Tuesday, 27 August 2013

COLLAGEN PLUS VITAMIN E SET ORIGINAL MURAH

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

✔ MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
✔ UNTUK AWET MUDA
✔ MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
MENGANJALKAN KULIT WAJAH
MENGECILKAN PORI-PORI


SET COLLAGEN PLUS VIT E MEMBANTU KULIT ANDA LEBIH SEGAR, LEBIH CERAH, LEBIH SIHAT DAN TANPA KIMIA BERBAHAYA.

SET YANG HANGAT PADA TAHUN INI.
JIMAT DAN MURAH.
PEK EKONOMI SENANG DIBAWA KEMANA MANA.




_________________________________________________________________________________

FULL SET COLLAGEN PLUS VIT E 


HARGA JIMAT UNTUK SET JIMAT !!!!

MENGANDUNGI ( STOK UTK 1-2 BULAN MENGIKUT CARA PEMAKAIAN )

1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

RM 35 / SET
SEM : FREE POS
SBH SRWK : RM 3







Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.




FUNGSI:
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam,jeragat,jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah cerah dan berseri
  • Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah
  • Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah
  • Menjadikan kulit lebih lembut
  • Mengurangkan masalah jerawat




Collagen Plus Whitening Beauty Soap
Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

Kelebihan/ Fungsi
*Mencerah dan memutihkan muka
*Melicinkan kulit muka
*Kulit nampak tegang
*Melembabkan kulit yang kering
*Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
*Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
*Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
*Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
*Mengatasi masalah kulit berminyak
*Menstabilkan tona kulit
*Memutihkan wajah
*Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
*Mengecilkan pori-pori
*Menganjalkan kulit wajah
*Membuat wajah putih dan berseri



CARA PEMAKAIAN:


  • Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah
  • Krim Malam (Putih) untuk dipakai waktu malam selepas membersihkan kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
  • Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
  • Wajah akan kelihatan bersih dan glowing dalam masa secepat 1 minggu.

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.



Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...

dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...
boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..

so apa2 pun terpulang pada korunk semua..


 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!














HOT SELLING PRODUCT!!!



Harga Runcit Vit E Plus collagen Set
RM35 (sm)
RM38 (ss)
* free pos 

2 comments:

  1. masih ade lg ke set collagent
    kalau nak beli borong bape

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum dear, masih ada, untuk borong boleh pm yana yer
      sms 019-6592887 atau whatsapp 01592586673

      Delete

STOCK

STOCK