Friday, 26 August 2016

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER : KESAN PUTIH BERGANDA


SATIN SKINZ WHITE BOOSTER : KESAN PUTIH BERGANDA

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

PROMOSI RAMADHAN COMBO SATIN SKINZ



Produk Keluaran Terbaru Dari Satin Skinz
Ini bukan packagin terbaru satin skinz tapi produk baru dari satin skinz.
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER


Lebih 5x Kali Kesan Berganda

Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.
Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.



Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. 


Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! 


Kulit Sehalus SATIN - Putih merah jambu, Halus, Licin Gebu berseri serta bersinar-sinar sehebat Satin ! 


Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.



CIRI - CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-

MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT seperti :


1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan. 


MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .

2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed

Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2


Botol orange - untuk whitening, 

Botol purple - untuk renew dan repair skin


KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-


1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal


2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn


3. Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH


4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin


5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!


6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat


7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar


8. Merawat penyakit resdung dan bersin2


9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi


10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 



SOAL JAWAB SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-


1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-


SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang


2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK


Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja. 


Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-

Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi ✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment


7am - SATIN SKINZ PREMIUM
10am - SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

11pm - SATIN SKINZ PREMIUM



TESTIMONI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-








BERMINAT :-

HARGA SATIN SKINZ WHITE BOOSTER:-

RM90 SM / RM95 SS
(30BIJI)


NAK HARGA COMBO :-

HARGA COMBO PROMOSI RAMADHAN :-
SET TERPAKSA CANTIK : RM240 SM/ RM250 SS
FREE POSTAGE

Cara Order :-
wasap Yana 0196592887



No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK