Tuesday, 20 August 2013

VCO ANTI - OOXIDANTS BY TREENEA


PERNAH TAK DENGAR TENTANG

MINYAK KELAPA DARA SERTA KHASIAT DAN

KEBAIKKANNYA???














Taraaaa..ni la die rupa Minyak Kelapa Dara Yg dah diproses...





Minyak Kelapa Dara (Vco) Antioksidan Treenea

Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari kolesterol.
 
Ade beza ker Treenea dengan yg lain????
VCO Antioxidants dengan formulasi tambahan kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung.

Anti-Oksidan ??? Apa Tu ???
- Tubuh badan kita sentiasa terdedah pada radikal bebas yang terhasil daripada toksin-toksin alam sekitar seperti asap kilang, asap kenderaan, asap rokok, sinaran ultra violet (UV) dan pencemaran bahan-bahan makanan. VCO Antioxidants adalah kaya dengan sifat-sifat antioksidan yang berpotensi melindungi sel-sel pada tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas. Oleh yang demikian sel-sel badan akan menjadi lebih sihat dan tekstur kulit akan menjadi lebih halus dan seragam.

- Penyelidikan oleh para saintis mendapati, minyak kelapa dara terdiri daripada 90% lemak tepu yang kebanyakkan daripadanya adalah trigliserida berantai sederhana (MCT). Ujian klinikal telah membuktikan MCT adalah merupakan ejen pembekal tenaga segera. MCT tidak disimpan sebagai lemak dalam badan sebaliknya ia akan disalutkan kepada hati untuk membekal tenaga segera. Asid lemak ini kemudiannya akan ditukarkan ke sebatian keton (keton bodies). Sebatian keton sangat diperlukan oleh otak manusia apabila glukosa tidak dapat berfungsi untuk membekalkan tenaga. Kajian secara saintifik telah menunjukkan sebatian keton boleh membantu pesakit neurodegenerative disorders seperti penyakit Alzheimer dan Parkinson.


- Selain dari itu, sebatian keton juga didapati membantu serangan epilepsi. Pengambilan VCO Antioxidants secara oral dalam kadar yang tertentu akan menyebabkan tubuh kita dilindungi dari serangan bakteria, kulat dan virus. Sistem imunisasi tubuh badan akan meningkat, selsema dan batuk akan berkurangan.
- Sebatian aktif seperti monolaurin, monokaprik dan monokaprin, yang terbukti hasil dari penghadaman VCO. VCO Antioxidants juga mengandungi bahan aktif seperti phospholipids serta sterol tumbuhan yang telah dibuktikan berupaya merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan tahap LDL dalam darah. MCT juga mudah dihadamkan dan dapat membantu mengawal berat badan jika diambil secara teratur dan berterusan.

Wow..bestnya Vco..rugi hang tak try....

1. jerawat dan kulit muka berminyak 
2. kitaran haid yang tak teratur 
3. selera makan yg terlalu tinggi 
4. letih dan kurang energy 
5. masalah kencing manis 
6. strectmarks dan tona kulit yg kusam 
7. parut2 dan bekas2 luka 
8. masalah kulit kering&merekah

DAN BANYAK LAGI :)

Sape sesuai makan Vco nih ???
1) Org yg nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
2) Org yg mempunyai masalah muka berminyak
3) Org yg ‘kurus sgt’, dgn pengambilan vco, anda akan dapat tubuh yg ideal
4) Org yg berbadan besar n bnyk lemak, kerana vco blh mengurangkan weight.
5) Org yg ada alahan terutama jenis seafood.
6) wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
7) wanita yg hamil kerana ibu2 yg mengamalkan vco semasa hamil, insyaALLAH baby tak mudah kena kuning.
Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan
9) wanita yg mengalami senggugut
10) wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
11) org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil


Nak makan camno ???
1 botol ader 60 biji
boleh makan 2 biji sehari
@ kalo hat yang ade masalah jerawat tu boleh makan 2 biji pagi and 1 biji malam, pastu sapu kat muka sebijik waktu malam...meletop kau bangun pagi....


From wall : Dr Mohamad Faisol Mihat

Diantara feedback yg saya dapat daripada customer. Feedback mcm ini insyallah akan membuat anda lebih bersemangat nak membantu @ memudahkan@ meringankan org lain:

FEEDBACK CUSTOMER SELEPAS PENGAMBILAN TREENEA VCOA
1. Doc , saya dah boleh jogging 
2. Doc anak saya dah kurang sembelit
3. Doc, jeragat kat muka saya dah kurang
4. Doc, cholestrol saya dah kurang banyak
5. Doc . Badan saya rasa ringan waktu pagi
6. Doc pagi2 resdung saya dah kurang. Dah tak bersin2
7. Doc psoriasis saya bertambah baik. Kulit dah tak kering
8. Doc, berat saya dah turun 2 kg. dan dulu kalau silap mkn saya cirit2 ( she have ulcerative colitis and hemicilextomy done) 
9. Doc, saya rasa bertenaga ( she have DM and on insulin. Always look letahrgy and sleepy. She is my first customer mkn VCOA sbv niat nak bantu dia. Control glucose )
10. Doc, anak saya dah kurang kena asma. Dah bleh main lari dengan kawan- anak kpd kak is. Kena admission 1-2x / month due to AEBA) 
11. Smlm- doc. Anak saya makan seafood jadi allergy. Bibir lebam2. Alhamdulillah, dah boleh makan seafood
13. Doc- saya rasa kurang selera dan ini bleh tlg kurangkan berat badan
14. Doc, berat badan sy dah naik 1kg. - my HO, other aupplement for 2 mnths. Berat tak naik jugak.try sebln vcoa, naik berat sekilo

TERLALU BANYAK DIKONGSIKAN ALHAMDULILLAH 


TESTIMONI TREENEA : (IBU MENGANDUNG)
- BADAN RASA LEBIH CERGAS DAN BERTENAGA
- KULIT MUKA RASA LEBIH LEMBUT
- JERAWAT BERKURANGAN
- JUGA GUNAKAN UNTUK MINYAK UNTUK ELAKKAN REKAHAN/STRECHMARK 

Kesan pengambilan VCOAntioxidants treenea.
Testimoni dari customer yang mengalami masalah kulit muka yang berjerawat!
"Syukur pada Allah sbb bg sy peluang utk pulihkn mslh sy yg sekian lama menghantui diri sy ini"

VCOA TREENEA ATASI :
MASALAH RESDUNG
MASALAH JERAWAT
TIADA LAGI LENGUH BADAN
TIADA LAGI RASA SAKIT LUTUT 

Penemuan : Dengan pengambilan softgel Treenea selama 9 hari sahaja, hasil susu ibu meningkat dari 6oz kepada 10 oz...Sangat berpuas hati dan yakin dengan khasiat VCO...Tidak syak lagi!Gunakan TREENEA vco antioxidants tanpa was-was..100% pure organic

LUKA MELECUR juga boleh disapu dengan TREENEA VCOA. Pilih yang jenis liquid lebih berbaloi2
Tengok selepas seminggu. Kesan melecur bertambah baik dan insyallah parut akan berkurangan



Treenea 30 days challenge! Just VCOAntioxidants & MieraBella! Try it now!


Testimoni daripada pengguna VCOAntioxidants! Jari jemari yang kering kembali pulih! Alhamdulillah~

Just for sharing,sya bru amik produk VCOA ni..punca coz HB sya smakin menurun sejak2 kndungan msuk 6bln ke ats dari 12.5-10.2 tu yg paling mmbimbangkan..so,bila consume VCOA ni selama 2minggu( 1biji malam&1biji pagi). Sgt truja bile check kt klinik HB naik 11.3...So,mne2 mommies yg ase HB smkin turun tu blehla try..nd consume shingga bersalin..




Testimoni baru yang kami terima 

- PARUT JERAWAT SEMAKIN PUDAR
- BERAT BADAN BERKURANGAN

Selepas pengambilan Treenea VCOA, cik adik kita baru try Treenea Mierabella (Deep Sea Fish Skin Collagen). Pasti hasilnya lebih mantap! Gabungan terbaik

Testimony MieraBella. 
Thanks to our happy customer for sharing your experience with us! 

TESTIMONY VCOAntioxidants! 
Kesan selepas 5 hari kulit melecur akibat terkena extractor ekzos kereta yang panas.. Selepas kejadian mangsa terus sapu VCOA begitulah juga hari2 seterusnya.. Tetapi mangsa pelik sebab x ada setitik pun gelembung air bisa keluar.. Alhamdulillah.. Semoga cepat sembuh InshaAllah~
*mangsa lupa ambil gambar sebelum.. ada gambar selepas je.. biasa la lelaki kan.

Alhamdulillah..setelah sekian lama mengalami masalah telinga berkuping yang ouchh geliks..saya terbukak hati untuk cuba myk kelapa dara Treenea..kini telinga saya bebas kuping dan saya boleh pakai earings dengan tenang.haha.eh,tak reti la tulis testimonial..kesimpulannya,treenea vcoa works on me inside and out.thanks 

Sape ade masalah kuping (macam dalam gambar) di belakang telinga. Periksa telinga anak2 anda juga okeh!
Makan / sapukan VCOAntioksida InsyAllah akan beransur pulih

baby ni alergic pada makanan yg ada telur dan gigitan serangga. umur 8 bulan.
IBU baby ni sapukan VCOA dekat kulit yang bermasalah & kulit baby beransur lega dan pulih

SENANG HATI IBU.. kalau x baby ni asyik menangis sebab pedih kat pipi tu...

TESTIMONI DARI :Noor Marini Kamal

Perubahan ketara nak share ni...

Siapa yang asyik tanya, ni lah hasilnya....tanpa kesan edit guna fon or pc. Kulit muka Nini memang tak ada masalah tapi selalu kering dan kusam.

3 bulan ambil VCO Mierabella, perubahan dirasakan.


Testimoni : Penyakit kencing manis:
vcoa treenea utk pesakit kencing manis. hanya makan vcoa shj tau. Alhamdulillah dengan izinNYA. tq dealer Ila Zila Treenea sudi share testimoni ibunya sendiri. Semoga ibu beliau cpt sembuh. Aminnn

Mengawal kencing manis - pankrease lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluannya.

TESTIMONI TERBARU PENGAMBILAN TREENEA VCOA

- Kulit lebih cerah dan berseri-seri
- Parut dan bintik hitam di muka sudah hilang
- Juga bertindak sebagai AGEN MILKBOOSTER
- Kini yakin tanpa sebarang makeup apabila keluar dari rumah

TREENEA MINYAK KELAPA DARA 100% SEMULAJADI TANPA BAHAN KIMIA, BAHAN PENGAWET DAN BAHAN MERBAHAYA!

Terbukti ! Minyak Kelapa Dara sesuai diambil oleh pesakit Tiroid. Testimoni ini dikongsikan oleh pengguna selepas sekotak Treenea VCOA. Alhamdulillah, order sekali lagi.

KESAN PENGAMBILAN DALAM MASA SEBULAN/SEKOTAK TREENEA VCOA :
- BADAN SEMAKIN BERTENAGA
- BOLEH BEKERJA SEPERTI BIASA
- MUDAH UNTUK BERGERAK

TESTIMONI : KESAN MELECUR RADIOTERAPI
testimoni ni dtg dr hubby HazR sendiri..
selesai proses radiotherapy pada 26 Jan 2013 hari tu, kesan lecur di sekitar bahagian radiotherapy sgt jelas.. untuk kurangkan kesan tersebut hubby sapu VCOA setiap hari.. alhamdulillah.. perubahan positif yg ketara.. hampir sebulan dr tarikh tersebut kesan lecur kian pudar..

Testimoni dari pengguna cilik TREENEA VCOA LIQUID

Amru Dziyadh alami masalah ruam akibat cuaca panas dan berpeluh. Pipi jadi merah.

Eazy sapu Treenea VCOA liquid sedikit pada kawasan bermasalah(pipi) pada malam sebelum Amru tidur dan sehari lepas tu ruam hilang dan beransur pulih. Kesan selepas dua hari, pipi Amru dah gebu dan licin macam biasa  
Bestnya! Tanpa bahan kimia, tanpa pengelupasan dan 100% semulajadi dari Minyak Kelapa Dara Treenea
.


Harga Brapo Vco Hebat nih ???


TRY TO BELIEVE,,,


A LITTLE INVESTMENT MAKE A BIG DIFFERENCES!


1 botol RM46 
60 biji..
free pos semenannjung

No comments:

Post a Comment

STOCK

STOCK