Monday, 9 September 2013

IBU PUTIH DAN FLAWLESS SKINCARE

Magical Cream / Krim ibu putih..

mencerahkan muka, badan, kulit bawah 

 lengan, celah peha, dll dengan 

BERKESAN!! 


SET SKINCARE  + IBU PUTIH ( HIGHLY RECOMMENDED)

a) sabun susu15g
b) Night krim 30g
c) day krim 20g
d) ibu putih
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
* free pos

Kegunaan

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.

See... multipurpose kot!!! boleh jimat dah kat situ kan.... mana-mana celah yang gelap2 tue boleh buh..... mana2 kulit tak rata tue boleh rata, mana2 yang tak gebu tue boleh gebu!!! PASTU CAMPO PLAK NGN IBU PUTIH .....TRY LA KESAN SEAWAL SEMINGGU OK... 




HARGA KRIM IBU PUTIH SAHAJA:
RM45 (Semenanjung)
RM50 (Sabah Sarawak)
* free pos


APE ITU KRIM IBU PUTIH?
-Ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim, pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
-Yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya...?sila cuba

TAHAN BERAPA LAMA?
-Krim ini 1bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

HARGA?
=RM 50INC POS SEM /RM 55 S/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

ADA KESAN SAMPINGAN?
=NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols

HALAL KE?
=halal dear ia datang dari SABAH ,malaysia jgk okey

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
=itu admin x
\ pasti mgkin YA mgkin TIDAK,tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg BERKG2

CARA PAKAI?
=u ols pakai jer bila2 u ols nak..seeolok nye MALAM La...tp u ols kena ingt utk muka hanya ppakai 2mggu je then stop 1 weeks slps tue smbg balik..utk badan boleh pakai setiap hari 



KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

CARA GUNA :

Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..



KRIM IBU PUTIH
THE BEST CREAM EVER!!
Cakap pun campur2..sbb seronok sgt..xtau nak gambarkn camne..krim ni sgt besttt ok!
Mahal???yg terbaik semestinya..kalo yg murah2..intipati murah..
side effect bagai..yang ni dijamin selamat!
Mix sket dgn krim mlm + whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn FLAWLESS SKINCARE Adira.Nak cantik putih bersih..kena rajin la kannnn?:))
¤info¤ krim ini bertekstur pekat so kena mix!






NAK ORDER FULL SET BOLEH NAK ORDER TRIAL BOLEH NAK ORDER IBU PUTIH SAJA PON BOLEH


HARGA RETAIL 

FULL SET  (FLAWLESS SKINCARE + IBU PUTIH) :  RM100SM / RM105SS

TRIAL SET (FLAWLESS SKINCARE) -  RM70SM / RM75SS

IBU PUTIH : RM45SM / RM50SS

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK