Monday, 10 October 2016

Clean8 Penyelesaian Perut Buncit


Clean8 Penyelesaian Perut Buncit


Adakah Anda Mengalami Masalah Perut Buncit dan Berat Badan Berlebihan?

Jika YA, anda akan jumpa solusi pada masalah anda setelah membaca keseluruhan laman ini.



Tahukah Anda?

Mengikut kajian pakar, majoriti rakyat Malaysia mempunyai masalah obesiti. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) juga mendedahkan 44.2% iaity kira-kira 16.8 juta rakyat Malaysia alami masalah obesiti. Dalam erti kata lain, obes merujuk kepada berat berlebihan dan anda kelihatan memiliki tayar spare di perut dan pinggang. Masalah ini bertambah kronik setelah berkahwin. Isteri masak sedap, isteri suap makan, nak pergi gym pun tak sempat sebab perut kenyang. Betul tak?




Jom Kita Kongsi Masalah Biasa Bila Perut Buncit dan Berat Berlebihan

Perut boroi atau buncit sememangnya menjejaskan penampilan sesiapa saja tak kira lelaki mahupun perempuan apatah lagi apabila mahu menggayakan fesyen baju terkini yang digemari. Pada masa yang sama, perut buncit nampak tidak sepadan dengan saiz badan tubuh pemiliknya. Dari belakang nampak sado, bila tengok perot.. Alamak! Boroi pulak….
Peha bergesel.. boleh melecet lepas jalan lama-lama. Perghhh.. sakit giler!!!
Badan kurus.. tapi perut bulat? Mesti pelik je tengok.
Pakai baju fit.. perasan sado, tapi tayar spare yang jelas.
Susah dapat jodoh.. sebab fizikal tak menarik, tak sexy, awek tengok tak selera..



Jom Kami Kenalkan Anda Dengan Produk Yang Dicadangkan oleh Ahli Farmasi..


Rahsia Atasi Masalah Perut Buncit & Berat Overweight!

Tak ada lemak yang akan selamat. Clean8 bertindak mencuci usus perut anda yang penuh dengan kotoran dan sisa makanan yang bertukar menjadi lemak degil. Merawat secara menyeluruh dari dalam sambil menyelesaikan masalah sembelit.
Jom Lihat Apa Abang Kevin Zahari Kata?

Senaman dan diet secara membuta tuli semata-mata tidak menyelesaikan masalah perut BUNCIT!!


Jom Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Clean8!

Testimoni

Penafian: Hasil dan kesan berbeza bergantung kepada individu dan tindak balas badan.Semoga paparan testimoni ini dapat memberi dorongan dan motivasi untuk anda berubah!



WOW!!! Memang awesome hasil mereka dapat. Anda Juga mampu berubah dan jadi macam mereka! TAPI Apa Beza Clean8 berbanding produk lain?




Tahukah Anda? Clean8 tidak perlu bancuh,rendam macam teh..Ianya adalah kapsul!

– 100% dibuat dari herba. Jadi tak perlu risau kimia masuk dlm badan dan buatkan badan anda rosak serta tercemar. Herba ni tumbuhan, that’s why berkesan dan selamat.

– Membersihkan makanan yg tak hadam dan kotoran dalaman. Bila dah bersih, maka susah la lemak nk bercambah, badan pon rasa sihat dan bertenaga, rasa mcm remaja.. serious!

– Produk berstatus HALAL dan lulus KKM. Klau dah lulus maknanya mmg xde bahan berbahaya dlm ni, organik bro! We give the best for u…

– Berbentuk pil mudah telan. Xyah goncang, bancuh bagai, leceh. Telan, minum air, setel. Senang kan? – Perut boroi? Clean8 bantu kempiskan perut mcm tayar pancit, psssstttttt menurun size perut tu dari masa ke semasa.
Harga dan Cara Beli



100% herba
Bersihkan Lemak dan kotoran
Produk Status Halal dan KKM
Berbentuk pil mudah ditelan


Frequently Ask Questions (F.A.Q)

Cleantox dan Clean8 ni sama ke?

Ya sama. Cleantox telah ditukar nama bagi memenuhi kriteria WHO mengenai penggunaan nama generik.

Fungsi Utama Clean8?

Digunakan secara tradisional untuk melancarkan pergerakan usus, detox toksin, melegakan sembelit dan membantu mengurangkan berat badan.

Bagaimana Clean8 bertindak?

Clean8 bertindak membersihkan usus dengan membuang segala kotoran2 yang ada di dalam sistem usus dan juga mempunyai fungsi untuk menghalang minyak2 daripada diserap masuk kedalam darah dan secara tak langusng dapat mengurangkan lemak2 di dalam badan . Cleantox juga dapat membantu merendahkan kandungan kolestrol didalam badan. Pada peringkat permulaan , org yang mengambil clean8 akan membuang air besar lebih kerap dan proses ini akan berhenti dengan sendirinya apabila segala kerak usus telah dibersihkan. Selepas itu cara makan dan dosage bole dikurangkan hanya untuk maintain sahaja usus kita daripada kembali kotor . Jika pengambilan 2 biji sehari bole dikurangkan kepada 1 biji sehari.

Macam mana cara makan Clean8?

Ambil 2 kapsul, 1-2 kali sehari selepas makan.
Clean8 Lulus KKM tak? Clean8 Halal Tak?


Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013).

Siapa yang tak boleh makan Clean8?

Perempuan mengandung, baru lepas bersalin, dan orang tua yang uzur tidak dibenarkan makan Clean8.



SMS/WASSUP KE :- 0196592887


PENGHANTARAN:-

KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK