Friday, 19 August 2016

BLV PINKY GLOW FOUNDATION: WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA SEPANTAS 5 MINIT


BLV PINKY GLOW FOUNDATION: WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA 
SEPANTAS 5 MINIT

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

" NAK KULIT WAJAH GEBU & GLOWING TANPA CELA SEPANTAS 5 MINIT ? "

TERBUKTI BERKESAN!!


Banyak sekarang foundation yang hebat-hebat. Kan? Mana satu tak tahu nak pilih. Lagi banyak warna lagi pening nak pilih. Hmmm. Tapi selalunya urgent betul nak guna nak tutup segala onar yang ada di muka. Rimas betul muka comot sana sini bekas jerawat. Nak cover segala untuk nampak flawless. 

BLV PINKY GLOW FOUNDATION KINI BERWAJAH BARU




Mudah! Pantas! dan Ringkas!
sangat mudah untuk gaya hidup masa kini


hanya 5 minit diperlukan untuk kelihatan glowing & flawless
dengan satu aplikasi anda tak perlu pakai lagi 

SUNBLOCK
MOISTURIZER
TONER
VITAMIN E


malah dapat merawat wajah kulit uols. Sesuai untuk semua jenis kulit normal , kering ,berminyak berjerawat berjeragat.Hanya satu kod warna sesuai untuk semua jenis kulit. Tidak melekit dan long lasting..


Jom tengok review.

Lihat bagaimana kesan pemakaian BLV PINKY GLOW FOUNDATION. 


Cantik, cepat dan mudah. Tengok dulu baru berkenan kan. Dari mata turun ke hati. Ouchhh!! 


Kelebihan BLV PINKY GLOW FOUNDATION :
Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit
Mengikut Aliran Darah
Mempunyai KKM
Ada SPF50 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya
Mempunyai Vitamin E yang mampu Merawat , Melembab serta Memudarkan Parut pada wajah.
Tidak berminyak , Tidak Bertompok walaupun Berpeluh
Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
Hasil solekan gebu,flawless dan glowing
Tahan sehingga 16 Jam



CARA PENGGUNAAN PINKY GLOW FOUNDATION :-


1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.

2) Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung

3) Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah

4) Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. )

5) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


KKM APPROVED


TESTIMONI BLV PINKY GLOW FOUNDATION :-

 






BERMINAT:-


HARGA SEBENAR:-
RM80/SS RM85
RM66/SS RM70

(10GM) - Packaging terbaru ni tahan sehingga 3-4 bulan tau
FREE POSTAGE


SMS/WASSUP KE 019-6592887

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK