Monday, 16 May 2016

ELITE S7 FAT BURNER


TAHU TAK KENAPA SUSAH KURUSsss?

--> DETOX LER DULU BARU LEMAKk MUDAH HILANG !
.
-->> ELITE S7. Teknologi Hybrid Fat Burner. Lulus KKM. Halal dan yang penting BERKESAN seawal T1GA hari penurunan sehingga I5 kil0grm.
.
ELITE S7 Hybrid Fat Burner adalah gabungan DETOX + FAT BURNER. First in Malaysia!


Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah produk terbaru sesuai
 untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat 
dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan 
oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.





Produk Elite S7 adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai
 ubatan. Elite S7 adalah minuman kesihatan untuk menguruskan
 badan.Elite S7 mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting
 untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan 
produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa?

Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yg menghalang 
pembakaran lemak. POWER DETOXadalah proses membuang toksin di 
dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan
 akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang..




KEBAIKAN/KHASIAT ELITE S7
 HYBRID FAT BURNER

Ultimate Fat Burner
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner 
dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji 
pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan
 lemak dengan mudah.

Power Detox
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa 
ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox
 ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding
 produk-produk lain di pasaran.

Triple Energy Booster
Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan
 anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try
 satu sachet dan try main futsal selama sejam. Kompem tak berhenti
 sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak 
terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan
 ingin makan.

Collagen
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas 
sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih 
cerah, anjal dan gebu.

Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk
 anda kerana ia dapat:
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada
 masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu
 termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat..
 Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
Selera makan terkawal.
Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita

Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang
 berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.
Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari




INGREDIENTS ELTE S7 DENGAN 

FORMULASI HYBRID TERKINI


1. Grape Fruit Juice
- Kajian Klinik Scripps ‘Grapefruit Diet’, yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

2. Garcinia Cambogia
- Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

3. L-Carnitine
- Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

4. Oat Fiber
- Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

5. Oligo Fiber
- Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.

6. Guarana
- Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

7. Acai Berry
- Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.

8. Green Tea
- Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal. Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.

9. Cinnamon 
- Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

10. Capsicum
- Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . ” Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang. 

11. Vitamin C
- Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

12. Stevia
- Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan. 

13. Aloe Vera
- Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

TESTIMONI ELTE S7












CARA PENGAMBILAN ELITE S7
 HYBRID FAT BURNER


Sangat MUDAH.
Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
Minum setiap pagi selang 2 hari.



FAQ/PANTANG LARANG ELITE 
S7 HYBRID FAT BURNER

Q - 1 botol boleh tahan brp lama?
A - 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum
       result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 
       sachet pagi.

Q - Ibu menyusu boleh amik x?
A - Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

Q - Cara minum Elite S7?
A - Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu
      diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas 
      air suam kemudian minum Elite S7.

Q - Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
A - Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

Q - Klu amik S7 pastu berat makin naik cmne?
A - Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari
      biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn
      mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

Q - Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
A - Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

Q - Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
A - Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

Q - Fibroid or cyst boleh amik x?
A - InsyaAllah selamat

Q - Perlu bersenam tak?
A - Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku  
      dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa
      nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

Q - Seawal umur brp boleh minum s7?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun.

Q - Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
A - Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

Q - Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
A - Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain
      perlu stop segera.

Q - Gastrik boleh minum x?
A - Yes boleh. Tp lps 10 minit minum s7 kena makan. Jgn biar perut kosong


HARGA ASAL ELITE S7 FAT BURNER: 

RM210SM / RM220SS 

PM KAMI UNTUK HARGA PROMOSI 

FREE POSTAGE

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK