Sunday, 16 August 2015

NATURAL BAMBOO DELUXE SLIMMING SUIT : KORSET WANITA PALING SELESA

DELUXE BAMBOO NATURAL Slimming Suit 
MURAH

(Quality Guarantee)


Kurang Keyakinan & Kecewa bila lihat perut dan badan anda di cermin?

Anda mampu bantu mengurangkan dan tutup bahagian-bahagian berlebihan atau yang ngeri itu.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Original yang berkualiti tinggi dari “Fangnaier Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit”


Terlaris di JEPUN !!!!


Terbuat dari ARANG BULUH ALAMI 
Merupakan pakaian dalam anti bakteri sekaligus dirancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal.


DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT

HARGA PASARAN : RM50 - RM60

HARGA PROMOSI KAMI :
1 PC RM40
3 PC RM100

HARGA BORONG DELUXE BAMBOO
5 PC X RM25/PC = RM125
10 PC X RM20/PC = RM200




Ciri2 utama:
Kain lebih berkualiti
Didatangkan dengan plastik kalis air yg menarik
Ada labelling

Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan 



Kelebihan DELUXE Bamboo Slimming Korset

✔️ diperbuat dr Jenis Kain yg cukup berkualiti tinggi

✔️ Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.

✔️ Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.

✔️ Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.

✔️ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.

✔️ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.

✔️ Boleh membetulkan postur badan anda.

✔️ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih ( kain berkualiti tinggi )





SURFACE MATERIAL : 
 POLYAMIDE FIBER 78% , SPANDEX 22%

INSIDE MATERIAL : 
 BAMBOO 88% , SPANDEX 12%


Perbezaan Standard Dan Deluxe

✔Dynamic shift fat design

✔Unique Pesicion Weaving

✔Solid cutting

✔Bhgn Pinggang Dan Peha LEBIH FIT

✔Kain Di bahagian Dalam LEBIH Lembut

✔Ada Chop FAGNAIER Di dada

✔Ada TAG LABEL di baju



✔ MUDAH DIPAKAI

✔ KAIN TIDAK GATAL DAN PANAS

✔ TERBUKTI BERKESAN

✔ MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN LEBIH LANGSING

✔ MENCEGAH SAKIT BELAKANG

✔ YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK

✔ PRODUK HOT




BAMBOO SLIMMING DELUXE sangat selesa dipakai dan memiliki 
4 fungsi utama untuk :

✔️ Menutup lemak2 berlebihan
✔️ Mengencangkan payudara
✔️ Mengencangkan otot perut
✔️ Mengangkat punggung
✔️ Membentuk paha

Jadikan Natural Bamboo Slimming Suit Deluxe sebagai pakaian dalam anda sesuai dipakai setiap hari selama 8 jam atau lebih




1) Menegangkan payudara (Breast up)

- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)

-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)

-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)

-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut

-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.



Adakah anda bakal melangsungkan perkahwinan yang mahu kelihatan lebih ramping di Hari Bahagia tersebut? Anda tahu anda sudah kesuntukan masa untuk mencuba pelbagai kaedah kuruskan badan. Anda mahukan jalan penyelesaian SEGERA untuk kelihatan lebih cantik lagi menawan ketika menyarung baju perkahwinan anda. 


Pastinya anda Perlu mencuba DELUXE NATURAL BAMBOO

Testimoni ♛♛:

"Saya telah dan sdg menggunakannya sejak beberapa minggu yg lalu, MEMANG BEST sbb X BERGULUNG! BADAN RASE “FIRM” dan POSTUR BDN DPT DIBETULKAN" - Pn Sue ♛♛


Testimoni ♛♛

" BEST GILER pakai sut ni babe. X macam korset lain.. biasa jumpe yg ada dawai la.. cangkuk la.. badan jadi sakit2. Klu yg ni RASA NATURAL je.. mcm pakai baju renang lak! hahaha!! Pakai kebaya lagi kebaboo!! potongan badan nampak lebih kemas. Yang penting SELESA!! TQ babe!!" - Cik Wawa ♛♛



Anda ingin kelihatan lebih menarik dan menawan ketika di tempat kerja ???

Dengan ini ianya akan menaikkan lagi motivasi & tahap keyakinan anda untuk berhadapan dengan rakan sekerja, bos atau client anda. Jangan terkejut, silap-silap, dengan mudahnya anda mampu naik pangkat atau naik gaji lepas ni.

Anda kini mampu memiliki tubuh yang seksi dan ramping dalam masa yang singkat dan bukan sahaja untuk jangka masa pendek malah untuk jangka masa panjang melalui pemakaian …DELUXE NBC



MANFAT UNTUK KESIHATAN ARANG BULUH :- 

Arang buluh mempunyai 3 ciri utama: 
1) Kuasa penyerapan yang tinggi : Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran 
2) Penapisan : Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan. 
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia. 


Fungsi benang arang buluh adalah seperti berikut: 
1) Menghilangkan Bau Benang arang buluh menghilangkan bau dengan menyerap dan membubarkan bau yang tidak menyenangkan seperti bau badan dan peluh. Ia menghapuskan 88-95% daripada bau dan juga boleh menyerap bahan kimia toksik seperti sulfida, nitrida, metanol, benzena, fenol. 

2) Nyah-Peluh, Memastikan Kulit kering dan selesa Arang buluh adalah bahan yang sangat baik untuk menghapuskan kelembapan. Pakaian yang diperbuat daripada benang arang buluh membantu menyah peluh bagi memastikan tubuh sentiasa kering, supaya anda tidak terdedah kepada ketidakselesaan apabila pakai dalam tempoh yang lama. 


3) Pelarasan Kelembapan Apabila kelembapan di dalam ruang menjadi tinggi, arang buluh menyerap molekul air; Sebaliknya, ia membebaskan molekul air apabila ia terlalu kering. Ia menyesuaikan kelembapan mengikut keadaan luaran. 


4) Mengekalkan Kehangatan Eksperimen menunjukkan selepas terdedah kepada 500 watt lampu halogen selama 10 minit, suhu arang buluh mengait (knitting) adalah setinggi 8,89 â “ƒ, yang 6,79 â” ƒ lebih tinggi daripada mengait PET (knitting). 
5. Kaya dengan unsur alam.



Terdapat dalam 3 saiz :

S-M suitable for 40-60kg
Hip : 84-94cm Waist : 62-72cm

L-XL suitable for 60-80kg
Hip : 98-105cm Waist : 76-81cm

XXL-XXXL suitable for 80-100kg
HIP : 108CM-117CM WAIST: 82CM-110CM



Cara Penggunaan

* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.

* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.


Cara Cucian

Perhatian & Ingat!!
- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Peras dengan lembut,cuci & biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering
- Mencuci dengan menggunakan tangan hanya untuk menghindari cacat 
/kerosakan



Kenapa perlu dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" dari kami?

✔ Kami mengimport"NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" ORIGINAL yang berkualiti tinggi secara terus daripada pengeluar .

✔ Awas!! Banyak "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Tiruan yang terdapat di pasaran. BAMBOO tiruan mempunyai elasticity yang rendah berbanding yang original. dan tidak diperkukuhkan dengan gentian fibre.


Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" yang ORIGINAL dari kami dengan harga mampu milik sekarang.



DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT

HARGA PASARAN : RM50 - RM60

HARGA PROMOSI KAMI :
1 PC RM40
3 PC RM100

HARGA BORONG DELUXE BAMBOO
5 PC X RM25/PC = RM125
10 PC X RM20/PC = RM200



No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK