Wednesday, 11 June 2014

WIS PUTIH : SET HIJAU JERAWAT UNTUK KULIT JERAWAT, PARUT, SENSITIF DAN BERMINYAK

WIS PUTIH HIJAU (SET PERAWATAN KULIT)


Wis putih terdiri daripada 2 jenis box yang berbeza mengikut jenis masalah kulit yang uolls alami...
sebelum ni kami pernah post entry mengenai wish putih (pink box)

Wis putih (hijau) untuk masalah kulit kulit sensitif dan berjerawat serta ekzema
Wis putih (pink) untuk masalah kulit kusam,jerawat dan tompokan hitam 


Wis Putih - Set Perawatan Kulit mengandungi 3 produk penjagaan wajah yang hebat iaitu Sabun Pucuk Jambu , CC Cream dan juga Gel Malam Berubat .


WIS PUTIH  : SET HIJAU JERAWAT
- CC Cream 20g (NOT 140406488K)
- Gel Malam Berubat 20g (NOT 1404046486K)
- Sabun Pucuk Jambu 60g (NOT 1404043900K)

Kebaikan Set Jerawat Wis Putih :
- khas dibuat untuk kulit jerawat yg kritikal
- memudarkan kesan parut jerawat
- merawat kulit sensitive
- mengawal kulit berminyak
- mencerahkan kulit tak sekata
- mengecutkan jerawat dengan cepat
- menyembuh kulit rosak


1 . Sabun Pucuk Jambu - mengandungi beberapa herba terpilih serta ibu kunyit , aloe vera dan juga minyak tea tree yang terbukti berupaya merawat masalah jerawat , parut tebal , kulit sensitif dan mengawal minyak muka . Teknologi baru yang digunakan dalam sabun ini menyebabkan tidak perlu bagi individu itu untuk memakai toner .

2 . CC cream - Tersohor sbagai krim paling hebat dgn keajaiban 20x ganda daripada bb cream , foundation dan krim asas yang biasa . Krim siang mgandungi ektrak arbutin ,M- tranexamic , glutathione murni serta pitera . Kekuatan SPF 80 degan teknologi FERN- Block yang meghalang penembusan cahaya secara 99% . Bkn itu sahaja , ia mengandungi Korean Powder , sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea .

3 . Gel Malam Berubat - Gel malam berubat yang mengandungi herba terpilih serta berantibiotik . Gel Malam Berubat Wis Putih diperkaya ekstrak aloe vera dan chorophyll hijau bagi merawat kulit serta memudarkan parut . Juga mengandungi menthol untuk rasa sensai dingin . Sensasi dingin ini mampu meredakan keradangan dan kemerahan kulit serta mengecutkan jerawat dengan cepat .TESTIMONIA CUST:
antara feback yang +ve dari cust, alhamdullilah, setakat ni ramai yang sudah memakai dan mencuba produk wis putih ni dan mendapat sambutan hangat....
kelulusan kkm, so tak perlu nak ragu-ragu memakai wis putih, sememangnya selamat untuk dipakai selain itu tiada kesan sampingan.

Produk Wis Putih diluluskan KKM. 
Selamat. Tidak mengelupas. Bertaraf GMP.

Tunggu apa lg?? 
Gunakan tanpa was-was. 
Bebas hidroquinone dan mercury!!

Cara Guna Wis Putih Set Hijau :

Wis Putih Set Hijau dirumus khas untuk merawat kulit yg sensitif dan jerawat kritikal. Ia sangat sesuai kpd lelaki dan wanita. Wis Putih Set Jerawat ini adalah gabungan herba dan antibiotik semulajadi. Gunakan tanpa was-was kerana wis putih ini telah diluluskan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), dikilangkan oleh GMP dan disahkan halal.

3 langkah cara guna WIS PUTIH HIJAU (Set Jerawat) :

1. Sabun Pucuk Jambu
Sabun ini tidak menghakis malah memudarkan parut dan mengawal minyak. Boleh dipakai 2 kali sehari sebelum memakai CC cream. Biarkan selama 2-3 minit di muka kemudian bilas dan jangan di lap. Boleh juga di pakai di badan bg merawat masalah jerawat badan

2. CC Cream
Di sapu secara nipis di waktu siang hari. Kekuatan CC Creram ini SPF 80 menghalang penembusan cahaya. Boleh pakai bedak seperti biasa selepas sapu CC cream.

3. Gel Malam Berubat
Sapu Cream pada waktu malam setelah mencuci muka dengan Sabun Pucuk JambuWIS PUTIH HIJAU (SET PERAWATAN KULIT)
RM140 (SM) / RM145 (SS)


STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER.

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK