Monday, 14 September 2015

SET LENGKAP JIHAN MUSE SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen



Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? 

Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. 

Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif. 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.



Kandungan Set Lengkap Jihan Muse:

1 Jar SSWKC (35 sachets)
+ 1 Jar Kawaii White Maxx Extra (35 sachets)
+ 1 unit Brightening Serum (berharga RM60)
+ 1 unit Miracle Water (berharga RM45)
+ 1 unit Miracle Brightening Soap (berharga RM45)



 Terkejut tengok JIHAN MUSE Raja Lawak kini dah putih bercahaya?

Dulu kalau korang perasan kulit Jihan gelap tau. Sekarang ramai tak percaya Jihan boleh jadi putih mcm ni. Apa produk yg Jihan guna ye?
Rupa-rupanya JIHAN MUSE dah amalkan Secret Skin White Kawaii Collagen selama 5 bulan sebelum bersetuju utk menjadi duta produk ni. Cubalah selama 5 bulan pasti kulit korang putih gebu gebas sampai jiran sebelah rumah pun terlopong tengok.
Semua masalah kulit seperti jerawat, jeragat, selulit, kulit teregang, parut dan lain-lain boleh diselesaikan hanya dalam satu produk. Kenapa tak percaya lagi.




Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..

- badan juga turut putih, bukan muka shj

- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..

- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..

- jerawat kecut dlm masa 3 hari..

- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka

- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..

- parut pudar dlm masa 7 hari..

- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang

- melawan kanser

- membuang toksin

- berfungsi utk cuci darah kotor

- memudarkan stretchmark

- mengembalikan kemerahan bibir

- menambah susu ibu

- memberi kecergasan badan

- menaikkan HB bg wanita hamil

- penawar pelbagai peyakit

- bagus utk dalaman wanita

- Menghilangkan eczema dgn efektif




KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit

• Menghalang sinar UV matahari

• Mengaktifkan penghasilan kolagen

• Melambatkan penuaan

• Meningkatkan stem cell kulit

• Pemutihan kulit lebih pantas

• Kulit lebih anjal & muda

• Menghilangkan kedutan

• Menghilangkan kulit sun-burn

• Menghilangkan jerawat

• Menghilangkan parut hitam

• Mengurangkan jeragat

• Mengatasi kulit bersisik

• Kulit kering menjadi lembap

• Kulit kasar menjadi halus

• Mengatasi penyakit kulit

• Mengatasi masalah kulit rosak

• Mengatasi masalah tumit kaki pecah

• Mengatasi masalah kulit merekah

• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:


• Mengatasi sakit sendi tulang

• Mengatasi sakit senggugut

• Mengatasi masalah mata

• Sesuai untuk ibu mengandung

• Sesuai untuk ibu menyusu

• Mengurangkan stretchmark

• Mengurangkan selulit

• Menurunkan kolestrol

• Mengatasi rambut gugur

• Mengatasi bibir mengelupas

• Memberi tenaga kpd badan yg letih

• Membuang toksin

• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis

• Tingkatkan pengeluaran susu ibu

• Melangsingkan badan



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan

• Menaikkan HB wanita hamil

• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu

• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu

• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu




KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:

~ menutup pori-pori terbuka

~ memutihkan kulit secara sihat

~ menegangkan kulit seperti suntikan botox

~ memulihkan kulit rosak

~ sesuai utk semua masalah kulit

~ mengecutkan jerawat

~ memudarkan jeragat

~ menghalus & melicinkan kulit

~ tanpa pengelupasan

~ kesan hanya dalam 6 hari shj



KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:

~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit

~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat

~ Merangsang stemcell kulit

~ Merawat kulit yang rosak teruk

~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit

~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis

~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam

~ Menghilangkan jerawat pasir

~ Menampak kulit segar & glowing


Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano! Tak rugi anda mencuba


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT 
untuk anda!

1,600,000mg

36x Anti-Oxidant

14x Stem Cell

20x Super Fruits

Pitera Rich Extract



Bahan-Bahan Utama

Wild Blueberry Stem Cell
Blueberry Stem Cell
Raspberry Stem Cell
Green Apple Stem Cell
Apple Stem Cell
Snow Lotus Stem Cell
Green Tea Stem Cell
Tomato Stem Cell
Swiss Red Grape Stem Cell
Grape Stem Cell
Argan Fruit Stem Cell
Rosella Stem Cell
Cranberry Stem Cell
Blackberry Stem Cell
Trehalose
Pure L-glutathione
Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen
Phyto Hyaluronic Acid
Pitera Extract
Pearl Powder
Biotin
Acaiberry
Strawberry
Pamogranate
Avocado
Grape Seed Extract
Perilla Seed Extract
Mangosteen Extract
Vitamin C
Kiwi
Co-Enzyme Q10
Astaxanthin
Omega 3
Papaya
Lemon

Cara pengambilan

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.


a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) pada masa yg sama (minggu pertama)


b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

------------------

.. Kalau nak cepat kesan /anda merokok/anda demam/selsema/batuk .. Amik extra vitamin c 500mg

.. Kalau ada amik ubat tahan sakit/demam/selsema/batuk.. Jarakkan 2-4 jam dari pengambilan Supllement ini 

Sebab apa kena jarakkan? Sbb ubatan tahan sakit juga ada sedikit unsur spt caffein

Elakkan caffein sbb caffein bleh kurangkan keberkesanan vitamin c .. Sekaligus kurangkan keberkesanan Serapan gluta dlm badan

Selain beli detox yg byk dijual atau detox tea., boleh juga amalkan air detoks home made . Ia boleh keluarkan toxin dari badan kita..jadi segala suplement/nutrien senang diserap dan membantu mempercepatkan lg proses penyerapan gluta 


Cara penggunaan Kawaii Collagen Skincare Set

1. Kawaii Collagen Brightening Serum

Minggu Pertama: Apply sebelum tidur

Minggu Kedua seterusnya: Apply waktu siang before pakai bedak..kira mcm make up base la..

2. Kawaii Collagen Miracle Water

Minggu Pertama: TAK PERLU..Minggu pertama pakai serum je dulu..

Minggu Kedua: Apply sebelum tidur..sbb minggu kedua serum tu pakai siang, so mlm apply miracle water :)

Nak lebih berkesan.. sementara tunggu barang sampai..detox dulu..minumair detox yg boleh buat sendiri kt rumah je

Paling penting ialah ... 

HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
gunakan tanpa ragu-ragu


HARGA PASARAN :
RM220

HARGA PROMOSI :
1 set X RM160 / set
3 set X RM150 / set

free pos semenanjung



No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK