Thursday, 19 September 2013

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC : Rahsia Enot Semakin Selim Melim

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

LEBIH DIKENALI SEBAGAI PRODUK ENOT!!

ENOT BERJAYA TURUNKAN BERAT 25 kg DGN PRODUK NI!! 

WOW!! KESAN SEAWAL 20 HARI!!!
 Ingin menyahut cabaran "LOST 20kg dalam 15 Hari ???"
JOM DAPATKAN PRODUK TERBAEKKK....rahsia ENOT semakin langsing !!!!






No Worries !!!! Royal Slim Lulus KKM taw...



 

SENARAI HARGA:

1 kotak (20 sachet) RM110, free shaker, free poslaju
2 kotak RM200, free shaker, free poslaju

 

CARA MINUM ?

1.CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML

2.SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI

3.AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )

4.MINUM 3 LITER AIR SEHARI



*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

HA.. NI LA PENGASAS PRODUK!!

DARI 105 KG KE 54 KG!!

W.O.W!!! HEBAT KAN??


 Kak Enot (SELEBRITI MALAYSIA) kita baru je masuk TV3 dalam rancangan Wanita Hari Ini tghari semalam (23/07/2013). Enot loss 20KG HANYA 15 HARI JE..
ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ni memang btl2 magik.

PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yg terbaru dalam bentuk sachet

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.





KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM?
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan 
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 

Yang Penting Ada:

**KKM

**HALAL OLEH JAKIM

**SELAMAT DIAMBIL OLEH PENGIDAP KENCING MANIS, DARAH TINGGI, MENYUSU BADAN

Product Yang sudah mula menggegar pasaran sejak telah melihat kesan yang positif pada ENOT.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic

1. menjadi kenyang 8 jam

2. pengambilan yng teratur

3. hari pertama berat dah turun

4. membuang toksin

5. melicinkan kulit

6. membaiki hormon

7. mengecutkan jerawat

8. memudarkan jeragat

9. memutihkan kulit

10. baik untuk orng kencing manis

11. sesuai untuk ada darah tinggi

- Ia slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. 
Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.

- Ia ada campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien.
- Tanpa diet, tanpa cirit-birit.

SELAMAT MENCUBA!!!
 






























KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??

- Kami merupakan Stokis  SAH untuk Royal Slim 

- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE Poslaju

P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!
* ANDA mungkin TESTIMONI kami seterusnya!



NAK ORDER ?
 
SMS - 0196592887 (LIYANA)
WHATSAPP - 01592586673 (LIYANA)

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK