Saturday, 12 April 2014

MAGIC SCAR CREAM BY NINA SKINCARE

MAGIC SCAR CREAM BY NINA SKINCARE

Sy percaya.. Ramai yg mengalami mslh parut.. Parut pula sukar pudar/hilang. Kini NINASKINCARE menyediakan MAGIC SCAR CREAM yg dirumus khas utk membantu kulit yang BERPARUT.

Hanya sekelip mata shj parut uols akan hilang. Rajinkan penggunaan insyaAllah parut uols akan pudar dan nipis.

ANDA STRESS ADA MASALAH BEKAS PARUT2 JERAWAT YANG TAK NAK HILANG??
JOM DAPATKAN MAGIC SCAR CREAM DARI NINA SKINCARE

Krim khas yg mampu menghilangkan parut & pigmentasi degil hodoh di muka & badan serta menjadi kulit lebih lembut berseri.

KELEBIHAN MAGIC SCAR CREAM
✔ Membantu memudarkan parut dengan cepat serta dapat menegangkan kulit. 
✔ Mencegah bakteria masuk ke kulit 





KANDUNGAN MAGIC SCAR CREAM BY NINA SKINCARE:

Onion extract : membantu memudarkan parut dgn cepat & dpt menegangkan kulit jugak..
Glycolic Acid & Hydraulic Acid : reduce pigmentasi & mencegah bakteria dr masuk ke dlm kulit..
Aloe Vera extract : kulit akan jadi lembut & bersinar..
Vitamin E : merawat parut2...


                                           CARA PENGGUNAAN:
 Pakai seperti night cream. Nak pakai dia saja pun boleh, nak mix dengan night cream pun boleh. Sapu di bekas2 parut.




TESTIMONI SCAR CREAM NINA SKINCARE












Meh kita bagi testimoni bergambar sikit bagi u'alls percaya dengan bukti ni... Testimoni pengguna EGF SERUM + KRIM PARUT NINA.. Kombinasi terbaik antara dua produk ni... Spe ade masalah jerawat+parut meh try 2 produk ni.. kompom jerawat kecut cepat, parut hilang cepat.. ♥♥







Mmg magik! Parut yang duk lekat setahun kat muka tue pun leh pudar .. Rajin sapu insyaAllah akan nmpk kesan .. Cepat or lambat kena saborrr 

HARGA
RM45 SATU
10 GRAM

1 comment:

  1. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

STOCK

STOCK