Wednesday, 23 October 2013

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty 100% ORIGINAL

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty 100% ORIGINAL 


# MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
#UNTUK AWET MUDA
#MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
#MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
#MENGANJALKAN KULIT WAJAH
#MENGECILKAN PORI-PORI


PROMOSI!!!!!!!!!!
1 SET : RM29 ONLY
(Harga Belum Masuk Pos)




Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

ITEM TERDIRI DARIPADA:
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 35 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 25 GRAM
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 25 GRAM


Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.




Kebaikan 3 IN 1 Krim muka siang & malam: 

- Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit Kusam
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
- Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari


Collagen Plus Whitening Beauty Soap
Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

Kelebihan/ Fungsi
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri

Cara Pemakaian : 

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.
Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari. 

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher.

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.



Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...

dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...
boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..
ORIGINAL COLLAGEN PLUS

#Cara simple nak kenal sabun collagen yg dibeli ori atau tak.....kat sabun ade tulisan collagen dan mesti tenggelam ye....bukan timbul...tue original...even xde kotak sabun....kotak tue bukan penyebab ori nye sabun tue

#Keluaran kotak pertama dan kedua....kedua dua ori kotsk nie...yg perlu dilihat adalah isi kandungan nya bukan kotak ye....cek sabun bukan kotak. sabun pink ori...sabun oren fake.....simple saje

Packaging :
Kalau dilihat secara kasar, luaran nye mmg nampak sama. Kalau xdiperhatikanbetul2, mmg tidak akan perasan.

Penutup tiruan lebih pudar berbanding yg original.
Perkataan 'collagen' tiruan berwarna merah, manakala yg ori berwarna pink.
Ada sesetengah set tiruan, tidak ada cetakan 'day cream' & 'night cream'. Tp ade sesetengah nye ade sama seperti yg original.

Warna krim :

Perbezaan yg agak ketara pd warna krim antara yg ori dan tiruan.

Krim siang - warna yg tiruan jauh lbh pudar dan pucat berbanding yg original
Krim mlm - warna krim tiruan lbh putih drpd yg original.
Sabun - warna sabun collagen tiruan lbh terang berbanding original.

Tekstur :
Krim siang ori teksturnya lembut, halus, licin dan juga mudah disapukan ke wajah.
Kalau krim yg x ori, teksturnya adalah sebaliknya...Krim malam ori teksturnya halus, tidak likat/pekat dan senang di pakai. kurang melekit.siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kesan :
Set original - Minggu pertama, akan mengalami penggelupasan, gatal2, sedikit mereh bg yg kulit sensitif. Semua itu proses membuang kulit mati utk diganti dgn kulit baru. Kulit akan semakin cerah selepas itu.
Set tiruan - kulit akan start mcm burn sket sket. Dalam seminggu, mcm2 msalah kulit timbul. Kulit menjadi semakin gelap, bahkan memburukkan lg tona kulit. Jerawat akan naik tanpa henti.

so apa2 pun terpulang pada korunk semua..

 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!











HOT SELLING PRODUCT!!!
1 set mengandungi :
1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

Harga :

PROMOSI!!!!!!!!!!
1 SET : RM29 ONLY
(Harga Belum Masuk Pos)

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK