Thursday, 14 January 2016

I AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION


PENGENALAN APA ITU PRODUK 

I AM  SEXY LADY WHITENING AND BURN  FAT LOTION 




I Am Sexy Lady Whitening And Burn Fat Lotion adalah krim unik,  pertama di malaysia yang diformulasikan dari united kingdom. khas  bagi membantu membenteras masalah kegemukan dan lemak berlebihan,  

selain itu dapat mencerahkan kulit dalam satu masa yang sama. 

Wangi sangat-sangat, macam chewgum.  

Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.  Tak panas.  

Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit  dan Gluta 
untuk pencerahan kulit, 

Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.  

Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. 

Tak perlu  penat-penat telan suplment dah. 

So, tiada risiko penyakit  masa hadapan.  

100% organic, Tanpa bahan kimia.  

Halal dan buatan Malaysia. 

Ada kelulusan KKM 



KHASIAT I AM SEXY LADY  WHITENING AND BURN FAT LOTION 

1. Membakar lemak. 
2. Menurunkan berat badan.  
3. Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.  
4. Meruncingkan wajah.  
5. Menegangkan kulit anti anging. 
6. Memutihkan kulit hari demi hari.  
7. Memudarkan parut. Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti  paha / lengan dan perut. Menghilangkan buncit serta boroi.  
8. Membuang angin dalam badan. Mengeluarkan daki dengan cepat. 
9. Mencantikan serta menghaluskan kulit. 




KANDUNGAN 
I AM SEXY LADY  WHITENING AND BURN FAT LOTION / 
KELULUSAN KKM 

Bunga cengkih 

kayu manis 

halia 

pepermint 

vanilla 

asam 

extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan  kulit 

dan Gluta untuk pencerahan kulit, 

Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.   

100% organic, 

Tanpa bahan kimia 


CARA PENGAMBILAN 
I AM SEXY LADY WHITENING 
AND BURN FAT LOTION 



TESTIMONI





Image result for i am sexy lady


Image result for i am sexy lady


SOALAN LAZIM FAQ/
PANTANG LARANG  
I AM SEXY LADY WHITENING 
AND  BURN FAT LOTION 

Q- sis panas x busuk x? 
A- xpanas suam2 kuku ja.mint2...xbusuk wangi giloss,,bau mcm nk makan 

Q- sis melekit x? 
A- xpon,dia meresap lam kulit,wajip gosok2 dulu untuk buang smua daki dulu. 

Q- paling cepat nmpk kesan bila? 
A- rekod testimoni custmr plg cepat:      
*setengah jam ja dah turun seinci      
*sehari turun 3kg      
*3minggu 15kg      
*7hari turun 9kg      
*boroi hilang      
*muka runcing      
*paha kecik lengan kecik      
*malam ni boroi esok dah kempis      
paling lmbt dlm 2 3 minggu lebih ,
kesan bergantung pada lemak masing2 

Q- Ada kkm x?halal x?  
A- Wajib la,ada kkm,kalau x nnt kena rampas plak,mesti la halal kan organic. 

Q- selamat tak? 
A- of coz la.100% organic 

Q- Bahan apa sis?  

A- Bunga cengkih, kayu manis, halia, asam,pepermint,vanila. 

Q- lotion warna apa?tahan lama x? 
A- warna hijau, tahan sbulan lebih




No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK