Friday, 22 July 2016

I'M SEXYLADY LOTION : TAMPIL SEXY, MENAWAN DAN MENGGODA

I AM SEXYLADY LOTION

Serius mula-mula akak zila memang tak percaya dengan ayat ni..
“gosok-gosok ja dah kurus????”


Tapi…tiba-tiba….Alamakkkkk!!!!!!! Macamana ni
“dagu dah tak berlapis”
“lengan dah kecik”
“berat lak dah turun 2hari 3kg”


Nasib ada sexylady lotion ni kalau tak,makin mengajah jawapnya……
Akak suka sexylady ni sebabbbbbbb……..
‪#‎terpaksakurus‬
Hakak benci ‪#‎ubat‬..So SexyLady lotion penyelamat sebab mudah. Gosok-gosok ja
TAK payah penat-penat diet…ko relex-relax ja..Buat keja suri rumah…macam biasa,,arini ko gemuk tengok2 esok ko dah kurus…..
TAK melekit..Sangat unik…
TAK panas oii.Mint-mint ja. TAK da la rosak kulit nanti

Cepat bakar lemak inci pon cepat turun


Lotion bukan sebarang lotion..
Pertama di Malaysia! Tiada lg yg seumpamanya..
SEXYLADY nama di beri..
Sebab siapa-siapa yang cuba...In Shaa Allah mampu jadi seksi.
√ kulit putih
√ lemak hilang
√ selulit tiada
√ wajah runcing
√ parut pudar
√ inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit; customer kami dah buktikan)
√ bau wangi
√ daki tanggal
√ tidak panas dan tak pijarkan kulit
√ Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
√ lelaki perempuan boleh guna


APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXYLADY WHITENING AND 
BURN FAT LOTION :-

*Membakar lemak.
*Menurunkan berat badan.
*Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
*Meruncingkan wajah.
*Menegangkan kulit anti anging.
*Memutihkan kulit hari demi hari.
*Memudarkan parut.
*Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
*Menghilangkan buncit serta boroi.
*Membuang angin dalam badan.
*Mengeluarkan daki dengan cepat.
*Mencantikan serta menghaluskan kulit.


KEISTIMEWAAN I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-

-Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
-Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
-Tak panas.

-Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.


i am sexylady lation warna hijau adalah gluta dan agen pembakar lemak


SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXYLADY LOTION :-
●Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. 
●Tak perlu penat-penat telan suplment dah. 
●Tiada risiko penyakit masa hadapan.
●100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
●TIADA bahan KIMIA.
●HALAL dan BUATAN MALAYSIA.
●Lulus KKM.



CARA MENGGUNAKAN I AM SEXYLADY LOTION :-



(berasaskan bahan organik so mungkin sesetengah kulit tak sesuai.
So cuba dalam kadarr sikit ja dulu k)



SOALAN LAZIM DAN PELIK I AM SEXYLADY LOTION :-

1. Boleh gosok I am SexyLady Lotion kat breast tak?
Tujuan nak kecikkan sikit aset
Boleh sebb ramai sangat gosok kat situ sebab nak kurangkn saiz bra.


2. Boleh pakai kat muka tak ?
I’m SexyLady Lotion khas untuk lemak-lemak sahaja..Means kena gosok kat rahang muka ja,untuk buang lemak lebihan..Untuk bagi runcing wajah
Tapi adah sesetengah customers sapu kat muka juga untuk bagi nampak kesan putih cerah...Ikut kulit masing-masing


3. Boleh tak jadikan ubat jerawat ?
Boleh ler sangat-sangat,.Sebab I’m SexyLady Lotion ada kayu manis. Ramai yang dah try..Cer amik secalit then tempek kat jerawat sebelum tidur. Insyallah bangun pagi esok jerawat dah kecut!


4. Jika sakit perut nak guna sapu kat perut boleh tak ?
Boleh sebab untuk hilang sembelit dan pecah lemak..Bila sapu ja terus terkentut kentut


5. Kalau nak lancarkan period boleh tak ?
Boleh gosok kerap kerap sikit insyallah darah jalan dengan lebih lancar...Ada contoh seorang customer dah 7bulan priod tak datang.Tengok2 lepas guna I’m SexyLady Lotion terus period dating semula.


6. Nak bagi lekat baby lepas guna I’m SexyLady Lotion boleh tak ?
Yang ni kuasa allah....Kalau ada rezeki Alhamdulillah. Tapi taksalah mncuba kan..Sebab ada testimoni customer yang dah Berjaya


7. Boleh bagi kurus dalam masa seminggu tak ?
Boleh ler sangat2 beribu testimoni. Tak percaya cerrskodeng wall seller2 yang jual...Jangan kata seminggu sekali guna ja pon ramai yang dah lost inci


8. Boleh ramping tak ?
Lagi laaa boleh..Gosok I’m SexyLady Lotion banyak2..Pagi..Then pakai gedel ka apa2 ka..Terus kemas umah..Confirm badan makin selim river


9. Boleh putih tak?
Memang untuk putih sebab I’m SexyLady Lotion ada gluta pencerah gosok2 ja dah cerah sambil buang daki


10. Dah guba sebotol tapi belum kurus. Kenapa ?
1st of all...kena tengok dulu diri sendiri..kenalpasti anda gemok jenis apa? Gemok air, angin atau daging. Dah kenalpasti...baru leh buat next step..fikir logik jerr...kalau lemak bertahun2 duk dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet..then try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg...itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa...teruskan jer gosok sexy lady...InsyaAllah..berhasil jugak nanti..lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair u ollssss...


11. I am SexyLady lotion ni memang warna hijau ke?
Ya. itu adalah bahan gluta dan bahan bakar lemak 


AWASSS...Ada yang fake. Dapatkan dari agen yang sah. Jangan nak murah..tapi merana badan.. Jom kenal pasti ori dan fake i'm sexy lady.


jaga-jaga tau!!


TESTIMONI I AM SEXYLADY LOTION :-












BERMINAT :-

HARGA ASAL I AM SEXYLADY LOTION :-
RM95 SM/ RM100 SS

HARGA PROMOSI:-
RM75 SM/ RM85 SS
FREE POSTAGE

KANDUNGAN :
150 ml (penggunaan sebulan)


SMS/WASSUP KE :- 019-6592887

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK