badan pun dah rasa ringan. Hari tu adalah timbang…dari 61 turun 58. Menakjubkan? Apanya tidak, dah macam-macam ubat saya cuba makan untuk mengatasi masalah kegemukan ini tapi tak berhasil. Ialah umur pun dah dekat setengah abad macamana nak pantang. Selera tu tajam je. Tapi bila saya amik jus ni selera dengan sendirinya kurang. Makan sikit je dah kenyang. Tapi tekak memang kering, tapi tak pe kita minum air lebih. Pembuangan najis memang kelas. Cukup masa dan ketikanya tindak balas jus tu kita pasti buang dengan lawasnya. Jadi saya amat berpuas hati dengan produk ni dan akan terus meminumnya sehingga saya dapat merealisasikan impian saya. Saya bercadang untuk mendaftar menjadi agen produk ni dan memperkenalkan kepada kawan-kawan saya.

Zila (KL) 
Assalamualaikum semua....
Saya mengalami penurunan sebanyak 2kg selepas 8 hari minum jus Figure-Up ni. Saya dah yakin dengan Figure-Up sekarang. Tak lama lagi, saya boleh capai target saya. Seronoknya… Ubat slimming lain yang pernah saya ambil sebelum ni tidak pernah berhasil. Saya tak kurus pun walau se-inci dengan nya. Figure-UP memang berkesan…..

Zuwairi (Penang)
Saya sudah menggunakan sekotak dah. Memang kerap buang air besar pada hari pertama dan kedua. Pas tu biasa je. Sekali sehari. Agaknya saya ni banyak toksik dalam badan ni kut. Walaupun berat badan saya masih 65kg tapi yang peliknya tu saya boleh muat seluar dan baju yang sebelum ni saya tak boleh pakai malahan longgar lagi. Makan saya tak kawal tapi semakin hari semakin kurang selera tu. Macam kita boleh control. Walau bagaimana pun saya akan terus meminum jus figure-up ni. Rasanya yang sedap macam rasa ribena dan mudah disediakan dan harga pun memang patut dengan nilai kesannya.
Mia, Seremban

Sebelum ni saya minum satu produk jus namanya figure up dan berat turun.Memang berkesan pun. Tp nak turun lagi, jadi saya cuba ambik dua skali, siang figure-up dan malam stay fit… tp xthn kuat sgt. Nak gi toilet selalu so sy makan figure-up dulu da habis 1 kotak baru sy ambil stay fit. Mmg terbukti produk ni berkesan. Xsmpai 10 hari dlm 5 hari je sy trn lagi 1kg…mmg b’kesn.


PEMBELIAN 3 KOTAK STAYFIT 
PERCUMA SHAKER BERKUALITI TINGGI
DENGAN HARGA RM150 SAHAJA



Harga Sekotak : 

1 kotak RM68 SM / RM72 SS
3 kotak RM150 SM / RM160 SS


Free Postage semenanjung
TAMBAHAN RM5 UTK SABAH/SARAWAK


Cara Nak Order
SMS - 0196592887

No comments:

Post a Comment